Esma Karanović

Ovim putem želim zahvaliti Opereti za uslugu posredovanja koja mi je olakšala kupovinu prve nekretnine. Posebno bih istaknula svoju agenticu Karlu zbog profesionalnog pristupa u procesu pronalaska meni odgovarajuće nekretnine i kasnije u samoj realizaciji kupovine, te savjetovanju što mi je bilo od velike pomoći budući da sam se prvi put našla na tržištu nekretnina.

Iva Radušić

Opereti sam se obratila prilikom prodaje specifične nekretnine za koju postoji iznimno uzak krug potencijalnih kupaca. Procijenila sam da u takvoj situaciji samo oglas neće dati željene rezultate te da mi je potrebna profesionalna agencija koja će biti maksimalno angažirana oko transakcije. Mogu samo reći da je odabir Operete bio pun pogodak. Uz osobni angažman g. Bore, kontakti sa probranim potencijalnim kupcima rezultirali su prodajom nekretnine u iznimno kratkom roku. Opereta je agencija koja je sveprisutna na tržištu i danas… Nastavi čitati “Iva Radušić”

Maruška Bulić

Poštovani, Nakon vremenskog odmaka od prodaje stana želim još jedanput zahvaliti agentici Kristini Matušić. Stan sam namjeravala prodavati sama, ali sam, nakon poziva Kristine, vrlo brzo odlučila sam posao povjeriti profesionalcima. Odmah sam se uvjerila da nisam pogriješila. Kristina je nastupila profesionalno, izuzetno efikasno, a uz sve navedeno i posebno ljubazno. Također trebam naglasiti dostupnost u bilo kojem trenutku. Uključivanjem ostalih djelatnika Agencije uvidjela sam da sam posao prodaje stana predala u prave ruke. Prodaja je izvršena jednostavno i s… Nastavi čitati “Maruška Bulić”

Katarina Sekelj Kauzlarić

Poštovani, Vašoj uglednoj agenciji obratila sam se po savjetu i na preporuku svojih prijatelja koji su u zemlji, ali i iz inozemstva poslovali sa Vama. Svi su imali samo riječi pohvale kako pri prodaji svojih nekretnina, tako i pri pronalaženju i kupnji novih. Od prvog kontakta sa Vašom licenciranom agenticom g. Antonijom Mikšić naišla sam na profesionalno i iznimno korektno ponašanje kako prema meni kao prodavatelju, tako i prema možebitnim kupcima. Antonija me je kroz delikatan i uvijek stresan posao… Nastavi čitati “Katarina Sekelj Kauzlarić”

Josip Štimac

Poštovani, Ovim putem želio bi izraziti zadovoljstvo pri suradnji s Operetom. Agenti Operete vrlo stručno obavljaju svoj posao. Nemaju propusta u prikupljanju potrebne dokumentacije i sastavljanju odgovarajućih ugovora. Sve poslove obavljaju na vrijeme i bez greške. Opereta je ozbiljna i vrlo pouzdana agencija. Ukoliko se odlučite na Operetu naići ćete na susretljive agente koji su vam na raspolaganju 24 sata dnevno, radnim danom ili vikendom. Odlično percipiraju vaše želje i potrebe, realni su u procjeni vrijednosti nekretnina i pravo je… Nastavi čitati “Josip Štimac”

Biljana Stojaković

Poštovani, Preko Vaše agencije sam kupila stan, i želim Vam se zahvaliti na visokoj razini profesionalnosti koju je Vaša agencija pokazala vodeći me kroz postupak kupnje. Naročito pohvaljujem Vašu agenticu Antoniju i pravnu zastupnicu, gospođu Doležal. Kupnjom ovog stana ostvario se moj dugogodišnji san, tj. konačno imam svoj dom, a to je neprocjenjivo. Zahvaljujem još jednom i želim Vama i Vašoj agenciji svako dobro u daljnjem radu! Srdačan pozdrav, Biljana Stojaković

Poštovani, Obzirom na uspješnu prodaju nekretnine putem Vaše agencije, ovim putem želim istaknuti ono dobro što je u današnje vrijeme pomalo zaista rijetko kad se radi o administraciji i uslužnoj djelatnosti. Sve pohvale za ažurnost i stručnost Vaše djelatnice Martine Mataić Škugor, koja nam je u vrlo kratkom roku uz izuzetno stručan i ljubazan pristup učinila prodaju nekretnine laganom. Čestitke na profesionalnosti, ažurnosti i posvećenosti klijentima. Sve najbolje u daljnjem radu i svakako ćemo Vas preporučiti.

Ovim putem  želim se zahvaliti agenciji Opereta, a posebno Martinu Kuzmanoviću na njegovoj proaktivnosti i pozitivnom stavu koji nije posustao niti u izazovnim trenucima poput onih prije potpisivanja predugovora, a kasnije i iščekivanja realizacije kupoprodaje. U prvoj komunikaciji, nakon što je saslušao priču o mojoj predugoj potrazi za stanom, rekao je da će se zainatiti i pronaći pravi stan za mene. Kako mi je optimizam lagano popustio, uzela sam to s rezervom, no pokazalo se kako se ostvarilo. Martin se… Nastavi čitati “”

Vesna Kovač

Poštovani, ovih dana okončala sam postupak kupnje nekretnine u Zagrebu u kojemu je posredovala vaša agencija. Želim zahvaliti na korektno i profesionalno odrađenom poslu svima vama u agenciji, a posebice agentici Martini Mataić Škugor koja je izuzetno poslovna, precizna, strpljiva, spremna u svakom trenutku i u svako vrijeme (jutro, poslije podne, večer) odgovoriti na sva pitanja koja smo mi kao kupci imali. Nije jednostavno raditi s različitim ljudima, udovoljiti i pomiriti zahtjeve kako kupca tako i prodavatelja, no Martina je uspješno balansirajući… Nastavi čitati “Vesna Kovač”

Ana Vela

Poštovani, kako su svi s kojima sam razgovarala imali samo riječi hvale za vašu agenciju, obratila sam vam se s punim povjerenjem. Kupovina stana velika je odluka i korak u životu i samim time stresa tijekom tog razdoblja ne nedostaje. No kada su uz vas profesionalci, kao što je Antonija Mikšić i tim agencije za nekretnine Opereta, osjećate se puno sigurnije. Antonija je agentica koju krase brojne poželjne osobine. Već pri prvom kontaktu njezin optimizam, ali i ogromno iskustvo u… Nastavi čitati “Ana Vela”

P. P.

Poštovani, Stan za prodaju suprug i ja prvo smo oglasili sami i nadali se da će nam prodaja poći za rukom. Ubrzo smo shvatili da nas zove jako puno agenata i jako malo potencijalnih kupaca. Martin Kuzmanović bio je jedan od agenata koji nas je nazvao i koji se već pri prvome telefonskom razgovoru istaknuo u odnosu na druge agente. Bio je izuzetno ljubazan i nenasrtljiv, uslužan i zainteresiran. Zbog njegovog nastupa, odlučili smo naći se s njime i saslušati… Nastavi čitati “P. P.”

Margareta i Tomislav Brezovec

Opereta je preko svoje zastupnice Kristine Matušić odradila sve – savjetovala nas o cijeni, dovodila kupce i na kraju i prodala stan te ostvarila jednu potpunu zaokruženu uslugu. U Opereti smo poslije dugo vremena dobili osjećaj dobitka prave vrijednosti za plaćenu uslugu. Način pristupa koji je diskretan, fin i baš zato ulijeva povjerenje te je jednak prema objema stranama. Sve je odrađeno besprijekorno, a mi smo ostali odmoreni i prezadovoljni postignutom cijenom. Opereta je odradila sve. Hvala vam na novom… Nastavi čitati “Margareta i Tomislav Brezovec”

Mate Matković

Pozdrav, Sve pohvale agentici Martini Mataić-Škugor. Iznimno srdačna i profesionalna. Uvijek je tu kada je bilo potrebno. Sve informacije koje su mi bile potrebne ili nejasne, dobio sam u najkraćem mogućem roku. Svakako preporučujem Martinu svima! Mate Matković

Zrinka L

For over a year I was looking to buy a suitable property within the downtown core in the City of Zagreb. I had an opportunity to work with many different agents; however Maja Majer is the only one that absolutely exceeded all expectations and with whom I would work with on any other transaction. I highly recommend Maja Majer if you are considering a Real Estate purchase / sale. Maja is honest, professional and reliable. I was thrilled with her… Nastavi čitati “Zrinka L”

Iva Pinjušić Koletić

Agent Filip Cerovečki  je odlično procijenio stanje na tržištu nekretnina i kvalitetno me informirao o situaciji. Kupac je pronađen vrlo brzo, što govori o dobroj prezentaciji nekretnine. Na moje zadovoljstvo, nisam trebala sudjelovati u pregovorima – Filip je taj dio odradio samostalno i pritom postigao zadovoljavajuću cijenu. Ostvario je vrlo dobar odnos s kupcima koji su zahvaljujući njemu, stekli povjerenje i u mene kao prodavatelja. Osoblje Operete bilo mi je na usluzi u svim ključnim trenucima procesa prodaje nekretnine, a… Nastavi čitati “Iva Pinjušić Koletić”

Snježana Sudar Dunat

Stručni, pouzdani, proaktivni tim na koji se možete osloniti kada donosite važne odluke kao sto je kupnja nekretnine. Osobito Maja koja nam je svojim iskrenim pristupom i komentarima pomogla u donose ju konačne odluke. Uvijek na dispoziciji i spremna na sva naša pitanja. Hvala Maji i Opereti. Snježana Sudar Dunat

Ivan Vrkljan    

Vrlo profesionalno osoblje, angažirano i stručno. Dostupno za pitanja i pojašnjenja u svakom trenutku procesa prodaje stana. Kvalitetna savjetovanja i pomoć oko postizanja zadovoljavajuće cijene. Svakako osoblje za preporučiti. U procesu prodaje stana surađivao sam s agentima Filipom i Kristijanom, koje svakako preporučujem. Profesionalno, angažirano, pouzdano i dostupno osoblje. Ivan Vrkljan    

Jasmina i Bruno Koružnjak

Zahvaljujemo se Opereta timu na profesionalnoj i efikasnoj suradnji u prodaji nekretnine na moru. Osobito želimo pohvaliti Franju Redžića koji je svojom upornošću, smirenošću i profesionalnim odnosom prema nama kao i prema kupcu uspio realizirati u vrlo kratkom roku osobito kompliciranu prodaju. Mnogi bi odustali pred preprekama koje su se pojavile ali izgleda da je to njemu i operativnom menadžeru Mateju Samardžiću bio dodatni motiv. Uzajamno povjerenje i profesionalni odnos doveli su do realizacije prodaje na obostrano zadovoljstvo. Jasmina i… Nastavi čitati “Jasmina i Bruno Koružnjak”

Katarina Baković

Poštovani, zahvaljujući Filipu Cerovečkom sam postala vlasnicom stana iz snova. Osim same preporuke stana po mjeri i neprocjenjive pomoći u kupnji, Filip je izrazito pristupačan, ugodan i profesionalan. Živim u inozemstvu što je pomalo otežavalo kupnju stana, ali uz povjerenje koje Filip ulijeva prošlo je s minimalno brige. Tako bitan i često stresan korak u životu bih preporučila prepustiti profesionalcima iz Operete. Katarina Baković

Stjepan Pavelić

U trenutku kad nam je bilo teško naći adekvatnu nekretninu Vi ste nam u vrlo kratkom roku pomogli u tom. HVALA!! Poštovani, Odlučili smo se na kupnju stana i na početku nam je to izgledalo jako teško s puno briga. Danima smo pretraživali portale i sva sreća da smo naišli na Vašu agenciju što nam nimalo nije žao, i niti u jednom trenutku nismo požalili. Upoznali smo divne, srdačne i ljubazne djelatnike spremne pomoći u svakom trenutku. Ovim putem se… Nastavi čitati “Stjepan Pavelić”

Dino Vidić

Draga Antonija, Želim ti se zahvaliti na svom trudu da pronađete kupce za stan i odličnoj suradnji koju smo imali ovih mjeseci. Informacije o potencijalnim kupcima kao i mogućoj korekciji cijene stana ste pravovremeno dijelili sa mnom kako bih mogao odlučiti o daljnjim koracima. Otpočetka kad smo potpisivali ugovor o posredovanju u prodaji stana do ugovora o kupoprodaji stana, proces je bio prilično jednostavan i s doista minimalno angažmana od strane prodavatelja. Ako ću biti u prilici kupovine nekretnine u… Nastavi čitati “Dino Vidić”

Nives Šimunov

Agentica Antonija je profesionalna stručna osoba koja je odmah dobila moje povjerenje i pravo da ona zastupa prodaju moje nekretnine. Sve se odvijalo rekordnom brzinom i ja sam prodala svoju nekretninu po cijeni koju sam željela. Pri samoj prodaji agent Filip Cerovečki je također bio jako ljubazan i profesionalan te se sve odvilo brzo i korektno. Veliko hvala Nives Šimunov

Luka Maričević

Poštovani, Želio bih pohvaliti agenticu Antoniju  Mikšić i Operetu. Nakon mjeseci pokušaja prodaje stana uzeli smo Operetu za posrednika i stigla nam je agentica na razgovor i procjenu stana. Nakon kratkog razgovora, potpisivanja ugovora i određivanja cijene agentica je rekla da točno zna kome će ponuditi stan. Idući dan potencijalni kupci su došli u razgledavanje i nakon nešto manje od pola sata pao je dogovor oko prodaje-kupovine. Ovim putem bi se željeli zahvaliti i pohvaliti našu/vašu agenticu i Vas kao… Nastavi čitati “Luka Maričević”

Ana Kovačević

Poštovani, Bilo mi je jako teško pronaći stan koji odgovara kvaliteti i predviđenom budžetu dok nisam sklopila suradnju s Antonijom. Agentica mi je proaktivno svaki dan slala ponude stanova po traženim parametrima, uvijek je bila dostupna za razgovor i pitanja pa čak i izvan svog radnog vremena. Učinila je potražnju stana znatno lakšom i u vrlo kratkom periodu je našla stan koji mi je po svemu odgovarao i u kojem sada živim. Agentica je vrlo odgovorna, precizna, proaktivna i radi… Nastavi čitati “Ana Kovačević”

Saša Š.

Poštovani, ovom prilikom želimo iskazati svoje veliko zadovoljstvo kvalitetom pruženih usluga od strane agenta Roberta Turčića koji je prodaju naše nekretnine učinio bezbolnim procesom. Čuli smo razne priče o teškim procesima vezanim za kupnje i prodaje nekretnina. Naša prodaja je bila sve samo ne to. Posao je odrađen bez imalo stresa i zabrinutost, a sve zahvaljujući Robertu. Robert je vrlo profesionalna, temeljita i pouzdana osoba, a istovremeno topla i srdačna, ljubazna, susretljiva spremna na pomoć u bilo kojem trenutku. Stalno… Nastavi čitati “Saša Š.”

