Nema komentara

Zdravko Andričević

Poštovani,
evo nakon što je prodaja našeg (naravno, sada već bivšeg) stana uspješno privedena kraju, potreba mi je javiti se i vama kao firmi – najvažniji razlog je – svakako Vaša Antonija!
Bez nje i njenog angažmana taj čitav projekt sigurno ne bi išao tim putem i tempom kako je pod njenom „režijskom palicom“ išao i evo, na zadovoljstvo svih nas sudionika, je tako uspješno završen.
Naravno da je bilo i napetijih momenata (trebam reći da je prodaja išla „preko Njemačke“ gdje s familijom živim), no zahvaljujući današnjim tehničkim mogućnostima i kanalima je to bilo naravno bitno olakšano (iako mailove neću brojati!) – ali, e o tom „ALI“ se zapravo radi:
–          uz sve blagodati i prednosti tehnike, ostaje ipak ljudski i osobni momenat i taj je bio odlučujući – tu je Vaša Antonija apsolutni  „number one“  po zagrebački bi rekli „prava cura“ ( ja si to kao stari Zagrepčanin – „stari“ shvatite i doslovce – mogu slobodno dozvoliti).
–        Antonija je uvijek imala na umu interes i prodavatelja i kupca, „posredovala“ u najboljem smislu te riječi, s puno – novohrvatski rečeno – „feelinga“ i uspjela vrlo znalački i uvjerljivo udovoljiti svim stranama; to bih ja nazvao „profesionalnost s puno duše“ – na zavidno visokom nivou.
Vama kao firmi želimo i nadalje prosperitet na hrvatskom tržištu nakretnina, i Antoniji naravno puno uspjeha – zaslužuje ga!
Hvala svima i naravno posebno Antoniji Mikšić!
Lijep pozdrav s Bodenskog jezera,
Zdravko Andričević