Nema komentara

Una, Tara, Tanja i Miro Bogdanović

Kada smo se odlučili za kupnju nove nekretnine pojavio se prvi problem: kako i gdje krenuti? Obzirom na svakodnevne poslovne i životne obaveze, shvatili smo da je gotovo nemoguća misija pronaći dovoljno kvalitetnog vremena i prostora za traženje stana koji će zadovoljiti sve naše želje i potrebe, a da se u to upustimo sami, bez posrednika.

Dakle, prva važnija odluka je bila: odabrati agenciju koja će sve to učiniti umjesto nas. Slijedeći korak koji je nadošao sam po sebi: koju agenciju odabrati? Nismo imali iskustva sa takvim oblikom poslovanja. Odlučili smo staviti oglas o traženju stana i jednostavno izabrati nekoliko agencija, te na temelju povratnih informacija i samog pristupa odabrati favorite. Slijedom okolnosti ( ili puke sreće ) Vedran je bio prvi agent sa kojim smo dogovorili susret. Već nakon prvog sastanka smo bili oduševljeni njegovim pristupom. Susretljivost, srdačnost, vrlo jasna pitanja – uglavnom Vedran je zadobio sve naše simpatije, te smo odlučili da ne “lutamo” i tražimo dalje, već da prepustimo Vedranu i Opereti traženje našeg budućeg mjesta stanovanja. U periodu od godinu i nekoliko mjeseci imali smo nekoliko sastanaka. Ti susreti su nam poslužili da se naše želje iskristaliziraju. Zahvaljujući razgovorima sa Vedranom, koji je pri tom pokazao beskrajno strpljenje, potragu smo usmjeravali i usklađivali sa parametrima na koje nam je Vedran skretao pozornost, a koji su i dalje bili u skladu sa našim željama i potrebama. Pri tome naglašavamo da nismo bili zatrpani nepotrebnim mail-ovima, već je potraga bila ciljana i usmjerena na temelju pitanja koja su nam bila postavljana od strane Vedrana. To nadasve cijenimo.

Iz navedenih razloga, još jednom se zahvaljujemo na uloženom trudu. Sa ostalim djelatnicima vaše agencije nismo imali priliku komunicirati. No, dojma smo da odabir vaših agenata nije prepušten slučaju i da iza svega stoji planski rad, edukacije, seminari i sl.

Una, Tara, Tanja i Miro Bogdanović