Hodžić Asim

Poštovani, Iskreno sam zadivljen s profesionalnošću i ljubaznosti ljudi iz Operete, točnošću i fleksibilnosti koju unose u svoj posao. Pored nabrojanih komplimenata unose jednu posebnu notu i dimenziju pri načinu komuniciranja koja mi se jako dopada. Svojom komunikacijom pokušavaju svog potencijalnog klijenta vezati za sebe tako da dobijete osjećaj obaveze da i sami na isti način uzvraćate pri komunikaciji. Svakako pristup koji ulijeva sigurnost i povjerenje.  Djelovanje Operete je za svaku preporuku. Obavljajući sličan posao i ovom prilikom sam nešto… Nastavi čitati “Hodžić Asim”

Vedran Dobrovolny

Poštovani, zahvaljujući predanom radu gospodina Filipa uspjeli smo pronaći stan po želji koji je zadovoljio sve naše zahtjeve. Filip Borovec kao predstavnik agencije za posredovanje nekretninama je uvijek bio na raspolaganju u svakom trenutku i sve je rješavao brzo i učinkovito, te smo jako zadovoljni načinom kako nas je zastupao. Nekretninu smo kupili na kredit u banci, ne našom krivnjom imali smo problema s odobravanjem kredita. U tom slučaju odobravanje kredita ubrzao je gospodin Tin kao naš kreditni posrednik, te… Nastavi čitati “Vedran Dobrovolny”

obitelj Grgurić

Poštovani, ovime želimo izraziti veliko zadovoljstvo suradnjom s Vašim suradnicima, gosp Robertom Turčićem i gđom Andrejom Brkić. Gosp Turčiću obratili smo se u trenutku, kada, obzirom na godine i način života trebamo donijeti neke, za nas važne, životne odluke. Kompetencija, nastup, jasnost u komunikaciji, argumentiranost, individualni i ljudski pristup gosp Turčića pomogli su nam da lakše i realnije sagledamo situaciju i postavimo si racionalnije prioritete. Zahvalni smo mu na strpljenju. S punim povjerenjem, vjerujemo da ćemo na obostrano zadovoljstvo i realizirati naš plan.… Nastavi čitati “obitelj Grgurić”

Mirjana Krpan

Poštovani, ovim putem se želim zahvaliti na Vašem posredovanju pri kupnji stana. Posebno se želim zahvaliti gospodinu Zoranu na strpljivosti, susretljivost i profesionalnosti. Svako bih ga preporučila drugim klijentima kao posrednika pri kupnji nekretnina. Srdačan pozdrav, Mirjana Krpan

Nikola Stanojević

Poštovani, Nakon što su se dojmovi slegli i odradila se sva papirologija, htio bih još jednom zahvaliti na kvalitetnoj usluzi koju nam je pružila Operata, a posebno bih želio pohvaliti Vašu kolegicu Antoniju Mikšić za pristupačnost i efikasnost u odrađenom poslu. Nakon kupovine nekretnine posredovanjem Operete u 2017., znali smo da sad, za prodaju, želimo surađivati samo s Operetom i samo s Antonijom. Budući da smo bili u procesu selidbe kad je započelo oglašavanje nekretnine, a u trenutku prodaje već… Nastavi čitati “Nikola Stanojević”

Matea i Tomislav Dolovčak

Kupnja prve nekretnine je velika stvar za svaku mladu osobu i bračni par, no kada smo upoznali agenta Antu iz Operete – nije bila ni strašna ni tako velika. Samo jako uzbudljiva. Uz efikasnu, stručnu i velikodušnu pomoć, kupili smo prvu kuću  – bez problema. Uz svu pomoć, osmijeh i odgovaranje na sva naša pitanja (čak i nedjeljom popodne) Ante nam je omogućio da stvaramo dom. Prezahvalni smo njemu, Opereti i svima iz agencije koji su pridonijeli tome. Sve preporuke… Nastavi čitati “Matea i Tomislav Dolovčak”

Lukrecija Marušić

Poštovani, tražeći odgovarajući stan u Zagrebu, naišla sam i na Vašu agenciju. Tu sam se i zadržala jer sam naišla na iznimnu ljubaznost, stručnost, profesionalnost Vašeg agenta Vladimira Mustapića. Mjesecima smo zajedno tragali u potrazi za nekretninom, te sam na kraju realizirala kupnju nekretnine uz njegovu veliku pomoć. Velika je to odluka, koju prati mnogo pitanja, nesigurnosti, nelagode, matematike… Na svako pitanje, u svako doba dana, naišla sam na prijaznost i razumijevanje Vašeg agenta: “Nema problema, sve može, sve ćemo… Nastavi čitati “Lukrecija Marušić”

Seka Plemenitash

Cijenjenoj upravi agencije Opereta!   Želim izraziti moje veliko zadovoljstvo vašim suradnikom Robertom Turčićem koji je bio moj agent prilikom prodaje mog stana i kupnje drugog stana tijekom ovoga ljeta. Cijeli postupak je bio vrlo profesionalan i efikasan. Komunikacija je bila vrlo ugodna usprkos činjenici da ja živim u SAD pa smo sve obavljali putem telefona. Uvijek je ažurno odgovarao na moje pozive i poruke. Robert mi je uvelike pomagao svojim praktičnim savjetima oko same selidbe i detalja vezanih uz… Nastavi čitati “Seka Plemenitash”

Nikolina i Ljenko Kaštelančić

Poštovani, svima koji namjeravaju prodati ili kupiti nekretninu preporučujemo Opereta nekretnine jer će Vas dočekati profesionalan odnos i sva moguća stručna pomoć prilikom kupoprodaje nekretnine. Dobili smo svu stručnu pomoć i informacije od strane gospodina Filipa Boroveca. Naročito smo zadovoljni u pomoći u pregovorima s kupcem i postignutom cijenom za nekretninu. Sveukupni odnos osoblja Operete nekretnine na jako visokom nivou. Nikolina i Ljenko Kaštelančić

Martina Hanževački

Poštovani, moram pohvaliti Operetu, prvenstveno agenta Zorana Đurđeka koji uistinu shvaća stres koji smo majka i ja prolazile u cjeloukupnom procesu prodaje starog i kupnje novog stana te nam je bio dostupan cijelo vrijeme. Nije mu bio problem odgovarati 1000 puta na ista pitanja i olakšao nam je proces u najvećoj mogućoj mjeri. Iskreno ga preporučujem svima, a samim time i Opereta nekretnine koje svojom kompletnom uslugom maksimalno olakšavanju proces kupnje/prodaje.   Martina Hanževački

Lajčo Perušić

Poštovani, Nedavno smo uspjeli  brzo, elegantno i sigurno, uz vašu ulogu, okončati kupoprodaju stana. S tim u vezi, sada kad smo završili posao, želim reći sljedeće: Gospođi ANTONIJI MIKŠIĆ posebno zahvaljujem što ste mi nakon dugog vremena traženja uspjeli pronaći odgovarajući stan, te na vrlo profesionalnom odnosu prema meni kao potencijalnom klijentu-kupcu. Zahvaljujući Vašoj upornosti i krajnjoj strpljivosti, predstavljali ste mi brojne stanove koji bi meni mogli odgovarati i konačno ste mi uspjeli pronaći kakav sam želio. Hvala Vam još… Nastavi čitati “Lajčo Perušić”

Silvio i Nevia Sertić

Poštovani, iz osobnog iskustva mogu sa sigurnošću reći, da profesionalniji i ljudski pristup dugo nisam doživio. Sve pohvale djelatnicima i svakome ali baš svakome bi preporučio Opereta agenciju kao nekoga koga svi želimo da u naše ime posreduje u kupovini ili prodaji nekretnina. Prilikom odlaska u vašu agenciju očekivanja su bila velika i ispunila su se u potpunosti. Izuzetna mi je čast bila surađivati s gospodinom Borovcem i gospodinom Samardžićem kao vrsnim profesionalcima i nadasve velikim ljudima. Od samog početka,… Nastavi čitati “Silvio i Nevia Sertić”

Marija Gašpar

Lijep pozdrav, Preko Vaše agencije i posredovanjem Vaše agentice Antonije Mikšić kupili smo stan. Naša iskustva u suradnji s Operetom su vrlo pozitivna. Brzina, pouzdanost, sigurnost i dostupnost u bilo koje doba dana i noći samo su neke od pozitivnih odlika Operete. Ugodnu suradnju ponajviše možemo zahvaliti agentici koja je preuzela brigu o nama, našoj dragoj Antoniji Mikšić. Pronašla nam je idealan stan te  maksimalno olakšala borbu s birokracijom. Uvijek je nastupala prijateljski i s osmjehom široke ruke davala nam… Nastavi čitati “Marija Gašpar”

Mladen Halec

Poštovani gospodine Gašpar, Ovom prilikom htio bih Vam se zahvaliti na angažmanu i volji iskazanoj za rješavanje našeg stambenog pitanja. Kuća koju smo kupili preko Operete, na Vašu preporuku, sada je upravo onakav topli dom o kakvom smo oduvijek maštali. Da nije bilo Vaših savjeta i prijedloga još uvijek bi živjeli u  skučenom stanu, a sada imamo svoj vlastiti komadić raja sa prekrasnim dvorištem i otvorenim pogledom na grad. Svima bih iskreno preporučio suradnju s Operetom, a posebno s gospodinom… Nastavi čitati “Mladen Halec”

Željko Milivojević

Poštovani, moja supruga i ja kod traženja kuće za kupnju u Puli, naišli smo na jedan za nas interesantan objekt, koji je bio oglašen na stranici Operete. Već kod prvog telefonskog kontakta s agentom Filipom Borovcem imao sam osjećaj da se radi o vrlo kompetentnom agentu i prijatnoj osobi. S obzirom na to da smo bili vrlo zainteresirani za kupnju ponuđene nekretnine, od tog prvog telefonskog razgovora razvio se jedan vrlo prijatan i profesionalni poslovni kontakt, koji je na kraju… Nastavi čitati “Željko Milivojević”

Boris Pavelić

Poštovani, dopustite da zahvalim na korektnoj i profesionalnoj suradnji. U proteklih nekoliko godina s vašom sam agencijom obavio tri za mene velika posla: prodao jedan stan, iznajmio drugi, i kupio treći. Prodaju mog stana vodili su pokojni Mario i Denis. Posao je proveden brzo, profesionalno i bez greške. Zahvaljujem i agentima koji su vodili iznajmljivanje stana u Dugom dolu u Zagrebu. Stan koji sam nedavno kupio u Sesvetskom Kraljevcu na početku je vodio Vedran Marasović, ali je cijeli posao ubrzo… Nastavi čitati “Boris Pavelić”

Zdenka Rimac

Poštovani team Operete, zahvaljujemo se na visoko profesionalnom pristupu prilikom prodaje nekretnine, pri čemu se je vodilo računa o najmanjim sitnicama kojima mi kao prodavatelji nismo raspolagali. Posebno se zahvaljujemo voditelju teama gospodinu Mateju Samardžiću i gospodinu Mariju Švarcu kao  i ostalima koje nismo spomenuli. Cijeli postupak prodaje je prošao bez imalo opterećenja za nas kao prodavatelje u smislu prezentacije nekretnine, pripreme predugovora, ugovora i ostalo. Sve se na vrijeme obavlja, dostavlja, iskomunicira, potpisuje kod javnog bilježnika prema dogovoru, nema… Nastavi čitati “Zdenka Rimac”

Karlo Vušak

Poštovani, Da mi je netko prije 6 mjeseci rekao da ću prodati stari, i kompletno preurediti novi stan, ne bi mu vjerovao. No, uistinu je to bilo tako. Od nekakve provizorne ideje do stvarne realizacije je došlo jako brzo.Toliko brzo da smo i mi koji puta trebali prikočiti i udahnuti. U cijelom tom ludilu jedina osoba koja je u svakom trenutku bila hladne glave je vaš agent Ivan Karatović. Njegovi savjeti, razumijevanje problematike i nadasve strpljenje su za svaku pohvalu.… Nastavi čitati “Karlo Vušak”

Hrvoje Toki

Poštovani, Ovom prilikom želim se zahvaliti Opereti na uspješno završenoj suradnji oko kupovine stana. Bilo je izazovno s obzirom na to da je prodavatelj iz Australije ali vaš djelatnik Goran Devčić i ja nismo odustajali. Sve se uspješno i sretno završilo. Čuvajte takvog čovjeka. Bila mi je čast surađivati s Vama. Lijepi pozdrav, Hrvoje Toki

Zdenka Mandić

Poštovani gospodine Borovec, Suradnja s Vama kao posrednikom Operete bila je iznimno ugodna i profesionalna te sam vrlo zadovoljna. Svoj posao ste obavili vrlo dobro, uvijek ste bili dostupni za sve informacije bez obzira u koje vrijeme sam Vas kontaktirala. Posao ste obavili na moje zadovoljstvo i jako dobro. Zahvaljujem Vam na svemu. Lijep pozdrav Zdenka Mandić  

Tihana i Ljiljana Bedeniković

Ovim putem bismo htjele napisati nekoliko riječi o iskustvu s agencijom Opereta, a posebice sa suradnjom Vašeg agenta gosp. Zorana ĐURĐEKA. S g. Đurđekom nas je upoznao moj brat Domagoj Bedeniković, kad smo zbog mamine bolesti bile prisiljene prodati stan na trećem katu i potražiti stan niže ili u zgradi s liftom. Pri prvom susretu, Zoran je na nas ostavio sjajan utisak. Nije bio nimalo nametljiv, arogantan i iz ranijih iskustava s agentima i agencijama, ni najmanje nasilan u smislu… Nastavi čitati “Tihana i Ljiljana Bedeniković”

Dajana i Branko Prošić

Poštovani, želimo iskazati iskreno zadovoljstvom Operetinim načinom rada. Posebno se želimo zahvaliti Mateju i Filipu, našim agentima, koji su cijelo vrijeme bili uz nas do same realizacije prodaje kuće. Vaši agenti ističu se svojom profesionalnošću i izuzetno dobrim odnosom s klijentom. Kada ste u nedoumici i niste sigurni postupate li ispravno, oni će u svakom trenu biti dostupni da vam savjetom, lijepom riječi, čak i prijateljskim odnosom otklone sumnje i strahove. Matej i Filip, super ste !!! Dajana i Branko… Nastavi čitati “Dajana i Branko Prošić”

Marica i Anto Kovačić

Poštovani Filip Borovec i Matej Samardžić, drago nam je bilo surađivati s vama, uvijek ste bili dostupni kad smo nešto trebali u bilo koje doba dana. Obavili ste posao baš kako treba. Samo tako nastavite, ostajemo u kontaktu i vidimo se, u svakom slučaju bi vas preporučila dalje. Pozdrav Marica i Anto Kovačić  

Nada Borovac

Cijenjeni gospodine Vujović želim uputiti nekoliko riječi pohvale za vaš tim s kojim sam imala prilike surađivati pri prodaji svog stana. Ne nalazim dovoljno pravih riječi kojima bih opisala visoku profesionalnost vaše agentice DIVNE, njen pristup, maksimalan angažman a istovremeno osobu s toliko ljudske topline i brige za svaki pa i najmanji detalj. Dakako ne smijem zaobići ni vašu agenticu Karlu koja je vrlo dobro odradila svoju dionicu. Možete biti ponosni što se u vašem timu nalaze osobe koje vrlo… Nastavi čitati “Nada Borovac”

Božena i Marinko Vidović

Poštovani gosp. Vujović, koristimo ovu priliku kako bih se osvrnuli na cjelokupni proces kupnje nekretnine, a koji je sada iza nas. Upravo Vaša agencija, na čelu s agentom Zoranom Đurekom, imala je ključnu ulogu oko cijelog procesa, zahvaljujući kojem je sve prošlo u najboljem redu, stoga smo slobodni iznijeti pohvale na način rada Vašeg agenta, a kojeg karakterizira izrazita profesionalnost, komunikativnost, pozitivan pristup s klijentima, pronalazak rješenja koji je zadovoljavajući kako za prodavatelja, tako i za kupca, a što je… Nastavi čitati “Božena i Marinko Vidović”

Domagoj Perušić

Lijep pozdrav, preko Vaše agencije i posredovanjem Vašeg agenta Kristijana Mikuša sam prodao stan. Brzo i uspješno. S gospodinom Kristijanom sam već na prvoj kavi dogovorio strategiju prodaje stana i odmah se na prvu vidjelo da se radi o ozbiljnom čovjeku iz ozbiljne agencije. Dobio sam preporuku za Kristijana i dalje ću ga svakako preporučiti drugima. Kristijan je fer, korektan i poslovan čovjek. Još jednom hvala na svemu. Srdačno Vas pozdravljam. Domagoj Perušić

Lemay Karolina

Poštovani gospodine Vujović, u potrazi moga stana u Zagrebu, odlučila sam se obratiti vašoj agenciji. Suradnja je krenula sa Goranom Devčićem. Mogu reći da je rad s gospodinom Devčićem profesionalan, efikasan i korektan u svakom pogledu. Nadam se da ćemo tako nastaviti. Kako ja nisam stalno u Zagrebu i u slučaju da nam se datumi slucajno ne poklapaju, uvijek netko može priskočiti na kraći  interval, a kontinuitet  s agentom Goranom Devčićem,  s  kojim  sam  potragu za stanom započela, mi je važan … Nastavi čitati “Lemay Karolina”

