Nema komentara

Tibor Žigmond s obitelji

Draga Opereta,

želim se zahvaliti vama, a posebno vašem agentu Anti Gašparu bez kojeg ova godina ne bi bila ni blizu tako lijepa i uspješna. Sve ovo što ću napisati je baš ZBOG VAS!

Ovo je bila velika godina za mene i moju obitelj u punom smislu riječi. Između ostalog jedna od najvećih novosti je to što smo promjenili mjesto stanovanja puno lakše i brže nego što smo se mogli i nadati (to se pogotovo odnosi na moju suprugu 🙂 )

Ante nam je pomogao oko kupnje našeg novog, prekrasnog stana u Samoboru s najljepšim pogledom na svijetu i istovremeno nas ohrabiro i pomogao u prodaji starog stana u Svetoj Nedelji. Kad kažem pomogao, osim onog klasičnog dijela posla, hoću reći da nam je dao vjeru i snagu da se odlučimo na taj korak koji je rezultirao prodajom u roku tri tjedna od postave oglasa!!!

Iskreno smo sretni i zadovoljni što smo odabrali Operetu i što imate tako vrijedne i tople ljude s kojima se može surađivati i koji su na raspolaganju u bilo koje doba dana i tjedna (tu ću opet spomenut suprugu koja je Antu nebrojno puta tražila da pogledamo stan samo još ovaj put i tako tko zna koliko puta).

S druge strane kave i veseli razgovori tokom rješavanja papirologije oko kredita, banke, gruntovnice i javnih bilježnika su prošle da čovjek ne povjeruje kako lagano i brzo. Ovo govorim iz osobnog iskustva jer s prvim stanom što smo kupili priča je bila daleko od ovakve. Sada je to sve iza nas, a ostao je jedan prekrasan stan i obiteljski prijatelj!

Mi smo svoje životno pitanje riješili i još jednom hvala Vam najljepša na pomoći i poznanstvu. S moje strane u kojoj god priči, razgovoru na temu kupnje, prodaje i slično da se nađem kad se spomene pitanje što sad, ja mogu samo reći LJUDI, OPERETA, MA TKO DRUGI!!! 🙂