Sanela Pavičić

Licencirani agent
Objavljeno - 13 nekretnina

više detalja

Boro Vujović

Direktor
Objavljeno - 4 nekretnine

Direktor Operete Boro Vujović je i njezin osnivač koji je zahvaljujući svojoj ustrajnosti i viziji, uz pomoć svojih djelatnika i suradnika stvorio agenciju za nekretnine s liderskom pozicijom na zagrebačkom tržištu nekretnina. Uz proaktivnost i prilagodljivost, kontinuirana edukacija jest ono što Operetu čini drugačijom. Stoga svakodnevno ulaže u edukaciju i usavršavanje svojih djelatnika kako bi klijentima pružili najkvalitetniju uslugu, a veliku pozornost pridaje i motiviranju zaposlenika i stvaranju pozitivne energije i ugodne radne atmosfere.

više detalja

Jelena Kravoščanec Todorović

Direktorica
Objavljeno - 2 nekretnine

Jelena je direktorica Operete, voditeljica tima agenata i uspješna poslovna žena. U Opereti je od samog osnivanja, a u svom poslu spojila je sve što voli. „Ukoliko nešto jako želiš cijeli svijet će se urotiti da to na kraju i dobiješ“ je rečenica koja ju prati i pokreće cijeli život i potiče ju da uvijek daje najbolje od sebe. Svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim suprugom i djecom. Dobra knjiga i šetnja šumom s obitelji je ono što ju opušta…

više detalja

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Objavljeno - 234 nekretnine

Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.

više detalja

Zoran Đurđek

Licencirani agent
Objavljeno - 17 nekretnina

Zoran je komunikativna i društvena osoba čije su prednosti točnost dosljednost i organizacija. Voli širiti krug poznastva i dinamiku koja je sastavni dio posla agenta za nekretnine. Zoranovo područje djelovanja je Maksimir i Istočni dio grada. U slobodno vrijeme voli čitati, investira i voli nogomet kojim se aktivno bavio. Njegov moto: “U životu postoje 2 osnovna izbora: da prihvatiš situaciju kakva je ili da preuzmeš odgovornost da ju promijeniš”.

više detalja

Goran Devčić

Licencirani agent
Objavljeno - 26 nekretnina

Goran je vrlo otvorena i društvena osoba i uvijek je spreman za šalu. Svoj posao radi vrlo profesionalno, pri čemu se prvotno bavio najmom, a sada se bavi posredovanjem u vidu prodaje/kupnje nekretnina. Trešnjevka je primarno područje njegovog djelovanja. Svoje slobodno vrijeme najčešće provodi u obiteljskom druženju, a voli i plivanje i vožnju biciklom po prirodi.

više detalja

Karla Šejla-Šakić

Licencirani agent
Objavljeno - 17 nekretnina

Karla uživa u svome poslu, a najviše voli raditi u zapadnom dijelu grada, osobito u Španskom, Malešnici, Stenjevcu, Gajnicama, Vrapču i Podsusedu. Slobodno vrijeme provodi sa svojim suprugom i djecom u šetnji i prirodi, voli i rolanje, plivanje te uživanje u glazbi. Karlin moto je „Radi ono što voliš, ako želiš biti sretan i uspješan u svome poslu.“

više detalja

Ante Gašpar

Licencirani agent
Objavljeno - 66 nekretnina

Ante je obiteljski čovjek, uvijek raspoložen za šalu, voli zdrav život pa u slobodno vrijeme trči po parkovima i trenira boks. Voli raditi s ljudima i voditi ih kroz proces kupnje nekretnina, posebice kad su u pitanju kuće, a dodatno ga usrećuje kad nekom može pomoći oko tako važnog životnog pitanja kao što je kupnja nekretnine. Voli dobru radnu atmosferu, a veseli ga i stalno upoznavanje novih, zanimljivih ljudi.

više detalja

Antonija Postružin

Licencirani agent
Objavljeno - 29 nekretnina

Antonija je vrlo komunikativna, društvena i iskrena osoba koja voli istraživati i učiti nove stvari. Istinski uživa u poslu jer radi posao koji je ispunjava, a primarno područje njenog djelovanja je Novi Zagreb. Sportski je tip i ljubitelj zdravog života, stoga su sportske aktivnosti poput treninga, trčanja i teretane bitan dio njene dnevne rutine. U slobodno vrijeme, osim bavljenja sportom, uživa u druženju s prijateljicama i na putovanjima.