Marijan Junek

Poštovani, ovim putem htio bih Vam se zahvaliti na uspješno provedenoj i završenoj prodaji mog stana u Zagrebu. Cijeli postupak prodaje stana od trenutka kada sam stupio u kontakt s Vašom agencijom prošao je dosta brzo i u konačnici nadasve zadovoljavajuće za mene kao prodavatelja. Suradnja s Vašom agencijom je zapravo bila nazahvalniji dio cijelog postupka prodaje. Profesionalnost je prvo što moram izdvojiti; od početka do kraja postupka prodaje stana meni kao prodavatelju pristupano je krajnje korektno i stručno. Isto… Nastavi čitati “Marijan Junek”

Danica Bujas

Pozdrav Nikolina i Karla, javljam vam se nakon mog konačnog riješenog predmeta, prodaje stana, koji je bio dosta kompliciran radi papirologije, koja nije u potpunosti riješena, ali uz vaš trud i upornost, uspjele ste mi pomoći da ipak uspijemo u tome. Vaša ljubaznost, angažiranost i dostupnost u bilo koje vrijeme nikada nije bila upitna i zato želim još jednom zahvaliti Vama i čitavom timu Operete koji su povremeno uskakali, i preporučiti svima za suradnju. Lijepi pozdrav, Danica Bujas

Petar Sopek

Poštovana gđo. Nikolina, Vaš kontakt uz preporuku sam dobio od jako dobrog prijatelja kojemu ste nekoliko mjeseci ranije pomogli u posredovanju kod kupoprodaje stana. Već kod prvog kontakta mi se svidio Vaš profesionalni pristup, detaljno ste mi pojasnili cijelu proceduru i ohrabrili me oko moje odluke. Odlučiti prodati stan nikad nije lako, jer čovjeka uz nekretninu vežu brojne uspomene – lijepi trenuci provedeni u toplini vlastitog doma, dobri prijatelji koji su rado navraćali, ali i nemala odricanja zbog otplaćivanja stambenog… Nastavi čitati “Petar Sopek”

Stanka Perić

Poslovi su obavljeni brzo i korektno, svi dogovori su ispoštovani. Osoblje je na usluzi uz vrlo veliku ljubaznost i stručnost. Sve pohvale gospodinu Kristijanu. Lijepi pozdrav Stanka Perić

Nada Kindler

Poštovani Kako sam preko vaše agencije, koristeći vaše usluge, prodavala i kupovala manji stan moram izraziti zadovoljstvo cjelokupnom suradnjom. Najviše mi je pomogao gospodin Kristijan koji je vodio cijeli postupak te ovom prilikom ističem i zahvaljujem na angažmanu i pomoći koju je pokazao tijekom cijelog postupka. Jako sam zadovoljna, sve pohvale vašoj agenciji, posebno gospodinu Kristijanu, kojem sam posebno zahvalna na svemu. Uvijek ćete imati moju preporuku! Srdačan pozdrav Nada Kindler

Ivo Rudnički

Poštovani, za kraj radnog tjedna želim Vas samo sve pohvalit. Naime buduća supruga i ja tražimo stan već skoro godinu dana i budući da ga tražimo na lokaciji Novi Zagreb istočni dio (Utrina, Dugave, Travno…) koji nije najpopularniji, nismo još naišli na stan za koji ste Vi posrednik i tek sada vidim kakva je to šteta za nas. Prvi poziv sam uputio za stan u Dugavama i javila mi se Vaša ugodna djelatnica koja je odmah rekla da će kolega… Nastavi čitati “Ivo Rudnički”

Ivanka Gostić

Poštovana gđa. Antonija, ovim putem Vam zahvaljujem još jednom na Vašoj brzini prilikom prodaje našeg zemljišta. Zaista ste brzo i efikasno odradili kupoprodaju jer od našeg potpisivanja s Vama prošlo je samo 3 mjeseca. Osim toga moram Vas pohvaliti na Vašoj ljubaznosti, srdačnosti i trudu za sva moja pitanja na koja sam dobila uvijek objašnjenje baš da razumijem, a ne da poslije našeg razgovora razmišljam o čemu ste rekli. Želim Vam i dalje da uspješno radite Vaš posao i da… Nastavi čitati “Ivanka Gostić”

Domagoj Bedeniković

Htio bih ovim putem napisati par rečenica o mom iskustvu suradnje s Vašom agencijom i agentom g. Zoranom Đurđekom. Zorana sam upoznao kod gledanja stana i od početka mi je ostavio odličan dojam, jer je u isto vrijeme i profesionalan i ležeran, odaje dojam da zna što govori i da se na njega može osloniti. U cijelom procesu je bio od neizmjerne pomoći i savršeno je balansirao tanku granicu interesa između prodavača i nas kao kupca. Uvijek je bio na… Nastavi čitati “Domagoj Bedeniković”

Ana Prolić

Poštovani, u posljednjih godinu dana u potrazi sam za stanom. Ne tražim samo određeni broj soba, kupaona, prozora i balkona, tražim dom za kćer i sebe.  Ne tražim samo kvart, kat, park i ulicu, tražim prostor koji će nam označiti novi početak. Ne tražim samo mudru, sigurnu i rentabilnu investiciju, tražim nam nove boje. Za mene je ovo jedna od bitnijih potraga u životu jer sa sobom povlači brojna značenja, te sam joj pristupila iznimno studiozno, ozbiljno i posvećeno. Kroz… Nastavi čitati “Ana Prolić”

Andrea Čerina

Poštovani g. Vujović, želim Vam prenijeti riječi pohvale vezano uz Robertov konstantni i samoinicijativni angažman kroz čitav period dok sam tražila stan, oko godinu dana. Njegov profesionalan stav, uz brigu i iskreno zanimanje koji pokazuje za klijenta, su respektabilni. Srdačan pozdrav, Andrea Čerina

Sanja Delač

Poštovani, izuzetno smo zadovoljni angažmanom vašeg agenta gospodina Kristijana Mikuša do kojeg smo došli također na preporuku. U cijelom, dosta stresnom postupku prodaje i kupnje stana, Kristijan je bio izuzetno strpljiv, profesionalan i koristan u svakom pogledu. Sve pohvale Opereti za podršku, prepoznavanje i zapošljavanje takvog kadra. Lijep pozdrav Sanja

Mihael Šarić

Poštovana Andreja, Istaknuo bih još jednom i kako je vaša razina profesionalizma i kvaliteta odnosa cijelo vrijeme bila na zavidnom nivou, te se nadamo kako ćemo i u budućnosti moći računati na vašu pomoć pri izazovima iz vaše domene. Čast i zadovoljstvo, Mihael

Anto Botić

Što se tiče osoblja agencije Opereta imam apsolutno sve same pohvale. Osobno bi mi trebalo mjesec dana dok ne riješim svu administraciju dok je gospodin Samardžić to sve riješio u manje od dva sata. Kupiti kuću u Hrvatskoj i prepisati je na sebe za manje od dva sata, jednostavno nije moguće bez ovakvih ljudi. Još uvijek sam pod dojmom kako ima tako profesionalnih i sposobnih ljudi koji posao od mjesec dana odrade za manje od dva sata. Naprosto nevjerojatno. Gospodin… Nastavi čitati “Anto Botić”

Hana Božičević

Zahvalila bi se Operetinom timu na efikasnosti i informacijama koje su sve odrađene u pravo vrijeme i bez problematike. Ponajviše našem agentu Zoranu Đurđeku koji je bio uz nas od početka bodrio nas mislilo na nas u svakom pogledu i uvijek bio dostupan te nam davao savjete kako i što dalje tijekom cijeloga procesa. Proces seljenja i prodaje nekretnine je sam po sebi dovoljno stresan ali uz dobru agenciju, tim i agenta sve moguće problematike su bile maknute s puta.… Nastavi čitati “Hana Božičević”

Ivan Short

We would like to thank Andreja Brkić and the Opereta Team for making us feel at home…in our new home in Zagreb. The service was outstanding, and was clear and precise. Andreja made it easy for us and it was a pleasure dealing with her. We are very happy with the service she offered. We would highly recommend Opereta, thanks to Andreja. Kind regards Ivan Short

Ivana Halec

Zahvalila bih Operetinom timu na iznimno brzoj i učinkovitoj prodaji naše nekretnine uz pronalazak kupca koji će stvarno uživati u stanu. Pohvalila bih sve na strpljenju, ljubaznosti i upornosti tijekom procesa prodaje te pozitivnog duha kojeg prenosite na klijente. Također bih pohvalila Filipa Borovca radi posvećenosti klijentu, marljivosti i osjećaju sigurnosti kojeg pruža. Svakako bih preporučila ovaj mladi i vrlo vrijedan tim svakome tko želi prepustiti kupnju ili prodaju svoje nekretnine u odlične ruke! Ivana

Zlatko i Zdenka Gaić

Poštovani, željeli bismo vam zahvaliti na vrlo uspješnoj suradnji. Agent Kristijan Mikuš bio je više nego ljubazan i uložio je maksimalan trud kako bismo kupili stan koji u potpunosti odgovara našim željama. Kristijan kao i ostatak tima bili su vrlo strpljivi i potpora pri sklapanju ugovora. Operata je agencija koja osim profesionalne i uspješne realizacije posla, ulijeva osjećaj sigurnosti što je nama bilo najvažnije pri kupovini stana.  

Jelena

Nisam dvojila ni časa pri odabiru agencije kojoj ću povijeriti prodaju svoje nekretnine. Reputaciji i poslovnom uspjehu – OPERETA pripada skupini od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvtaskoj, gospodin Luka PRICA, certificirani agent, koji je u mom slučaju posredovao pri kupoprodaji, zasigurno značajno kontribuira. Pouzdan, profesionalan, kompetentan, a uz to nenametljiv i staložen, kompleksan pravni posao kupoprodaje, skupa s izvrsnim OPERETINIM odvjetničkim timom, čini jednostavnim  i zanimljivim. Uspjeh i zadovoljstvo, naprosto su neupitni.

Branko Vazgeč

Poštovani gospodine direktore, želim vam se kao klijent zahvaliti na dobro obavljenom poslu posredovanja u kupovini nekretnine – stana u Zagrebu, koji je obavila vaša agencija Opereta d.o.o. Vaš agent, gospodin Zoran Đurđek,  sa kojim sam stupio u kontakt, od početka – uvođenja u pregled nekretnine pa do uknjižbe u vlasnički list u gruntovnici pokazao je korektan i profesionalan odnos, te održao datu riječ. Zadovoljan sam kvalitetom obavljenog posla i dinamikom kojom je se ovo odvijalo, što bez vašeg posredovanja zasigurno… Nastavi čitati “Branko Vazgeč”

Mladen Renato Martinac

Poštovana gđo Šenija , Brat i ja smo jako zadovoljni sa suradnjom te smo Vam zahvalni na uspješnoj prodaji stana. Svaka ovome slična situacija mijenja ljudske živote i rješava neka životna pitanja. Preporučiti ćemo Vas. Srdačan pozdrav ,   Mladen Renato Martinac

Zdravko Andričević

Poštovani, evo nakon što je prodaja našeg (naravno, sada već bivšeg) stana uspješno privedena kraju, potreba mi je javiti se i vama kao firmi – najvažniji razlog je – svakako Vaša Antonija! Bez nje i njenog angažmana taj čitav projekt sigurno ne bi išao tim putem i tempom kako je pod njenom „režijskom palicom“ išao i evo, na zadovoljstvo svih nas sudionika, je tako uspješno završen. Naravno da je bilo i napetijih momenata (trebam reći da je prodaja išla „preko… Nastavi čitati “Zdravko Andričević”

Sonja Perković

Poštovani gospodine Vujović, željela bih se zahvaliti Vama i Vašem timu, Karli i Kristijanu s kojima smo surađivali, na izvrsnoj suradnji posljednja tri mjeseca. Naša obitelj se početkom godine našla u teškoj, gotovo bezizlaznoj situaciji. Tada smo se obratili Vašoj agenciji, upoznali s Karlom s kojom smo dogovorili „strategiju“ pronalaženja najboljeg rješenja u vrlo kratkom vremenskom roku. Prošli tjedan smo aktivnosti oko prodaje stana priveli kraju i krećemo dalje. Ostaje istaknuti profesionalnost Karle i Kristijana koji su nam olakšali mnoge… Nastavi čitati “Sonja Perković”

Maja Korunić

Poštovani, Ovime koristim priliku zahvaliti vama, a posebno vašoj agentici Antoniji Mikšić na brzom i efikasno obavljenom poslu prodaje našeg stana u Sigetu u Zagrebu. Kvaliteta usluge koju nudite na visokom je nivou, a svakako se to ogleda kroz upornost, organiziranost i vještinu pregovaranja gđe Mikšić. Definitivno ćemo vas kao agenciju, a posebno gđu Mikšić, koja ozbiljno i s ljubavlju obavlja svoj posao, preporučiti za daljnje poslove kupoprodaje našim prijateljima i poslovnim partnerima. P.s. Još jednom iskreno veliko hvala Antoniji… Nastavi čitati “Maja Korunić”

Maja i Krešimir Orešković

Poštovani, jos jednom Vam od srca zahvaljujemo na stručnom i učinkovitom posredovanju prilikom prodaje našeg stana. Izrazito smo zadovoljni, zapravo, iznenađeni brzinom kojom ste uspjeli prodati stan bez velike intervencije u cijenu. Zbog svega, kao i profesionalnosti i diskrecije, možete računati na našu iskrenu preporuku kao i suradnju pri našim potencijalnim budućim kupoprodajama nekretnina. Srdacan pozdrav.

Ozren Husnjak

Dragi direktore Boro, Kao sto, mozda, znas – upravo okoncavamo postupak kupnje stana preko najbolje agencije u regiji, a i znatno sire (nekim slucajem si bas tamo ti direktor 🙂 ). Jos predstoji brisanje i uknjizba vlasnistva u gruntovnici i druge ‘sitnice’, kao placanje poreza i postotka agenciji. Koristim priliku da pohvalim najbolju agenticu u najboljoj agenciji, a to je iskrena, vesela, otvorena Antonija Mikšić. Biti dobar prodavac je tesko, zahtijeva specifican pristup jer obuhvaca tehnicko-ljudsko-psiholoski pristup u kojem klijenta… Nastavi čitati “Ozren Husnjak”

Matea Jandras Crnalić

U procesu traženja novog stana suprug i ja smo se susretali s mnogim predstavnicima agencija i unatoč tome što nismo osobno anagažirali neku konretnu agenciju, jedna se isticala i učestalo ponavljala tako da nije iznenađujuće da smo upravo preko nje našli traženi stan. Da, radi se o Opereti, agenciji koja je posredovala u našem finalnom izboru i dovela nas do toga da u vrlo kratkom vremenu postanemo vlasnici željenog stana. Gospodin Ante Gašpar koji nas je dočekao prilikom prvog susreta… Nastavi čitati “Matea Jandras Crnalić”

Marko Batelić

Agencija je stvarno odlična. Sve je teklo glatko, smireno i po planu. Luka Prica je bio naš agent. Bio je super, odrađivao je stvari s lakoćom i prijateljski. Iskustvo čini svoje… Da idem ponovo u kupnju stana, sve bih riješavao na isti način. Luka, hvala ti!

