Nema komentara

Matea Jandras Crnalić

U procesu traženja novog stana suprug i ja smo se susretali s mnogim predstavnicima agencija i unatoč tome što nismo osobno anagažirali neku konretnu agenciju, jedna se isticala i učestalo ponavljala tako da nije iznenađujuće da smo upravo preko nje našli traženi stan.

Da, radi se o Opereti, agenciji koja je posredovala u našem finalnom izboru i dovela nas do toga da u vrlo kratkom vremenu postanemo vlasnici željenog stana.

Gospodin Ante Gašpar koji nas je dočekao prilikom prvog susreta i upoznavanja sa našim sadašnjim domom, odmah je svojom ležernošću i prijateljskim pristupom situaciju koja zna biti stresna posebice kada morate što žurnije naći stan, učinio ugodnim iskustvom koje nam je na kraju ostalo u lijepom sjećanju.

Profesionalni pristup, brza razmjena informacija s prodavateljima i fleksibilnost glede mnogih tehnikalija koja su sastavni dio tog procesa atributi su ove agencije i njehih djelatnika.

Stvarno nismo imali niakakve brige jer je agent sve obavio za nas kako prije potpisvanja ugovora tako i poslije.

Uistinu svakom za preporučiti jer Opereta predstavljana od njenih za svaku pohvalu djelatnika, ozbiljna je kuća koja daje sve od sebe da ljudi nađu traženo.