Nema komentara

T.P.

Ovim putem se zahvaljujem Vama osobno i Vašim kolegama, Antoniji i Ivanu, na uspješno zaključenoj prodaji našega stana posredstvom Vaše agencije.

S tim u svezi, smatram bitnim istaći da sam osobno impresionirana profesionalnošću, entuzijazmom i radnom energijom Vaših kolega. Cijeli proces prodaje je vođen efikasno i u stalnoj komunikaciji sa mnom, kao prodavateljicom, te s puno sluha za moje želje i dvojbe. Ivan i Antonija su nam našli savršene kupce s kojima je potpis ugovora i primopredaja protekla u prijateljskoj atmosferi, na naše potpuno, a uvjerena sam i zadovoljstvo Kupaca.

Ugodno sam iznenađena “uigranošću” i odličnom organizacijom Vašeg tima i po pitanju vezanih radnji koje su pratile sam proces kupoprodaje (od aktivnosti kod javoga bilježnika do prijenosa režija).

S obzirom na ovo iskustvo i kao iznimno zadovoljni klijenti s punim povjerenjem ćemo se obratiti Ivanu i Antoniji i za sve buduće poslove vezane uz nekretnine, a u međuvremenu sam Vaše kolege toplo preporučila prijateljima koji također prodaju/kupuju nekretnine.