Mladen Štahan

Poštovana gospođo Šenija, suradnju s Vama započeli smo prema preporuci odvjetnika Branka Škarice. Kako nekretninu mjesecima niste uspjeli prodati, pa ni pronaći zainteresirane kupce, činilo mi se da ne ulažete dovoljno napora u tu prodaju. Stoga smo našu nekretninu i sami oglasili, te pokušali prodati. Bezuspješno, jer čak i nakon što smo spustili cijenu, nismo uspjeli naći kupca. Na kraju smo uz Vašu pomoć pronašli jednog, a zatim i nekoliko zainteresiranih ozbiljnih kupaca. To nam je omogućilo da odaberemo najpovoljnijeg… Nastavi čitati “Mladen Štahan”

Dijana Dolušić

Luka Prica, agent u agenciji Opereta, je osoba koja će Vas pratiti u svim koracima od procjene nekretnine koju želite prodati do svake moguće prepreke koja će se po putu dogoditi u realizaciji zamišljenog projekta: prodaja postojeće nekretnine i kupnja Vašeg doma iz snova. Hvala Luka na svim odgovorenim pozivima, nesebičnoj podršci, spretnosti, poznavanju tržišta, rješavanju popratnih začkuljica. Veliko HVALA na stalnoj raspoloživosti, i izvan radnog vremena, s ostalim administrativnim tijelima (bankama, zemljišnim knjigama, javnim bilježnicima, … teško ih je… Nastavi čitati “Dijana Dolušić”

Jelena Radaković

Poštovani, samo ukratko, preko vas smo prodale i kupile stan. Velika pohvala Vašem agentu Zoranu koji je bio velika podrška cijelo vrijeme i uvijek na raspolaganju. Bili smo jako zadovoljni njegovim radom, profesionalnošću i sposobnošću prilikom prodaje prvog stana, zato smo odlučili i kupiti novi stan upravo preko vaše agencije. Novim stanom smo i više nego zadovoljne, iako radovi još traju 🙂 Veliko hvala! Gorana & Jelena

Sabina, Centar

Tijekom jeseni 2016. godine prodala sam stan posredstvom agencije ‘Opereta’. Agenti zaduženi za prodaju bili su Ana Šenija i Robert Turčić. Robert nas je osvojio šarmom, profesionalnošću, a pokazao se i kao vrstan fotograf. Ana svoj posao doživljava kao nešto više od samo puke financijsko – materijalne razmjene, a njezin optimizam, kompetentnost, briga o klijentu i profesionalnost na nas su ostavili isključivo pozitivne utiske. Unatoč svim bojaznima o prodaji nekretnine kao stresnom događaju, prodaja stana je uz pomoć ‘Operete’ pretvorena… Nastavi čitati “Sabina, Centar”

Gordana Jović

Hvala Vam još jednom sto ste mi omogućili da u nevjerojatno kratkom vremenskom roku  prodam veći stan i kupim novi manji stan u  kojem sad uživam. Hvala Vam Luka na Vašem angažmanu, profesionalizmu, ljubaznosti, strpljenju… Za Vas Luka nije postojalo radno vrijeme, uvijek ste bili dostupni te mi omogućili da važnu životnu odluku realiziram bez stresa. Moram naglasiti da isto mišljenje imaju i moji prijatelji koji su Vas, na moju preporuku, kontaktirali kao i gospođa koja je kupila moj stan… Nastavi čitati “Gordana Jović”

Obitelj Ivanić

Poštovani! Malo ćemo vam uzeti vremena, ali samo zato da izrazimo našu zahvalnost prema Vama, Vašim djelatnicima a posebna zahvalnost ide prema Vašem izuzetnom agentu gospodinu Zoranu Đurđeku. U trenutku za nas važnom obratili smo se vašoj agenciji za kupovinu stanu, tada su nam svi prijatelji govorili da nikako ne idemo preko agencija jer su one ovakve ili onakve. Dobro da nismo poslušali, eto ukratko javili smo se na oglas za stan, nakon razgovora s Vašim agentom nismo ništa konkretno… Nastavi čitati “Obitelj Ivanić”

Stjepan Novak

Poštovani, realizirao sam kupnju stana posredstvom Operete. Posredovanje je vodila gđa Daniela Ražov. Ovom prilikom istaknuo bih kako sam vrlo zadovoljan profesionalošću i ljubaznošću gđe Daniele tijekom cijelog postupka. S poštovanjem, Stjepan Novak

Mario i Tomislav Auguštan

Poštovani Ana, Robert i Nikolina, ovim putem želimo Vam iskazati veliko zadovoljstvo Vašim zalaganjima oko prodaje našeg stana! Ranije smo pokušavali preko drugih agencija, ali bez rezultata, a kad smo se obratili Opereti iznenadili smo se kojom brzinom i kvalitetom radite svoj posao u prijateljskom ozračju! S obzirom na navedeno iskustvo, rado ćemo Vas preporučiti i drugima! Uz dužno poštovanje, srdačno Vas pozdravljamo, Mario i Tomislav Auguštan

Anamarija Veselić s obitelji

Poštovani gospodine Gašpar, ovim putem se želim zahvaliti na svemu što ste učinili za nas tijekom prodaje kuće. Pohvaljujem Vaš cijelokupni angažman, susretljivost, strpljivost i nadasve profesionalni odnos koji ste imali. Biti ću slobodna i ubuduće kontaktirati Vas osobno i Operetu ukoliko se ukaže potreba. Želim Vama osobno i Vašoj obitelji ugodne blagdane i puno uspjeha u profesionalnom i privatnom životu u nadolazećoj Novoj 2018. Puno pozdrava,

Tibor Takač

Pozdrav Opereta timu! Ovim putem bih želio pohvaliti vašu agenticu Antoniju Mikšić na brzoj, efikasnoj i profesionalnoj usluzi prilikom prodaje moga stana. Tokom proljeća sam se odlučio za prodaju stana te sam se obratio Vašoj agentici Antoniji koju i privatno poznajem. Nakon potpisa ugovora s Vašom agencijom unutar vrlo kratkog vremena je našla kupca te je odradila posao na najvišoj mogućoj razini. Zbog ovog iskustva sam Vašu tvrtku preporučio svojim prijateljima koji su zainteresirani za kupoprodaju nekretnina te ću je… Nastavi čitati “Tibor Takač”

Nikola Matasović

Poštovani Boro, htio bih se u svoje ime i u ime svoje supruge zahvaliti Opereti, a posebno Antoniji. Antonija je bila više nego susretljiva u svim svojim nastojanjima da zadovolji mene kao klijenta i moje potrebe na obostrano zadovoljstvo, čak i dok sam bio na drugoj strani svijeta. Ako ikada budem imao potrebu za sličnim uslugama, obratit ću vam se s povjerenjem i rado vas svima preporučiti. Srdačan pozdrav, Nikola Matasović

Ilija Tadić

Poštovani Mario, zahvaljujem se na suradnji jer ste posao posrednika kod kupoprodaje nekretnine od prvog našeg kontakta do kraja obavili mirno, ustrajno, odgovorno i profesionalno te mi cijelo vrijeme bili na raspolaganju za sve relevantne informacije i povratno brzo javljali odgovore na neke upite koji su mi se s tim u vezi javljali. Budući da sam prethodnih godina bio uključen u kupoprodaju više nekretnina  kojom prilikom sam surađivao s više predstavnika agencija za posredovanje, osjećam potrebu prenijeti Vam ocjenu da… Nastavi čitati “Ilija Tadić”

Ines Hotko

Poštovani, ovim putem bih se željela zahvaliti na suradnji prilikom posredovanja u prodaji stana. Posebne pohvale agentu  Zoranu Đurđeku  koji je u svakom trenu bio na raspolaganju s maksimalnim razumijevanjem. Moram priznati da sam ostala ugodno iznenađena, obzirom da sam možda krenula sa predrasudama koje su apsolutno srušene posebno zahvaljujući vašem spomenutom agentu. Preporuke su već krenule dalje…. Lijep pozdrav, Ines Hotko

Maria José Homem

Dear Sir, I am writing this letter to let you know how much I appreciated the help of Andreja Brkić when I was renting my apartment. She was very friendly, but professional, always answering quickly to my messages. She managed to arrange meetings between me and the landlady with short notice. As I don’t speak Croatian, she  provided me with all the documents properly translated and she made sure that I understood everything that I signed. For sure I will… Nastavi čitati “Maria José Homem”

Dubravka Ivanić

Poštovani! Malo ćemo Vam uzeti vremena, ali samo zato da izrazimo našu zahvalnost prema Vama, Vašim djelatnicima, a posebna zahvalnost ide prema Vašem izuzetnom agentu gospodinu ZORANU ĐURĐEKU. U trenutku za nas važnom obratili smo se Vašoj agenciji za kupovinu stanu, tada su nam svi prijatelji govorili da nikako ne idemo preko agencija jer su one ovakve ili onakve.  Dobro da nismo poslušali, eto ukratko javili smo se na oglas za stan, nakon razgovora s Vašim agentom nismo ništa konkretno… Nastavi čitati “Dubravka Ivanić”

Goran Jaić

Poštovani, ovim putem  htio bih pohvaliti Vašu agenciju i posebno vašu  agenticu  Karlu Šejlu Šakić kod  prodaje našeg stana. Pokazali ste se kao vrlo profesionalna ekipa koja nam je u svakom trenutku stajala na raspolaganju i uz čiju smo pomoć izuzetno brzo i bez stresa riješili kupoprodaju i sva ostala prateća pitanja koja taj zahvat prati. Htio bih naglasiti da i ubuduće imate moje povjerenje i da ću Vas preporučiti prijateljima i poznanicima koji bi se mogli naći u sličnoj situaciji. S poštovanjem, Goran… Nastavi čitati “Goran Jaić”

Marina Korić

Poštovani, Vaša agentica Antonija Mikšić, jednom riječju: najbolja! Osoba koja svu svoju energiju ulaže u obavljanje poslova za svoje klijente, a da isti pri tome ne osjete trunku stresa kod kupnje nekretnine, e to je Antonija! Profesionalna, iskrena, ljubazna… jednostavno, najbolja! Hvala ti, Tonkica, od srca… Marina Korić

Goran Leder

Poštovanje. U 3. mj. ove godine sam preko vaše agencije i posredstvom vaše agentice gđe. Karle Šejle Šakić kupio stan u Gajnicama. Htio bih pohvaliti gđu. Karlu Šejlu Šakić kao jednu ljubaznu agenticu, koja je pokazala trud i dala korisne savjete u vezi kupovine dotičnog stana. Sa stanom i lokacijom sam zadovoljan. Sve u svemu, sva sreća da sam naletio na vašu agenciju. 🙂 Lijep pozdrav, Goran Leder

Alen Lacić

Poštovani, ovim putem želio bih se zahvaliti na suradnji prilikom posredovanja u prodaji stana. Posebne pohvale agentici Anotniji Mikšić koja je uvijek bila na raspolaganju i sve sitne poteškoće koje su uvijek prisutne riješila u najkraćem mogućem roku. Biti ću slobodan preporučiti Operetu svim prijateljima i poznanicima koji kupuju ili prodaju stan. Srdačan pozdrav, Alen Lacić

Anita Koštić

Da me je netko prije 4 mjeseca pitao da li bih ikada angažirala agenciju za kupnju/prodaju/najam nekretnine, bez razmišljanja bih negativno odgovorila na to pitanje. Danas, ne mogu zamisliti da bih prodavala, kupovala i/ili iznajmljivala nekretninu bez Sandre. Prst sudbine je tako htio da nam se svidio stan koji se prodavao preko Operete. Nekoliko dana zaobilazili smo taj stan i oglas i neuspješno istraživali druge opcije samo zato jer se je taj stan prodavao preko Agencije… Ali jednostavno nešto nas… Nastavi čitati “Anita Koštić”

Mirjana

Poštovani, ovim putem željela bih pohvaliti Vašu djelatnicu gđu. Danielu Ražov, koja nam je pomogla u odabiru stanu kojeg smo kupili u Zagrebu preko Vaše agencije. Naime, gđa. Ražov je bila vrlo uslužna i stalno na dispoziciji dok smo ju trebali. Naša iskustva su vrlo pozitivna te ćemo Vašu agenciju i gđu. Ražov preporučiti i drugima. S poštovanjem, Mirjana

Mirjana

Poštovani, ovim putem željela bih pohvaliti Vašu djelatnicu gđu. Danielu Ražov, koja nam je pomogla u odabiru stanu kojeg smo kupili u Zagrebu preko Vaše agencije. Naime, gđa. Ražov je bila vrlo uslužna i stalno na dispoziciji dok smo ju trebali. Naša iskustva su vrlo pozitivna te ćemo Vašu agenciju i gđu. Ražov preporučiti i drugima. S poštovanjem, Mirjana

T.P.

Ovim putem se zahvaljujem Vama osobno i Vašim kolegama, Antoniji i Ivanu, na uspješno zaključenoj prodaji našega stana posredstvom Vaše agencije. S tim u svezi, smatram bitnim istaći da sam osobno impresionirana profesionalnošću, entuzijazmom i radnom energijom Vaših kolega. Cijeli proces prodaje je vođen efikasno i u stalnoj komunikaciji sa mnom, kao prodavateljicom, te s puno sluha za moje želje i dvojbe. Ivan i Antonija su nam našli savršene kupce s kojima je potpis ugovora i primopredaja protekla u prijateljskoj… Nastavi čitati “T.P.”

Anita Matišić

Evo me…sjedim i razmišljam godinu i pol nakon prodaje objekta što da napišem o svojoj suradnji sa Jelenom, sa Operetom…prošlo je tako dugo prije nego ovo pišem jer sam željela vidjeti da li je Jelena imala pravo….jer sam htjela da se dojmovi slegnu i da mogu pogledati unatrag sa vremenskom distancom… Prvo što mi pada na pamet je da me neka sila navela na suradnju baš sa Jelenom, jer svaki agent za nekretnine svojim radom i sudjelovanjem u procesu odlučivanja… Nastavi čitati “Anita Matišić”

Mario Auguštan

Poštovani, nisam Vam se stigao niti pošteno zahvaliti na svemu do sada učinjenom, bio sam pozitivno “šokiran”, jer smo brat i ja više nego zadovoljni Vašim zalaganjem i zalaganjem Vaših kolega Nikolinom i Robertom, da što bolje i unosnije prodamo stan, svaka Vam čast! Čujemo se, lijep pozdrav!

Jelka Zanini-Božić i Dea Božić

Poštovani, želim izraziti veliko zadovoljstvo što smo poslovali s vama kao agencijom. Izrazito smo zadovoljni te ćemo svakome preporučiti da se obrati vama ako ima prodaju/kupnju/najam nekretnine. Vidi se da ste izrazto organizirani tim mladih ljudi, a posebno bih pohvalila agenticu Danielu Ražov uz koju je cijela ta zbrka oko prodaje i straha od nepoznatog bila puno lakša. Uz korisne savjete agentice Daniele i sve informacije te brzo reagiranje na naše zamisli, molbe i probleme mi smo bili puno opušteniji…… Nastavi čitati “Jelka Zanini-Božić i Dea Božić”

Mara Županić

Želim SVIMA koji traže pouzdanu agenciju za posredovanje toplo preporučiti Operetu. Preporuka nije iz puke pristojnosti nego iz uistinu izvrsnog osobnog iskustva pri kupnji stana. Zahvala agenciji i preporučam Operetu, zato što su jako profesionalni i zato što se maksimalno trude da izađu ususret željama i potrebama klijenata. Naime u moru stanova, agencija, posrednika „sudbina“ se uplela i poslala Operetu i Luku Pricu. Kasnije je sve išlo onako kako je trebalo i prema svim visokim profesionalnim standardima, koji počesto izostaju… Nastavi čitati “Mara Županić”

Mladen Jurić

Luka, još jednom Vam želim zahvaliti na Vašem angažmanu i susretljivosti, s posebnim naglaskom na situaciju kada su me u banci uvjeravali da obavezno moram uzeti “njihovu” policu životnog osiguranja – a Vi ste vrlo promptno odreagirali kako se to ipak ne bi dogodilo. Znam da je nezahvalno izražavati mišljenje u ime nekog drugog, ali ja bih se ipak usudio tvrditi da bi svatko tko želi do kraja odraditi posao koji radi – bez obzira na profesiju – čezne za… Nastavi čitati “Mladen Jurić”

Ana Tonković Dolenčić, Krešimir Dolenčić i Marta, Đuro i Nikola

Opereti smo se obratili u trenutku velike odluke u našim životima. Želje, mogućnosti, potrebe i sve ono što dolazi iz potrage za novim stanom, a u sebi uključuje i dodatni začin čarolije prostora kojeg kasnije zoveš dom nisu bile jednostavne. U pravilu svi ti pojmovi putuju sasvim suprotnim smjerovima i pronaći točku na kojoj se susreću, a da je ona ujedno i u epicentru mogućeg zamišljenog novog prostora za život, vrlo je težak i nezahvalan cilj za jednu veliku obitelj… Nastavi čitati “Ana Tonković Dolenčić, Krešimir Dolenčić i Marta, Đuro i Nikola”

Ljubica Krpelj

Poštovani, Nakon uspješne kupnje stana posredstvom vaše agencije želim vam se osobno zahvaliti za izvrsno obavljen posao i mogu reći da sam impresionirana vašom stručnošću i kvalitetom rada. Nakon višemjesečne potrage za stanom i skoro odustajanja od kupovine, preko preporuke (gosp. Ivane Jedvaj, osobne bankarice Zagrebačke banke) javila sam se vašoj agenciji i primio me vaš agent Luka Prica koji me je pri prvom susretu osvojio svojim pozitivnim stavom i upornošću. Za vašeg agenta imam samo riječi pohvale i bilo… Nastavi čitati “Ljubica Krpelj”

V. M.

Poštovani, agenciju Opereta upoznala sam preko agentice Nikoline Kovač. Već telefonski, na moja brojna pitanja odgovara precizno te se u vrlo kratkom roku javlja sa izborom nekoliko stanova za razgledavanje. U točno ugovoreni sat pojavljuje se simpatična, mlada agentica. Razgovor je ugodan i opušten pa odmah shvaćam da se radi o stručnoj i vrlo profesionalnoj posrednici iza koje stoji agencija s dugogodišnjim i velikim iskustvom. Nikolina pri svakom našem razgovoru razbija onu nervozu uobičajenu za tako veliki i važan posao… Nastavi čitati “V. M.”