više detalja

Iva Bandalo

Pomoćnica agenta
Objavljeno - 18 nekretnina

više detalja

Sanda Martinčević

Pomoćnica agenta
Objavljeno - 44 nekretnine

više detalja

Ivana Katić

Asistentica direktora
Objavljeno - 13 nekretnina

Ivana je organizirana, praktična, ambiciozna i snalažljiva. Fokusirana je na cilj i uspješan rad s klijentima, za koje je uvijek na raspolaganju. Najviše je veseli ostvarenje ciljeva i želja svojih kupaca i prodavatelja. Primarno djeluje na području obale i otoka. Uživa u ruskoj književnosti, glazbi i kuhanju za prijatelje.

više detalja

Mladen Dunkić

Licencirani agent
Objavljeno - 3 nekretnine

Mladen zna slušati ljude i njihove potrebe. Poslu pristupa s velikom pažnjom, entuzijazmom i odgovornošću prema klijentu. Primarno područje njegovog djelovanja su hrvatska obala i otoci. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji uz more te u druženju s bliskim prijateljima i obitelji, a stres izbacuje trčanjem i igranjem nogometa.

više detalja

Tomislav Zanoški

Savjetnik u poslovanju nekretninama
Objavljeno - 26 nekretnina

više detalja

Ante Dragović

Licencirani agent
Objavljeno - 12 nekretnina

više detalja

Katarina Rošić

Licencirani agent
Objavljeno - 39 nekretnina

Sviđa joj se dinamika i raznolikost dnevnog ritma ovog posla kao i mogućnost pomaganja ljudima te upoznavanja novih ljudi. Voli provoditi vrijeme s ljudima uz koje konstantno uči i raste kao i životne situacije i izazove koji nas transformiraju i oblikuju kao ljude. Humor i smijeh su važni začini života. “Nije važno što nam se događa nego naša reakcija na to što se događa”. Zaljubljenik je u prirodu i zdrav način života. Strastvena je planinarka i voli se izgubiti u…

više detalja

Krunoslav Lisjak

Razvoj projekata
Objavljeno - 115 nekretnina

Krunoslav je zadužen za razvoj projekata i odnose s financijskim i institucionalnim investitorima. Na prvo mjesto stavlja povjerenje klijenata koji su za svog partnera na tržištu nekretnina odabrali Operetu, a koja im svojom sveobuhvatnom i kvalitetnom uslugom pomaže u njihovom potrebama i daljnjem poslovnom razvoju. Raduju ga obiteljska druženja, glazba i sport, kao i otvorenost prema novim znanjima i vještinama.

više detalja

Maja Majer

Licencirani agent
Objavljeno - 14 nekretnina

Maja je društvena i komunikativna osoba koja uživa provodeći svako svoje slobodno vrijeme sa sinom i prijateljima. Primarno područje njenog djelovanja je centar grada. Voli izazove i učiti nove stvari. Najviše je opušta sunce, dobro društvo i putovanja, a tenisom izbacuje stres.

više detalja

Eva Krstanović

Licencirani agent
Objavljeno - 1 nekretnina

Eva je društvena i aktivna osoba s izraženim osjećajem za estetiku. Klijenti su joj na prvom mjestu te za njih uvijek nalazi najbolja rješenja. Vodi aktivan život ispunjen sportom i putovanjima na kojima stječe nova znanja koja primjenjuje u poslu.

više detalja

Mario Švarc

Licencirani agent
Objavljeno - 25 nekretnina

Mario je uvijek dobro raspoložen Slavonac, voli kuhati, rekreativno pliva i vozi bicikl, a humor mu je bitnija osobina kod ljudi. U posao s nekretninama ušao je prije 6 godina, a posredovat će na području centra Zagreba.

više detalja

Opereta d.o.o.

Agencija za promet nekretnina
Objavljeno - 0 nekretnina

U Opereti vjerujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Zato već 15 godina pomažemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspješno prodaju svoje nekretnine. Naš stručni tim od preko 20 agenata i suradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalan trud za ostvarenje naše misije, etički i iskreno služiti ljudima kako bi osjetili snagu pravog doma.

više detalja