Nema komentara

Petra i Mateo Klarić

Poštovani,

Javljamo se kao vlasnici nekretnine pri čijoj kupnji je posredovala Vaša agencija, supruga i ja smo kupili stan na Kajzerici te bi ovim putem željeli iskazati zahvalnost na uslugama koje su pružene od strane Vaše agencije. Od prvog dana smo u kontaktu i suradnji s Vašom djelatnicom Martinom Mataić Škugor kojoj ovim putem želimo zahvaliti na iznimnoj pomoći koju nam je pružala od prvog do zadnjeg koraka.

Ovom prilikom želimo naglasiti da gđa Martina izuzetno profesionalno, kvalitetno i besprijekorno obavlja svoj posao, ali ono najbitnije, Martina je odlična osoba koja je bila dostupna subotom, nedjeljom, rano ujutro, kasno navečer, svakodnevno pomagala u savjetima i odrađivala stvari koje zasigurno nisu u opisu klasičnog obavljanja posla.

Iako je ovo Vama svakodnevna stvar, vjerujte da nekome tko želi ostvariti jedan svoj san i kao mlada obitelji doći do svoje nekretnine, pomoć koju smo imali od Martine je od iznimnog značaja.

Svakako jedno pozitivno iskustvo i naravno preporuka drugima. Vama svima još jednom hvala i puno uspjeha u daljnjem poslovanju.

Lijep pozdrav

Petra i Mateo Klarić