Jasminka i Filip Vuglec

Poštovani, zahvaljujemo se cijelom timu Operete, a najviše g. Zoranu. Cijelo vrijeme je bio uz nas i u trenucima kada smo izgubili volju za prodajom, nije nam dozvolio da odustanemo. Izvrstan agent s puno strpljenja, znanja i upornosti. Posao je odradio profesionalno i savjesno, te nam postigao traženu cijenu što nam je bilo vrlo bitno. Uz njegov prijateljski pristup osjećali smo sigurnost prilikom potpisivanja ugovora i ostalih bitnih stvari kod prodaje stana. S obzirom da ćemo u budućnosti prodavati kuću… Nastavi čitati “Jasminka i Filip Vuglec”

Ana Hoić

Poštovani g. Boro, najljepše zahvaljujem na posredovanju agencije Opereta za prodaju stana. Bilo mi je iznimno zadovoljstvo poslovati s Vama, te Vam šaljem svoj osvrt na našu suradnju. Prodaja većeg stana, u mom slučaju od 83m2 u današnje vrijeme nije lak posao. Kao osoba koja cijeni struku odmah sam znala kako mi je za uspješnu prodaju potrebna dobra agencija. Preporuka prijatelja me uputila na Vas kao vlasnika i direktora tvrtke s bogatim iskustvom, a preporuka susjeda na Vašeg agenta Gorana Devčića.… Nastavi čitati “Ana Hoić”

Andrea Pinjušić

Poštovani! Evo, nisam mogla a da ne napišem par riječi vezano uz traženje stana. U našoj situaciji nije bilo jednostavno pronaći stan koji bi ispunio sva očekivanja i to u kratkom roku. Agentica Andreja je baš to i učinila, našla nam je “dom”, što je nama bilo prioritet obzirom na djecu, a idemo u najam iz vlastite kuće. Odradila je posao prvo profesionalno, a zatim majčinski što jedno bez drugog ne ide, a kad se to prepozna dobije se rezultat.… Nastavi čitati “Andrea Pinjušić”

Boris Mirković

Kako u samo 60 dana nakon životne odluke o prodaji nekretnine, do pronalaska i kupnje nove ??? Rješenje je jednostavno….. !!!!!! Angažirate Jelenu !!!!! …. A onda upoznate i ostale djelatnike “Operete”, agencije za promet nekretnina …. iiiiiii – stvar je riješena !!!!! Impresioniran sam cijelim timom Operete, jer odlično međusobno surađuju i tako osiguravaju da potrebe klijenata budu zadovoljene i da se klijent osjeća da im je uvijek na prvom mjestu. Jelena Kravosčanec-Todorović je dala sve od sebe tako… Nastavi čitati “Boris Mirković”

Boris Mirković
glumac

Ana Kirinčić i Zvonimir Kirinić

Zahvaljujemo agenciji Opereta na pruženoj pomoći koja nam je bila potrebna tijekom traženja i kupnje budućeg doma. Osobito zahvaljumo gospodinu Luki Prica koji je svojom sposobnošću omogućio da taj proces prođe brzo i ugodno. Posebno bi htjeli istaknuti kvalitetu komunikacije i količinu truda koju je gospodin Prica uložio, kao i njegovu profesionalnost i dostupnost u svakom trenutku. Hvala jos jednom, pozvani ste na party useljenja 😉 Ana Kirinčić i Zvonimir Kirinić

Ana Kirinčić i Zvonimir Kirinić

Bura Nikolina

Poštovana gđo Nikolina, evo napokon je došlo moje vrijeme da odahnem i da u miru, sada kada se sve sleglo, napišem zahvalu cijelom Opereta timu, a najviše Vama kao svom agentu. S obzirom na to da  mi je ovo bila prva nekretnina  u koju sam relativno mlada i sama ušla, moram priznati da me bilo poprilično strah svega, što zbog jako negativnog iskustva s prethodnim agentom iz druge agencije, što zbog pustih tuđih savjeta i upozorenja, čuvaj se ovog, čuvaj… Nastavi čitati “Bura Nikolina”

Ljiljana Kezele

U potrazi za nekretninom smo se sustretali sa dosta agencija, ali već na samom početku nam se Opereta pokazala kao najbolji izbor. Vrlo brzo smo pronašli nekretninu koja nam je odgovarala i uz pogodnosti koje nam je Opereta ponudila smo realizirali kupnju iste. Veliku ulogu u svemu tome je imala agentica Daniela Ražov koja nam je bila tu kad god je trebalo. Nakon poslovne suradnje druženje se nastavilo. Pravi izbor! Hvala Opereti, a posebno Danieli Ražov. Ljiljana Kezele

Ljiljana Kezele

Darko Hudelist

Toplo preporučam agenciju “Opereta”, zato što su jako profesionalni i zato što se maksimalno trude da izađu ususret željama i potrebama klijenata. To sam se uvjerio na vlastitom iskustvu, kad sam ovog ljeta prodavao stari i kupovao novi stan. Nisam morao brinuti niti o jednoj sitnici, bio sam servisiran do najsitnijeg detalja, pa čak i preko formalno utvrđenih gabarita. Da nije bilo “Operete” i njihovog maksimalnog zalaganja, svoju prodaju/ kupnju vjerojatno ne bih uopće mogao ni ostvariti. Pritom su mi… Nastavi čitati “Darko Hudelist”

Darko Hudelist
novinar

Tatjana Divjak

S agencijom Opereta sam u posljednjih pet godina ostvarila suradnju u kupnji, prodaji i najmu stanova. Brzina realizacije, stručnost agenata, lakoća komunikacije koju s njima ostvarujem i povjerenje koje smo izgradili garancija su nastavka naše suradnje. Ono što me osobito veseli je da mi više nije važno tko mi se iz Operete javi – Sandra, Divna, Goran, Boro…znam da će posao biti obavljen s pažnjom koju zaslužuje pravi prijatelj! Hvala Opereta timu! Tatjana Divjak, Zagreb

Tatjana Divjak

Obitelj Obadić

Mi smo mlada, četveročlana obitelj koja se odlučila za kupnju svog prvog stana, u vremenima kada je kupnja nekretnine bez stručne pomoći svedena na najblaže rečeno, nemoguću misiju. Na tržištu gdje svatko svašta nudi i prodaje, i u moru neriješenih pravnih pitanja, odlučili smo da svoje želje i potrebe oko kupnje stana povjerimo agenciji Opereta d.o.o., koja je putem svoje agentice gđe Antonije Mikšić, ispunila sva naša očekivanja oko procesa kupnje prve nekretnine, pa čak i više od toga. Ne… Nastavi čitati “Obitelj Obadić”

Obitelj Obadić

Boris Jokić i Claire Sangster Jokić

Želimo pohvaliti Vašeg zaposlenika Marija Čulara koji nam je tijekom prethodna dva tjedna pokazao cijeli niz stanova u četvrti Trešnjevka Jug. Mario je bio izrazito profesionalan, ljubazan u kontaktu, stručan i informiran. Premda još uvijek nismo kupili stan, ovom prilikom htjeli smo ukazati da ovakvim pristupom zaposlenika i Vaša tvrtka dobija na ugledu. Srdačan pozdrav, Boris Jokić i Claire Sangster Jokić

Boris Jokić i Claire Sangster Jokić

Edita Fabek

Trenutno ne živim u RH i za kupnju stana na području grada Zagreba odlučila sam se angažirati pouzdanu agenciju za nekretnine. Preporučena mi je Opereta. Nakon prvog posjeta njihovom uredu stupila sam u kontakt sa gđom Anom Šenija, koja me vodila kroz upoznavanje trenutne ponude na zagrebačkom tržištu i kasnije kroz proces kupnje stana. Jednostavna i točna u komunikaciji, kompetentna u poznavanju tržišnih i pravnih činjenica, izrazito točna , ali fleksibilna u dogovorima, gđa Šenija bila je vrlo ugodan suradnik.… Nastavi čitati “Edita Fabek”

Edita Fabek
glazbenica

Kaja i Kristijan

U našem životu došlo je do određenog zasićenja s lokacijom na kojoj smo boravili, stoga smo poželjeli unijeti dozu svježine i promijeniti naše mjesto boravka. U današnjoj situaciji to svakako predstavlja veliki izazov, te smo jedno vrijeme bezuspješno nastojali ostvariti promjenu, sve dok u prvi plan nije došla Opereta, tada smo upoznali Denisa i nakon što smo s njim otvoreno razgovarali o našim željama i mogućnostima, naš optimizam je porastao, jer smo znali da smo u dobrim rukama. Denis ima… Nastavi čitati “Kaja i Kristijan”

Kaja i Kristijan

Vlado Božičević

Opereta je prava europska agencija za nekretnine. Vrlo su profesionalni i efikasni i zato sam prepustio prodaju nekretnine isključivo u njihove ruke. Lana me je šarmirala svojim pristupom i učinila mi ugodnom tu veliku životnu promijenu.

Vlado Božičević
režiser

Ana Mataić

Nakon informiranja putem interneta i prijatelja odlučila sam se za agenciju za nekretnine Opereta nekretnine. Prvi susret s agenticom za nekretnine gđicom. Antonijom Mikšić dogodio se jednog kišnog popodneva na parkiralištu Utrinske tržnice. Odmah smo se zaputile u razgledavanje stanova u njezinom malom Smart-u. Sva pitanja koja sam imala o stanovima koje smo razgledali su bila odgovorena bez poteškoća, a bilo ih je puno. Nakon nekoliko razgledavanja stanova i ispijenih kavica gdje se raspravljalo o pozitivnim i negativnim karakteristikama pojedinih… Nastavi čitati “Ana Mataić”

Ana Mataić

Matija, Petra i Maxi

S agencijom Opereta već smo imali odličnih iskustva, no na Denisa nismo bili spremni. Već pri upoznavanju privukla nas je njegova karizma i izuzetna pristupačnost kojom se angažirao kako bi nama pronašao stan. Na ni jedno naše pitanje nije oklijevao s odgovorom i osjetilo se da kod njega nismo samo klijenti nego cijenjeni prijatelji. Saslušavši što tražimo pripremio je nekoliko stanova koje smo obišli i na kraju našli pravog za nas. Kao svaki kupac prve nekretnine, nismo znali puno o… Nastavi čitati “Matija, Petra i Maxi”

Matija, Petra i Maxi

Mirna Kero

Nakon dugotrajne potrage s nekoliko agencija i konačno potpunog odustajanja od kupovine stana, više nismo očekivali da ćemo pronaći savršenu nekretninu… Opereta nas je iznenadila jer su u vrlo kratkom razdoblju prepoznali naše želje i konačno nam pronašli nekretninu po našoj mjeri. Preko Operete smo kupili vrijednu nekretninu za jako dobru cijenu, a iskustvo kupovine je bilo brzo i bezbolno. Hvala Opereti, a posebno agentici Ani Šenija na trudu i energiji koju je uložila i pomogla nam pri kupnji našeg… Nastavi čitati “Mirna Kero”

Mirna Kero

Anka i Ljubo Bosanac, Novi Zeland

Mi poslujemo samo sa karakternim osobama koje cijene sebe i druge. Ove kvalitete smo našli kod Bore, Ane i Gorana. Nismo imali prilike koristiti usluge drugih članova Operetinog tima, ali vjerujemo da su svi sličnog profila. Opereta se brine o iznajmljivanju i održavanju našeg stana već 5 godina. Biti njihov klijent je zadovoljstvo za nas. Oni nas impresioniraju odličnom komunikacijom, efikasnošću, spremnošću da urade i više nego što se od njih očekuje, entuzijazmom i spontanošću. Cijena njihove usluge je jako… Nastavi čitati “Anka i Ljubo Bosanac, Novi Zeland”

Anka i Ljubo Bosanac

Lovro Kovačić

Sklapanjem ugovora o posredovanju u prodaji nekretnine povjeravanjem ekskluzivnog zastupanja Agenciji Opereta, kao prodavatelj sam ostvario svoj prvenstveni interes – prodaju stana u kratkom roku. Navedenim načinom zastupanja Agencija u svojim oglašavanjima naglašava činjenicu ekskluziviteta, čime se izbjegava oglašavanje iste nekretnine od strane više agencija u različitim medijima/oglasima. Naime, takvo masovno oglašavanje prema mojem mišljenju je kontraproduktivno, obzirom da se zbog velikog broja objava/oglasa nekretnina stalno nameće, što ju nakon kratkog vremena čini neinteresantnom. Dapače, stječe se dojam kako se… Nastavi čitati “Lovro Kovačić”

Lovro Kovačić
odvjetnik

Filip Kurtović

Zahvalio bih gđi Divni Milovanović iz agencije »Opereta« na brzoj i efikasnoj suradnji tijekom prodaje mojeg stana. Izuzetna profesionalnost i podrška tijekom cijelog kupoprodajnog procesa izazvala je u meni osjećaj povjerenja, mira i sigurnosti da će se inače stresna životna situacija odviti na najbolji mogući način i završiti uspješno na zadovoljstvo svih strana. Zbog navedenog rado ću ponovno zatražiti usluge gđe Divne i agencije »Opereta« i dati preporuku mojim prijateljima.

Filip Kurtović
Poduzetnik

Hrvoje Smolić

Poštovanje, želimo poslati samo kratku crticu da smo pred cca. tjedan dana uz pomoć kolegice Andreje Brkić pronašli stan koji smo unajmili u Martićevoj. Andreja je bila od vrlo profesionalna, posvećena te od velike pomoći u izazovnoj potrazi za stanom koji odgovara nama, djetetu i psu. Lijep pozdrav!

