Nema komentara

Tihana i Ljiljana Bedeniković

Ovim putem bismo htjele napisati nekoliko riječi o iskustvu s agencijom Opereta, a posebice sa suradnjom Vašeg agenta gosp. Zorana ĐURĐEKA.

S g. Đurđekom nas je upoznao moj brat Domagoj Bedeniković, kad smo zbog mamine bolesti bile prisiljene prodati stan na trećem katu i potražiti stan niže ili u zgradi s liftom. Pri prvom susretu, Zoran je na nas ostavio sjajan utisak. Nije bio nimalo nametljiv, arogantan i iz ranijih iskustava s agentima i agencijama, ni najmanje nasilan u smislu većine trgovaca koji vas svojom nametljivošću i upornošću naprosto otjeraju od sebe. Zoran je bio prvenstveno poslovan i nenametljiv, a opet dovoljno čvrst da nam s nekoliko riječi sugerira što je dobro, a što ne. Dakle, bez obzira na to što je to njegov posao koji je, naglašavam, sjajno obavio, mi smo mu u potpunosti vjerovale. Mislim da je to važan odnos kupca ili prodavatelja s agentom – povjerenje.

Cijeli proces prodaje našeg stana se odvio nevjerojatnom brzinom uz uistinu stručno vodstvo g. Zorana. Cijeli ovaj proces prodaje/kupnje stana je jako stresan, jer izlazimo iz svog doma, ali uz Zoranovu svesrdnu pomoć, smirenost i iznimnu profesionalnost, stres je smanjen na minimum. Sama organizacija vođenja dokumentacije i balansiranja između klijenata je na svjetskoj razini, a Zoran nam je i u vrijeme koje nije bilo primjereno za zvanje nekoga uvijek ljubazno i strpljivo stajao na raspolaganju.

Uz prodaju našeg stana, pronašli smo i stan za mamu i u tom slučaju je Zoran bio od neizmjerne pomoći. Uistinu ne znam kako bismo sve same riješile bez njegove stručne i svesrdne pomoći.

 

Vašu agenciju, a ponajviše Zorana preporučili smo nekolicini poznanika s kojima je već stupio u kontakt, a činit ćemo to i dalje. Nikad nismo ni sanjali da bi taj cijeli postupak mogao biti tako jednostavan i lak.

 

Cijeli proces je priveden kraju u manje od 20 dana. Bez obzira na stres, naglu selidbu i spremanje hrpe stvari, uz Zorana smo sve lakše prevladali.

Tako da ste Vi i Zoran našli lojalne klijente i dobar glas koji će vas preporučivati svima koji trebaju sličnu pomoć.

 

Najljepši pozdrav uz veliko hvala

Tihana i Ljiljana Bedeniković