Tibor Žigmond s obitelji

Draga Opereta, želim se zahvaliti vama, a posebno vašem agentu Anti Gašparu bez kojeg ova godina ne bi bila ni blizu tako lijepa i uspješna. Sve ovo što ću napisati je baš ZBOG VAS! Ovo je bila velika godina za mene i moju obitelj u punom smislu riječi. Između ostalog jedna od najvećih novosti je to što smo promjenili mjesto stanovanja puno lakše i brže nego što smo se mogli i nadati (to se pogotovo odnosi na moju suprugu 🙂… Nastavi čitati “Tibor Žigmond s obitelji”

Angela Friganović

Ovom prilikom želim iskazati svoju zahvalu i veliku podršku od strane g. Ante i agencije Opereta u predmetu prodaje stana u Španskom. Prije par godina započela sam suradnju s agencijom Opereta i ni u jednom trenutku nisam pomišljala da odustanem da bih pristupila u drugu agenciju. Vjerovala sam iskustvu, trudu i svepomoći mog agenta g. Ante. Agencija mi je od samih početaka suradnje izlazila u susret i kad sam bila skepticna da li će doći uopće do realizacije …G. Ante… Nastavi čitati “Angela Friganović”

Zoran Anušić

Poštovani, Moj sin Fran i ja imali smo priliku i zadovoljstvo kupiti stan (Aleja pomoraca) uz posredništvo Operete koju je vodila vaša posrednica Antonije Mikšić. Antonija je cijeli posao obavila vrlo profesionalno uz vrlo ležernu komunikaciju koja je otklonila uobičajeni stres kod kupovine nekretnine, uključujući i nervozu kod administrativnih poslova i velikih novčanih transfera. Antonija i vaš tim iz Operete postigli su da u cijeloj transakciji nije bili niti jedne problematične situacije s prodavateljima kao i niti jednog neodgovorenog pitanja.… Nastavi čitati “Zoran Anušić”

Marina Putica

Pozdrav Denis, evo kako smo najavili šaljemo preporuku: Dok nismo upoznali Denisa mislili smo da su u Zagrebu svi agenti isti-nezainteresirani za posao koji rade. Denis nam je dokazao da to nije istina. Svojom profesionalnošću, znanjem i brigom pokazao je da na tržištu zaista postoje stručnjaci koji vole svoj posao i rade ga vrhunski. Kada bi na našem tržištu nekretnina bilo više Denisa, svjetski standardi bili bi postignuti!  Sve pohvale Opereti na prepoznavanju pravih talenata.” Ivica i Marina

Nina Matić

Prije 8 mjeseci sam počela gledati stanove preko interneta – što preko drugih agencija i bez agencija u nadi da cu pronaći nešto za sebe. No, naletavala sam na agente koji nisu znali pronaći stan za mene ili na bezobrazne ljude koji su samostalno prodavali. Tada bi doslovno pobjegla od njih iako bi mi se nešto i svidjelo. Uz sve to sama sam se tramakala javnim prijevozom ili plačala taxi. Kad sam skoro odustala od kupnje uzimajući u obzir neke… Nastavi čitati “Nina Matić”

Nina Matić

Denis Loos

Evo koristim priliku iskazati svoje zadovoljstvo ljubaznošću i stručnošću Operetom, a posebno gđicom Ražov. Mi mali ljudi rijetko se nalazimo, u za nas ovako složenim situacijama, kao što je kupovina prve nekretnine. Danijela je svojim stručnim vođenjem, korisnim savjetima taj stres smanjila na najmanji mogući. Mislim da mogu reći i u ime prodavatelja, a i mene osobno da smo cijeli proces kupovine obavili vrlo profesionalno i nadam se na obostranu korist. Mislim da je Opereta sa svojim djelatnicima, visoko podigla… Nastavi čitati “Denis Loos”

Irena Roselli

Emocije se smiruju, a ja imam potrebu vašoj Agenciji i vašim suradnicima zahvaliti na obavljenom postupku. Počelo je u svibnju s ugovorom u Agenciji, gospodin Denis, vrlo ugodna i prijatna osoba, obavio je profesionalno svoj posao kontaktirajući sa mnom e-mailom ili telefonom sve do mog dolaska u Hrvatsku početkom listopada. Tada me je preuzeo Ivan i šta da vam kazem… oduševio  me taj mladić svojim dobročudnim i rekla bih zaštitničkim odnosom. Bio mi je velika potpora u svoj toj zavrzlami svojim… Nastavi čitati “Irena Roselli”

Irena Roselli

Ivana Nobilo

Surađivala sam s preko dvadeset agenata iz trinaest agencija za prodaju nekretnina, ali mogu reći da su gđa. Karla Šejla Šakić i  agencija Opereta sigurno u top tri agenata i agencija u Hrvatskoj. Vrlo aktivna u prodaji, osvaja klijente vještinom, pozitivnim stavom i upornošću. Hvala cijelom timu na odlično odrađenom poslu. Ivana Nobilo

Ivana Nobilo

obitelj Šarić

Poštovani, nakon uspješne prodaje stana putem vaše agencije imam potrebu osobno vam zahvaliti. Ovim putem želim istaknuti veliki doprinos agenta Luke Price koji je svojim optimizmom, radom i uslužnošću ovaj stresni period u našem životu učinio ugodnim. Uvijek na raspolaganju, ističući svoju agenciju i njene djelatnike, odradio je veliki posao. Luka, pravi si. Sa zahvalnošću, obitelj Šarić iz Siska

Ivona Res

Poštovani g. Borislav Vujović, Za Vašu agenciju sam prvi put saznala preko interneta, gledajući ponude stanova, ali i čitajući pozitivna iskustva ljudi kojima ste posredovali u kupnji ili prodaji nekretnine. Ovim putem želim izraziti veliku zahvalnost i zadovoljstvo agenciji Opereta koju već po drugi put angažiram za prodaju i kupnju stana. Opravdali ste moje povjerenje. Posebne pohvale agentu Ivanu Karatoviću za profesionalnost, iznimno veliki angažman (dostupnost, informiranje, savjete), ljubaznost, staloženost i pozitivnu energiju koju prenosi na klijente, tako da kupnja… Nastavi čitati “Ivona Res”

Ivona Res

Ksenija Mardešić

Poštovani, Nakon uspješno obavljene kupovine stana u Zagrebu (Kneza Borne) imam potrebu osvrnuti se na Vašeg djelatnika Luku Pricu koji nas je kroz više od 2 mjeseca ovog delikatnog i stresnog razdoblja vodio s takvim entuzijazmom i profesionalnim stavom kojih se ne bi postidjeli ni puno stariji i iskusniji od njega. Nismo imali sreću da iz prve nađemo stan. Znali smo točno što želimo, bili smo uporni, ali otežavajuća okolnost bila je to što živimo u Splitu. No i Luka… Nastavi čitati “Ksenija Mardešić”

Alen Garibović

Poštovani, Imali smo potrebu javiti se nakon što smo realizirali kupovinu stana uz vašu pomoć, a prvenstveno iz razloga da vam se zahvalimo na vašem angažmanu, trudu, predanosti i profesionalnosti. Ono što nas je privuklo da nam postanete prvi izbor su Opereta web stranice na kojima smo jako lako prema našim kriterijima došlo do interesantnih nekretnina, a nakon čega smo ubrzo i krenuli u razgledavanje. Svakako vam je jasno da u prvom redu moramo istaknuti našu agenticu, gospođicu Danielu Ražov,… Nastavi čitati “Alen Garibović”

Ivan Križanac

Poštovani, ovim putem bih vam se htio zahvaliti na vašem posredovanju pri prodaji stana. Sve je proteklo puno brže nego što sam očekivao i jako sam zadovoljan realiziranom prodajom. Posebno bih istaknuo vaše agente Ivana Karatovića i Danielu Ražov i zahvalio se na njihovoj stručnosti i profesionalizmu. Ovu prodaju su mi učinili vrlo ugodnim iskustvom i preporučio bih Operetu svakome tko traži izvrsnog posrednika. Lijep pozdrav, Ivan Križanac

Tomislav Landeka

Ovim putem želim se zahvaliti agenciji Opereta te osobito gospodinu Luki Prici na izuzetno profesionalnom pristupu, ljubaznosti te maksimalnoj angažiranosti tijekom posredničkog posla prodaje nekretnine. Iznimna usmjerenost prema klijentu, koja je u konačnici i dovela do uspješne realizacije kupoprodaje nekretnine u vrlo kratkom roku, najbolja je preporuka svim potencijalnim prodavateljima/kupcima nekretnina i priznanje kako za vašu agenciju tako i za vaše djelatnike poput g. Price. U očekivanju neke buduće suradnje, Srdačan pozdrav Tomislav Landeka

Tomislav Landeka

Marko i Dubravka Blagović

Štovani, Nedavno smo uz pomoć vaše djelatnice Andreje Brkić uspješno završili projekt traženja stana za iznajmljivanje u Zagrebu. Željeli bismo na ovaj način izraziti svoje dojmove o izuzetnoj profesionalnosti i efikasnosti Andreje. Redovito nas je informirala o stanju ponude na tržištu, a sam proces traženja I konačnog potpisivanja ugovora protekao je izuzetno brzo I profesionalno. Već smo vašu agenciju i Andreju npreporučili nekolicini prijatelja koji ce vam se uskoro obratiti. S štovanjem, Marko i Dubravka Blagović

Martina Majstorović

Veliko mi je zadovoljstvo da mogu zahvaliti Vašem kolegi i suradniku gosp. Luki Prici na uspješno odrađenom poslu glede cjelokupnog projekta vezanoga uz prodaju stana. Susretala sam se s mnogim stručnjacima koji se bave nekretninama, ne samo ovdje, nego  i u svijetu, i zaista mogu reći da je Luka posao odradio vrhunski profesionalno, nadasve korektno i to u svega nekoliko mjeseci (što se u današnje vrijeme čini gotovo nemogućim). U svakom je trenutku, kada bi diskutirali o strategiji (i bez… Nastavi čitati “Martina Majstorović”

Lorena i Renato Dusati

Poštovani, Prošlog smo tjedna dovršili kupnju stana posredstvom vaše agencije pa Vam želimo još jednom zahvaliti na profesionalnom i korektnom posredovanju.Posebno se zahvaljujemo našem agentu gospodinu Goranu Devčiću koji je bio vrlo susretljiv i stalno na raspolaganju .Pošto nismo iz Zagreba i ne poznajemo ga dobro bili smo dosta nesigurni kad smo krenuli u “avanturu ” kupnje stana , no zahvaljujući Goranu i profesionalnosti vašeg osoblja sav proces kupnje protekao je na naše zadovoljstvo neočekivano brzo i bez problema. Zaključili… Nastavi čitati “Lorena i Renato Dusati”

Sanja Huzjan

Ovim putem bih pohvalila  agenciju Opereta, a posebno agenticu Antoniju Mikšić koja je vodila prodaju stana u Dugavama. Antonijin realan pristup u interakciji prodavatelj – kupac koji ulijeva povjerenje,te njena profesionalnost, srdačnost i optimizam bitno mi je olakšao cijelu situaciju, tim više što se u ovom slučaju moralo korespondirati  i s nekoliko institucija u gradu, što je znatno zakompliciralo cijelu situaciju. Zahvaljujući Antoniji, njenoj stručnosti i upornosti sve je odrađeno vrhunski, u najbržem mogućem roku i financijski vrlo zadovoljavajuće, te… Nastavi čitati “Sanja Huzjan”

Srđan Družeić

Ja sam  Srđan Družeić i danas sam uz pomoć g. Vedrana Marasovića i Vaše agencije kupio stan u Miramarskoj ulici. Ovom prilikom želim zahvaliti Vašoj cijenjenoj agenciji na posredovanju i uspješno odrađenom poslu. Želim Vam posebno istaknuti moje veliko zadovoljstvo učinkovitošću, profesionalnošću, ljudskim pristupom, stručnošću i zainteresiranosti za rješavanje naših zahtjeva i želja prilikom odabira stana, Vašeg cijenjenog kolege g. Marasovića koji prezentirao agenciju Opereta. Uz sve navedeno posebno moram napomenuti POVJERENJE koje sam stekao u g. Marasovića, u veoma… Nastavi čitati “Srđan Družeić”

Neven Ricijaš

Preko agencije Opereta ostvario sam kupnju nekretnine, pri čemu je agent bio g. Luka Prica. Ovim putem moram pohvaliti g. Pricu i rad agencije za izvrsno obavljen posao. Cijeli proces je bio vođen stručno i odgovorno, agent je uvijek bio na raspolaganju za sva dodatna pitanja i pojašnjenja, pružio je veliku pomoć u svim pravnim i administrativnim poslovima, te je svojim savjetima i pristupom pomogao da postupak kupoprodaje prođe što ugodnije. Kupnja nekretnine velika je životna investicija i kao takva… Nastavi čitati “Neven Ricijaš”

Margita Poturić

Poštovani, ovim putem želim Vam izraziti veliko zadovoljstvo suradnjom s Vašom agencijom. Naime kada sam krenula u postupak kupnje željenog stana, javila se uska suradnja s Vama. Od početka sam surađivala s g. Danielom Ražov koja je izuzetno ljubazna i stručna u svom poslu. Mogu navesti da me upoznala sa samim postupkom koji mi prethodi do realizacije kupnje stana. Iza toga bila mi je dostupna uvijek za komunikaciju bilo direktno, bilo telefonski, bilo mailom te je odgovor uslijedio vrlo brzo.… Nastavi čitati “Margita Poturić”

Olivera Dundović

Poštovani gospodine Ivane, želim Vam zahvaliti za sve što ste učinili tijekom moje višemjesečne potrage za stanom u Maksimiru.Vaša ljubaznost, razumijevanje želja kupca i profesionalni pristup su za svaku pohvalu i preporuku.Iako sam pronašla drugi stan, mimo bilo koje agencije, svakako ću svakome preporučiti tim Operete jer se razlikujete od drugih agencija svojom profesionalnošću. Ljudi iz tima Operete zvali su me i kontaktirali mailom kad su smatrali da u ponudi imaju stan koji bi mi mogao odgovarati, a moji zahtjevi… Nastavi čitati “Olivera Dundović”

Olivera Dundović

Berislav Perić

Poštovani, htio sam  samo pohvaliti vasa 2 djelatnika s kojima sam surađivao tijekom prodaje moga stana na Bukovcu koji su bili vrlo korektni i profesionalni. Radi se o gosp. Ivanu i gosp. Luki. Hvala lijepo. Srdačan pozdrav, Berislav Perić

Berislav Perić

Mile i Dunja Nikolić

Poštovani Denis, naš posao je uspješno priveden kraju! Zahvaljujem vam se još jednom se poslovnosti, uloženom trudu te ugodnoj suradnji. Nadam se da ćemo opet surađivati, da imate naše želje u evidenciji. Srdačan pozdrav! Mile & Dunja Nikolić

Mile i Dunja Nikolić

Danijela Milunić

Prodaju svog stana povjerila sam Opereti i Luki Prici. Baš kao i prije sedam godina kada sam preko Operete kupila stan, i ovaj put sam radila s pravim profesionalcem. Luka ima veliko znanje o tržištu nekretnina, stručan je, brz i uvijek dostupan za sva pitanja. Brižan je i prvenstveno dobar čovjek koji je razumio stres kroz koji sam prolazila i svojom brigom i iskrenošću, pravim riječima i djelima, pronašao način kako da sve prođe što bezbolnije. Stan je prodan u… Nastavi čitati “Danijela Milunić”

Danijela Milunić

Karla i Ivana Fabrio

Ovim putem toplo preporučujem Operetu za uslugu prodaje nekretnine. Svakako pohvaljujem agenta Luku kao i samog direktora agencije Boru na svojoj stručnosti, profesionalnosti, usluzi i brzini. Stan smo prodale u roku od mjesec dana po više nego zadovoljavajućoj cijeni. Hvala još jednom, bez dvojbe ćemo vam se ponovo obratiti po potrebi. S poštovanjem, Karla i Ivana Fabrio

Karla i Ivana Fabrio

Marina Jotanović i Željko Tokalić

Želimo zahvaliti agenciji Opereti te posebno našoj agentici Nikolini Kovač na besprijekorno odrađenom poslu i sretnom potpisivanju ugovora o kupnji prvog stana. Sve tražene informacije, i prije samog upita i interesa, smo imali pružene i to je olakšavalo svaki naš sljedeći korak i konačno samo odluku. Prvenstveno tome zahvaljujemo Nikolini, koja je osim profesionalnog dijela uvelike sve olakšala svojom jednostavnošću, ljubaznošću i prijateljskim savjetima bez ikakvih pritisaka i nelagodnih situacija. Mislili smo da će kupovina prve nekretnine biti jako naporna… Nastavi čitati “Marina Jotanović i Željko Tokalić”

Marina Jotanović i Željko Tokalić

Ines i Nina Horvat

Poštovani, Željeli bismo vam zahvaliti na posredovanju pri kupnji stana. Kažu da je seljenje i kupnja/prodaja stana na vrhu ljestvice stresa. Kako smo do sada promijenili nekoliko stanova s tom bismo se tvrdnjom do ove prigode svakako složili. No, kupnja uz vašeg agenta Luku Pricu bila je sve samo ne stres. Ako trebamo ukratko opisati Luku: brz, ljubazan, sposoban, izrazito profesionalan, uvijek dostupan. Nakon prvog razgovora u kojem smo izrazili svoje želje – već u trećoj Lukinoj ponudi bio je… Nastavi čitati “Ines i Nina Horvat”

Ines i Nina Horvat

Andrey Gugnin & Oksana Sidyagina

The idea to buy a flat in Zagreb came to me and my girlfriend absolutely spontaneously. We both are from Moscow and live there. In the same time we like Croatia very much and one day we got inflamed to buy our own private place in Zagreb. We have a lot of good friends there so we actually could rely on their opinion and take a risk to choose flat remotely while being in Moscow. We searched for the options… Nastavi čitati “Andrey Gugnin & Oksana Sidyagina”

Andrey Gugnin & Oksana Sidyagina

Tajana Goss

I first met Jelena K. Todorovic in 2009, whilst looking for an apartment to rent. Her friendly and very professional approach, extensive knowledge and hard work made this experience extremely easy and stress-free. I have moved twice since, each time with help from Jelena and Opereta, and would have no hesitation in recommending both. Opereta offers a complete package of services and I have every confidence in their capable team. I would not consider using another agency for any of… Nastavi čitati “Tajana Goss”

Tajana Goss

Dr. Lore Ikovac-Szlapak & G. Aitan Szlapak

Dear Sandra, we were most impressed and delighted with your personal involvement in this this trying period of our lives. We would like to pass this message to the head of your department. Aitan has not had a reason to trust estate agents in the past but now does. We are so happy to have met you and had (and will have:) pleasure to work with you, Our warmest regards, A. & lo.

Dr. Lore Ikovac-Szlapak & G. Aitan Szlapak
Nairobi, Kenya

Hrvoje Krndelj

Želim se zahvaliti Denisu Modrušanu na uspješnom vođenju cijelog postupka kupoprodaje. Mislim da ste od prvog kontakta, tijekom pregovora, sklapanja ugovora i realizacije primopredaje pokazali visoku profesionalnost, uključenost i poznavanje procedure, a time nam bili koristan pratitelj i savjetnik. Nadam se da ćemo se vidjeti nakon uređenja i preseljenja u novu kuću, a možda i ranije. Još jednom zahvaljujem u ime supruge i u svoje ime. Srdačan pozdrav Hrvoje Krndelj

Hrvoje Krndelj

Irena Naglić

Kao ponosna i konačno ipak gruntovno dokazana vlasnica stana, nakon svih dramatičnih događaja (od kompliciranog kupca iz Hustona do krivo sročene punomoći iz Pensylvannije), željela bih čestitati ekipi Operete na uspješnom rješenju svih problema i srdačno zahvaliti ne samo na zalaganju da se teškoće prevladaju, već i na svesrdnoj podršci da preživim sve šokove. Bila sam totalni vanzemaljac u svijetu nekretnina, ali odveli ste me do cilja iako se ponekad činilo da za to nema nikakvog izgleda. Puno hvala svima,… Nastavi čitati “Irena Naglić”

Irena Naglić

Zdenka Res

Željela bih pohvaliti agenciju za nekretnine Opereta zbog visoke profesionalnosti i ljubaznosti kao i izvrsne suradnje te bih je preporučila i budućim klijentima s punom odgovornošću. Zdenka Res

Zdenka Res

Lea Lasić

Evo nakon par dana dojmovi su se sredili a ja nakon svega mogu samo još jednom zahvaliti Antoniji Mikšić na svemu – puno više nego korektno odrađenom poslu. Bila je tu u svakom trenutku, raspoložena za sva moja pitanja i nedoumice, uvijek vedra, pozitivna i uslužna. Nadam se da će takva ostati i dalje, a ja ću je sa zadovoljstvom preporučiti svakom kome bude potrebna takva usluga. Veliki pozdrav od više nego zadovoljnog klijenta. Lea Lasić, knjigovođa

Lea Lasić
knjigovođa

Tihomir Adam

Ako kupujete stan preko Operete možete mirno spavati. Profesionalnost i lakoća poslovanja je nevjerojatna. Najugodnije iznenađenje, u stresnoj proceduri odabira i kupovanja stana. Apsolutno će sve odraditi za vas. Posebno hvala agentici Antoniji Mikšić koja je odradila vrhunski posao.

Tihomir Adam
direktor projekata, Agrokor

Tea i Tomislav Valešić

Suradnja s Operetom bilo je naše prvo iskustvo kupnje stana. Naš agent Ivan Karatović pomogao nam je u tome i olakšao cijeli proces. Dobili smo sve informacije koju smo tražili, i neke za koje nismo znali da ih trebamo tražiti. Ivan nam je stalno bio na raspolaganju i pomagao, nenametljivo što se nama jako svidjelo. Naše zadovoljstvo najbolje pokazuje činjenica da smo se Opereti obratili i za prodaju drugog stana. Svaka pohvala i preporuka za ubuduće! Tea i Tomislav Valešić

Tea i Tomislav Valešić

Stanislav Urem

Ja sam Stanislav Urem iz Zadra. Naravno da znate, vaša agencija je posredovala u kupoprodaji mog stana u Ilici. Prvo da se zahvalim vama kao agenciji i osobno što ste u jednom trenutku postupili veoma korektno i vrhunski profesionalno. Posebno želim pohvaliti vašu agenticu Danielu Ražov koja je preuzela posao oko dogovaranja, vezano za prodaju odnosno kupnju stana. Ona je u maniri pravog profesionalca cijelu priču izvela do kraja na trostrano (barem tako pretpostavljam) zadovoljstvo. Uvjeren sam da nije ona… Nastavi čitati “Stanislav Urem”

Stanislav Urem

Dina Balić

Sa zadovoljstvom mogu preporučiti Maria Čulara kao agenta i Operetu kao agenciju kojoj u potpunosti možete povjeriti svoju potragu za domom. Ovo je bila naša prva kupnja stana. Početak potrage bio je prilično naporan jer smo se sami prihvatili posla. Međutim, nakon kratkog samostalnog traženja, prepustili smo se u Marijeve ruke i ubrzo pronašli naš budući dom. Od samog početka Mario je pokazao visoki stupanj profesionalnosti i poznavanja tržišta nekretnina. Prilagodio se svim mojim željama i zahtjevima vezano uz kriterije… Nastavi čitati “Dina Balić”

Dina Balić
voditeljica marketinga

Tanja Bošković

U vremenima kada je iznimno teško prodati nekretninu, mi smo uspjeli zahvaljujući Sandri i Vedranu. Sandru smo upoznali kao našu agenticu za prodaju stana, a Vedrana kao agenta koji je za svoje klijente tražio nekretninu. Tako smo završili u njihovim vrlo stručnim i sposobnim rukama i prodali stan u roku 2 mjeseca od naše odluke da prodajemo stan. Naravno, svim poznanicima i prijateljima ćemo preporučiti Operetu jer smo iznimno zadovoljni sa svime. Tanja Bošković, dipl oecc

Tanja Bošković
dipl. oecc

Stjepan Kamber

Gospođu Sandru Gluvaković Juratovac upoznao sam kao agenticu u agenciji za nekretnine Opereta zbog potrebe odabira stana za najam. Preporuku za nju sam dobio od svoje dugogodišnje poznanice iz studentskih dana Davorke Budimir. Suradnja je počela u srpnju 2012. U prvom razgovoru gospođa je vrlo profesionalno „skenirala“ moj profil i potrebu za traženim stanom. Vrlo brzo je odabrala tražene stanove te nakon samo jednog obilaska mogla se donijeti odluka. Poučen vrlo pozitivnim iskustvom, gospođu sam angažirao i za kupnju vlastitog… Nastavi čitati “Stjepan Kamber”

Stjepan Kamber
mag. ing. aedif.

Mislav Petrović

Danas sam zaključio kupovinu nekretnine preko Vaše agencije i moram izraziti svoje oduševljenje osobom koja me kroz cijeli proces vodila, savjetovala, pomagala mi. Dakle gospođa Daniela Ražov, nenametljiva, dobronamjerna, stručna, učinila je da osim realizirane kupoprodaje, od danas svima i uvijek savjetujem da se Vašoj agenciji jave ukoliko kupuju/prodaju nekretninu. Definitivno sam se tijekom cijelog procesa osjećao potpuno sigurno, što je svakom vrlo bitno, a savjeti su bili kao od prijatelja, a ne nekog tko po svaku cijenu želi svoju… Nastavi čitati “Mislav Petrović”

Mislav Petrović

Marina Cimerman

Operetu sam odlučila angažirati uz preporuke nekih poznanika i dobar image koji je stvorila dosadašnjim radom. Uz agenticu Antoniju Mikšić i sama sam se uvjerila u njihov rad, ali prije svega sam oduševljena agenticom Antonijom , poslovnom, ali izrazito toplom osobom, koja je vođenje prodaje stana pretvorila u jedno lijepo druženje i suradnju, uz sigurnost koju pruža u jednom takvom stresnom periodu. Moje preporuke su krenule dalje, mojim prijateljima. Puno hvala Antoniji, puno hvala timu Operete. Srdačan pozdrav Marina Cimerman

Marina Cimerman

Josip Glavaš

Preko Vaše agencije smo obavili kupnju stana cura i ja. Na početku nismo o tome ništa znali. Ja sam poslao istovrsan mail sa parametrima vezano za stan kakav smo tražili gotovo svim agencijama u Zagrebu na koji su mi neki odgovorili a neki nisu. Od svih agencija isticao se odgovor Vaše Antonije koja je poslala i detaljne ponude koje su bile prema parametrima ali i one koje su bile približne. Jednu od približnih smo realizirali! Niti jedna druga agencija nije… Nastavi čitati “Josip Glavaš”

Josip Glavaš

Jasna Nahtigal Lazarić

Za sve one koji namjeravaju prodati ili kupiti stan ili, kao moja obitelj, i jedno i drugo, imam samo jedan savjet: obratite se mojoj agentici Sandri Gluvaković Juratovac i agenciji Opereta! Za Sandru i za njene kolege iz Operete imamo samo riječi hvale: profesionalnost i pouzdanost, fer i prijateljski odnos. Već i samo jedan posao – prodaja ili kupovina – frustrirajuć je, a vezana prodaja jednog i kupovina drugog stana izgledala je kao nemoguća misija. Ipak, usprkos svim našim uvjetima,… Nastavi čitati “Jasna Nahtigal Lazarić”

Jasna Nahtigal Lazarić
novinar

Maja Likić

Zahvalila bih se Antoniji Mikšić na izuzetnoj profesionalnosti, ljubaznosti te susretljivosti tijekom cijelog našeg poslovanja. Hvala još jednom na svemu, Maja Likić

Maja Likić

Mr. sc. Anita Mraović Kordić

Imala sam prilike raditi sa nekoliko različitih agencija za nekretnine, ali s Operetom sam bila najzadovoljnija, radi Karle Šejle-Šakić kao naše agentice i zastupnika naših želja i interesa oko prodaje stana. Posao je odradila maksimalno profesionalno, dovodila velik broj potencijalnih kupaca i na obostrano zadovoljstvo započela i završila pregovore s kupcem u iznimno kratkom roku. Proces ugovaranja i primopredaje stana izvršen je u najkraćem mogućem roku u kojem su i kupci i mi kao prodavatelji bili izuzetno zadovoljni bez dodatnih… Nastavi čitati “Mr. sc. Anita Mraović Kordić”

Mr. sc. Anita Mraović Kordić
MBA

Mario Ježek

Prije svega puno pohvala agenciji Opereta na postavljanju poslovne politike, a to je individualan pristup svakom klijentu,jer svaka prodaja i kupnja su slučaj za sebe.Kod mene je to bilo gotovo pa neizvedivo,prekomplicirano, ali agencija Opereta odnosno Ana Šenija i moja malenkost u koordinaciji s njome smo odradili, slobodno mogu reći jednu najzahtjevniju prodaju uz puni angažman, znanje i iskustvo Ane. Mogu reći da vezano uz bilo kakvu prodaju ili kupnju nekretnine, prvo što ću učiniti je okrenuti Anin broj. 🙂… Nastavi čitati “Mario Ježek”

Mario Ježek
ugostitelj

Una, Tara, Tanja i Miro Bogdanović

Kada smo se odlučili za kupnju nove nekretnine pojavio se prvi problem: kako i gdje krenuti? Obzirom na svakodnevne poslovne i životne obaveze, shvatili smo da je gotovo nemoguća misija pronaći dovoljno kvalitetnog vremena i prostora za traženje stana koji će zadovoljiti sve naše želje i potrebe, a da se u to upustimo sami, bez posrednika. Dakle, prva važnija odluka je bila: odabrati agenciju koja će sve to učiniti umjesto nas. Slijedeći korak koji je nadošao sam po sebi: koju… Nastavi čitati “Una, Tara, Tanja i Miro Bogdanović”

Una, Tara, Tanja i Miro Bogdanović

Ana Marija i Igor Perović

Zahvaljujući „Opereti“ uspjeli smo ostvariti posao za koji smo i sami sumnjali da ga je moguće odraditi u razumnom roku. No, zalaganjem djelatnika Agencije koja se prihvatila posredovanja i u prodaji našeg stana te kupovini drugoga, uspjeli smo prodati svoju nekretninu u izuzetno kratkom vremenu te istovremeno pronaći zamjensku koja je potpuno odgovarala našim kriterijima. Cijeli posao je komplicirala dodatna otegotna okolnost vezana uz prebacivanje postojeće hipoteke s nekretnine koju smo prodavali na novu nekretninu te je suprugu i mene… Nastavi čitati “Ana Marija i Igor Perović”

Ana Marija i Igor Perović

Denis Filipović

Moram priznati da je moje iskustvo s Operetom, a posebice sa Sandrom, bilo puno bolje nego sam se nadao. Planirao sam kupiti dva stana, no ni sam u to nisam previše vjerovao. Naime, bojao sam se onoga što se često zna dogoditi, a što se jednostavno zove – “naša posla”. Vi ste se svi potrudili da se moj plan ostvari. Sandra me je izmorila obilaskom stanova (što sam ja i tražio), ukazivala na dobre i loše strane ponuđenog u odnosu… Nastavi čitati “Denis Filipović”

Denis Filipović
P.Eng. Chief Electrical Engineer, Kanada, Ontario

Vida Guštin, Slovenija, Maribor

Rado bi zahvalila vašoj agenciji, odnosno gospođi Divni s kojom sam surađivala. Rada bih naglasila, da je gospođa Divna izvrsno obavljala svoj posao, na visokoj profesionalnoj razini, što dandanas baš i nije uobičajeno. Sve je teklo, kako smo se dogovorile, uvijek su sve stvari bile napravljene u dogovoreno vrijeme i to kvalitetno. Gospođa Divna je na mene ostavila dojam osobe kojoj mogu vjerovati i da joj nije cilj samo da iznajmi stan i da zaradi proviziju agenciji, nego da želi… Nastavi čitati “Vida Guštin, Slovenija, Maribor”

Vida Guštin

Miroslav Anić

Ovim putem se zahvaljujemo agenciji Opereta, posebno gđi. Antoniji Mikšić na susretljivosti, ljubaznosti i profesionalno odrađenom poslu tijekom prodaje našeg stana. Hvala jos jednom na svemu, imate naše preporuke. Lp Miroslav Anić sa suprugom

Miroslav Anić

Boro i Dubravka Majić

Poštovani! Volio sam pisati ljubavna pisma, pjesme, zapise i ostalo što čovjeka dira i podsjeća na nešto zbog čega je doživio neki dobar osjećaj. Ali evo i jedna vaša djelatnica je probudila u meni nešto zbog čega vam se obraćam. Neću duljiti opisivanjem s kojim sam se sve nedaćama susretao dok nisam započeo suradnju s vašom agencijom. Imao sam sreću, što je prvi kontakt, mene i moje supruge s gospodičnom Nikolinom Kovač dao naslutiti da će naša suradnja biti uspješna.… Nastavi čitati “Boro i Dubravka Majić”

Boro i Dubravka Majić

Avenka i Branimir Butković

Poštovani, želimo se zahvaliti Vašoj agenciji, a posebice agentici Nikolini Kovač, na stručnoj pomoći pri kupnji naše nekretnine. Od trenutka, kad se naša obitelj dogovorila za kupnju nekretnine, pa do njezinog ostvarenja, protekla su nepuna tri mjeseca. U ovu avanturu krenuli smo posve sami i nepripremljeni za ono što se na tržištu trenutno nudi i ono što smo mi uistinu htjeli: točno određena lokacija, površina i cijena. Ta tri osnovna elementa bila su u disproporciji između naših želja i stvarnih… Nastavi čitati “Avenka i Branimir Butković”

Avenka i Branimir Butković

Mihajlo Sekulić

Nakon završene poslovne transakcije (prodaja stana iz nasljeđa u Zg), vrijeme je da se osvrnem i koliko-toliko objektivnim review-om okončam tu moju march-or-die avanturu prodaje nekretnine u RH. Ukratko,zahvaljujući Opereti (konkretno agentici Nikolini) sve je bilo u redu. Ne želim, niti bi bilo pošteno čitavu tvrtku hvaliti ili kuditi obzirom na to da neznam kako drugi agenti funkcioniraju; za Nikolinu mogu reći samo da se pokazala i dokazala kao pouzdan partner i da je obavila posao korektno, temeljito,kompetentno,komunikativno i u… Nastavi čitati “Mihajlo Sekulić”

Mihajlo Sekulić

Ratko Stanković

Dragi Luka, Hvala ti na uloženom trudu koji je rezultirao uspješno obavljenom prodajom stana u svega četiri mjeseca. Iako sam svjestan da iza tebe stoji cijeli pogon agencije Opereta, želim naglasiti kako sam impresioniran tvojim stručnim znanjima i vještinama, poznavanjem tržišta nekretnina, a posebno pravim omjerom profesionalnog i osobnog u odnosu prema meni kao klijentu. Budem li u situaciji da me pita netko od mojih prijatelja, poznanika ili kolega, svakako ću preporučiti agenciju Opereta i tebe osobno. Pozdrav, Ratko Stanković

Ratko Stanković

Matija Malivuk

Poštovani, Preko Vaše agencije za posredovanje nekretnina smo kupili stan na adresi Mate Lovraka 9. Htjeli bi pohvaliti Vašu agenticu Danielu Ražov na ljubaznosti,profesionalnosti i strpljenju prema nama kao kupcima iz razloga što nam je bila stiska sa vremenom pa smo možda bili i malo dosadni sa zivkanjima. Sve u svemu Danieli samo pohvale. Lp, Matija Malivuk

Matija Malivuk

Gojko Jelavić

Poštovani, ovim putem bih htio u svoje ime i gdina Ivice Radoša pohvaliti Vašu suradnicu Danielu Ražov za veliki doprinos prilikom realizacije kupoprodaje zemljišta. Agentica je bila ekspeditivna, temeljita i na raspolaganju u svakom trenutku te nam je svojom susretljivošću jako puno pomogla te agenciju Opereta sigurno približila kao primaran izbor u našim daljnim nekretninskim poslovima. Za sva pitanja stojim na raspolaganju. S poštovanjem Gojko Jelavić, MBA

Gojko Jelavić
MBA

Neven Ujević

Poštovani g. Vujović, Nedavno sam prodao stan u Zagrebu preko Vaše agencije Opereta. Želim ovom prilikom Vama, kao direktoru agencije, dati do znanja kako sam više nego zadovoljan s cijelim posredovanjem koje je trajalo nekoliko mjeseci. Posebno želim naglasiti kako je g. Devčić u toku cijele naše suradnje bio od velike pomoći, vrlo profesionalan, stalno me obavještavao o toku stvari, bio dostupan u svakom trenutku (nekada i u kasne sate). Obzirom da nisam bio u prilici biti u Zagrebu, g.… Nastavi čitati “Neven Ujević”

Neven Ujević

Snježana Balić i Mirjana Fuchs

Poštovani gospodine Vujović, na zamolbu moje sestre Mirjane Fuchs i mene da nam pomognete u prodaji stana u Domobranskoj 21/5 u Zagrebu preporučili ste nam svog suradnika gospodina Denisa Modrušana. Vjerujem da Vam je već poznato da smo stan prodali, ali koristim ovu prigodu kako bih izrazila naše zadovoljstvo angažmanom Vašeg djelatnika. Gospodin Modrušan nenametljivo i krajnje obzirno vodio nas je kroz cijeli proces koji nije bio lak, ali je polučio željeni rezultat. Pri tome je pokazao izuzetnu sposobnost uvjeravanja… Nastavi čitati “Snježana Balić i Mirjana Fuchs”

Snježana Balić i Mirjana Fuchs

Dunja Brestovac

Javljam Vam se sa željom i namjerom da pohvalim Vašu djelatnicu Nikolinu Kovač s kojom sam imala priliku pogledati nekoliko stanova te s kojom sam bila u kontaktu za vrijeme moje potrage za stanom. Naime iako na kraju nismo realizirali kupnju, njen trud profesionalizam i ljubaznost su bili toliko iznadprosječni u usporedbi sa savim ostalim agentima s kojim sam se susrela da nisam htjela propustiti priliku da pohvalim osobu koja je to zaista zaslužila. Dunja Brestovac, Mpharm

Dunja Brestovac
mpharm

Obitelj Čičin-Šain

Želim Vam zahvaliti kao agenciji, a posebno g. Denisu Modrušanu što nam je pronašao stan i bio na usluzi čitavo vrijeme. Jos jednom sve pohvale mladom g. Denisu. Obitelj Čičin-Šain

Obitelj Čičin-Šain

Josip Tomšić

Ovim putem želim iskazati svoje zadovoljstvo kvalitetom Vaše usluge. Posebno bih pohvalio agenta Luku Pricu koji je na izrazito profesionalan način odradio sve ono što smo supruga i ja i očekivali. Možemo reći da smo oduševljeni što smo u vrlo kratkom vremenu pronašli naš novi dom i to upravo zbog gospodina Prica koji je gotovo pa u svako doba dana bio na raspolaganju i odgovarao na sva pitanja i nedoumice koje smo imali. Bit ću toliko slobodan i preporučiti agenciju… Nastavi čitati “Josip Tomšić”

Josip Tomšić

Marija Fumić

Samim tim što postoji mogućnost izjasniti se i reći svoje iskustvo u poslovanju sa Vašom kućom, već uvelike govori da se radi o kući koja “europski diše”. No, svima nama je jasno da nema “europske kuće” bez dobrog tima i profesionalaca, odnosno ljudi koji znaju svoj posao i imaju profesionalni pristup u obavljanju istog. Nadasve, željela bih istaknuti gospođicu Nikolinu Kovač, agenticu koja je posredovala u kupnji moje nekretnine, te naglasiti njen vrhunski profesionalizam, uljuđeno i izrazito kulturno ponašanje u… Nastavi čitati “Marija Fumić”

Marija Fumić
prokurist, ing.građ.

Lidija Baltin

Htjela bih samo zahvaliti na suradnji oko pronalaženja stana za najam. Naime, nazvala sam agenciju jer sam vidjela oglas za najam nekog stana i javio mi se jako brzo g. Devčić. Kako mi taj stan nije odgovarao zbog lokacije, ponudio mi je odmah vrlo spretno jedan koji je tek trebao ići u oglašavanje. Odmah, drugi dan, smo ga pogledali i ja sam dala svoju ponudu koja je i prihvaćena. Hvala na brzini, korektnosti i profesionalnosti koju je g. Devčić iskazao… Nastavi čitati “Lidija Baltin”

Lidija Baltin
univ.spec.pol.

Marina Kesner-Škreb

Pred dva dana okončala sam kupovinu stana u Ratkajevom prolazu preko vaše agencije. Sve je proteklo glatko i bez problema uz posredovanje vašeg agenta gosp. Turčića. Robert je bio izuzetno poslovan, pouzdan i uljudan. Također me ugodno iznenadilo da su već nakon dva dana bile prebačene sve režije na moje ime. Sve čestitke vašoj agenciji i Robertu. Srdačan pozdrav, Marina Kesner-Škreb Stručna savjetnica, Institut za javne financije

Marina Kesner-Škreb
stručna savjetnica, Institut za javne financije

Branko Trifković

Poštovani, Ovom prilikom želim da vam iskažem svoju zahvalnost i zadovoljstvo kvalitetom pruženih usluga sa vaše strane. Kao stranac u ovom gradu, imao sam sreću da stupim u kontakt sa vašom agencijom i agentom Goranom Devčićem, koji je krajnje odgovorno i profesionalno obavio svoj dio posla, svesrdno mi pomogao da pronađem adekvatan smještaj u najkraćem mogućem roku i da organizujem svoj boravak u Zagrebu. Pošto imam dosta iskustva u sličnom posredovanju iz drugih zemalja, moram da kažem da se vaš… Nastavi čitati “Branko Trifković”

Branko Trifković
direktor, Intralot Adriatic

Tihomir Tot

Vaše dvije djelatnice Antonija Mikšić i Iva Ivanjko su ovaj kompleksan predmet uspješno odradile. Iako smo u početku imali poteškoća u početnom prodajnom procesu pokazale su visoko znanje u kasnijem dijelu realizacije. Te visoki angažman prema kupcima i prodavateljima. Sinergija između 5 osoba nije bila laka, ali je uz njih postala takva. Gdje sam pravovremno dobivao na dnevnoj razini informacije koje su u mom slučaju stvorile sigurnost, da će svi biti odrađeno u roku. Ovim putem želim naglasiti da pozdravljam… Nastavi čitati “Tihomir Tot”

Tihomir Tot

Olivera i Miroslav Buzadžić

Želio bih se zahvaliti Sandri Gluvaković Juratovac na dosadašnjoj našoj suradnji oko prodaje naših nekretnina. Doista je sve odradila profesionalno i korektno na naše osobito zadovoljstvo. Iako je situacija na tržištu nekretnina komplicirana i teška, njenim znanjem i stručnom pristupu ovom poslu doista nas je ugodno iznenadila prodajom čak tri nekretnine u rekordno kratkom roku, naravno u dogovoru s nama i u skladu sa situacijom na tržištu nekretnina. Svakako ćemo i dalje nastaviti ovu dobru suradnju. Primite moje najljepše pozdrave… Nastavi čitati “Olivera i Miroslav Buzadžić”

Olivera i Miroslav Buzadžić

Ivan Šoda – Cotić

Kao što je poznato, iskustva kupovine prve nekretnine su među najvećim uzročnicima stresa uopće, osim razvoda, no tad se gube nekretnine pa je razumljivo zašto je to još veći šok. Potraga za stanom izgleda kao stalna borba sa zmajevima. Čovjek ima osjećaj da mu treba 10 fakulteta samo da svlada osnove te igre! No, ja sam imao sreću da sam među morem oglasa naletio baš na agenciju za nekretnine „Opereta,“ a posebno na njihovog djelatnika Denisa Modrušana. Od tada je… Nastavi čitati “Ivan Šoda – Cotić”

Ivan Šoda – Cotić

Mirjana Šlat

Za Operetu, tj. gospodina Vedrana Marasovića sam se odlučila slijedom preporuke kolegice, koja je bila izuzetno zadovoljna uslugama agencije. Iz vlastitog iskustva sada mogu gospodina Marasovića dalje preporučiti kao vrlo profesionalnu, pouzdanu, odgovornu i susretljivu osobu, koja je cijeli proces posredovanja u prodaji stana popratila i njime odlično rukovodila. Mirjana Šlat, direktorica

Mirjana Šlat
direktorica

Hrvoje Stipić i Marija Tijan

Želimo pohvaliti vašeg djelatnika gosp. Gorana Devčića s obzirom na njegovu operativnost, iznimno izraženu komunikativnost između stranaka te način komunikacije. Od prvog do zadnjeg našeg kontakta bio je vrlo profesionalan i kulturan što je danas rijetko.

Hrvoje Stipić i Marija Tijan

Igor Perković

Supruzi i meni ovo je prva nekretnina i prva kupovina nekretnine. Iskustvo s gospođom Karlom je vrlo pozitivno i ugodno. Od prvog susreta i inicijalnih dogovora sve je bilo i ostalo transparentno i jasno. Na sve upite dobili smo pravovremene i jasne, nedvosmislene odgovore. Agencija Opereta nam je u svakom trenutku izlazila u susret s dobrim savjetima od poslovnice banke i bankara, pripreme dokumentacije, rješavanja svih administrativnih pitanja od prijenosa vlasništva do prijepisa režija. Napominjem da smo se u svakom… Nastavi čitati “Igor Perković”

Igor Perković

Marija Platz

Prodaja/kupnja nekretnine posljednjih godina postao je prilično zahtjevni zadatak, pa je u takvim okolnostima neobično važno pronaći pouzdanu i profesionalnu tvrtku. Imale smo sreću naići na takvu – agenciju Opereta s izuzetno profesionalnim osobljem, a za nas je to na prvom mjestu gospođa Ana Šenija, koja nas je svo vrijeme vodila s puno pažnje, dobre volje i predanosti. Oduševila nas je, naravno, svojom profesionalnošću, strpljivošću, optimizmom, kao i odmjerenošću i šarmom – pa je njenim zalaganjem prodaja naše nekretnine zaokružena… Nastavi čitati “Marija Platz”

Marija Platz

Suzana Nogić

Zahvaljujemo se djelatnicima Operete pri prodaji naše nekretnine, gospođi Ani koja je stan pokazivala i pomogla pri pronalasku kupca te gospođi Lani koja je pomogla pri samom potpisivanju ugovora, gospodinu Bori koji nam je pružio potrebne informacije o tome koliko je zainteresiranih kupaca pitalo i vidjelo stan i na tome da smo u miru mogli obavljati svoje svakodnevne obveze ne brinući o tome kako ide prodaja jer ste nas o tome pravovremeno obavještavali. O svojem zadovoljstvu vašim radom odnosno profesionalnošću… Nastavi čitati “Suzana Nogić”

Suzana Nogić

Tomislav i Ksenija Vrinjanin

Poštovani gospodine Vujović, Nakon nedavno realizirane prodaje našeg stana, jednostavno osjećamo potrebu da iznesemo svoje dojmove. Naime, cijeli postupak izvršen uz suradnju Vašeg djelatnika, gospodina Roberta Turčića, pretvorio je takvu potencijalno traumatičnu situaciju u izuzetno ugodno iskustvo. Gospodin Robert nije žalio ni vremena ni truda da preporuči, koordinira i realizira naše želje i zahtjeve. Zahvaljujući takvom pristupu, strpljivosti i profesionalnosti, posao je realiziran uz naše potpuno zadovoljstvo. S poštovanjem, Tomislav i Ksenija Vrinjanin

Tomislav i Ksenija Vrinjanin

Karl & Karol

Dear Goran I would like to take this opportunity to personally thank you for all your great work associated with letting the above property. You approach was most businesslike and and reassuring. In particular, we found your assistance with the contract and hand-over most professional. We look forward to working with you again on any real-estate needs that we may have in the future. Kind regards Karl Karol

Karl & Karol

Ilirjana Shehu

Dear Sir/Madam: It is my immense pleasure to recommend Goran Devcic as a real estate agent for any individual or family searching for the ideal home or tenant for their unique situation. Devcic had an initial meeting with me and took diligent notes regarding my specific needs in renting my apartment. He is highly talented technologically and made excellent use of the relevant search engines and real estate databases to quickly find a suitable tenant due to the short timing.… Nastavi čitati “Ilirjana Shehu”

Ilirjana Shehu
Counselor for Foreign Relations and International Trade

doc.dr.sc. Boris Šimunjak

Početkom srpnja 2012. godine obratio sam se agenciji Opereta radi prodaje stana. Dojam prvog razgovora bio je poslovna ležernost i izuzetan pristup. Nisam očekivao brzo rješavanje stvari, ali prvi su rezultati bili iznenađujuće brzo i s obzirom na ljeto, a i stanje prodaje nekretnina. Nakon 3 mjeseca posao je bio zaključen. Bio sam vrlo zadovoljan brzinom, uslugom, poslovnošću i poletom u ovoj poslovnoj suradnji. Samo takvi mogu dalje. Čestitke i dobre želje za daljnji rad.

doc.dr.sc. Boris Šimunjak
dr.med.