Virtualna šetnja je tehnologija realnog prikaza prostora koja omogućuje kupcu da vašu nekretninu ili prostor doživi na najbolji mogući način iz udobnosti svojeg doma na računalu, mobitelu ili tabletu. Virtualnu šetnju možete postaviti na svoju web stranicu, poslati mailom i drugim alatima, objaviti na društvenim mrežama i na taj način pokazati sve prednosti vaše nekretnine/prostora.

Svaki kupac želi pogledati prostor prije dolaska, prethodno upoznavanje sa vašim prostorom kod kupca budi povjerenje i sigurnost – Istaknite se i ostavite bolji dojam profesionalnom prezentacijom prostora!

Kupac može prošetati vašom nekretninom/prostorom iz bilo kojeg dijela svijeta, što štedi vrijeme i novac i dovodi vam samo odlučne kupce upoznate sa vašim prostorom.

Za vas radimo kvalitetne virtualne šetnje i koristimo naprednu tehnologiju kako bi vaša nekretnina ostavila najbolji dojam.

Pokažite i istaknite prednosti vašeg objekta!

Budite u koraku sa tehnologijom i pokažite kupcima da ste pravi izbor!

Osigurajte posjete ozbiljnih i zainteresiranih kupaca!

Pogledajte primjer virtualne šetnje

Napomene: Klikom na pokazivače smjera u prostoru idete na drugu poziciju u stanu. Ako virtualnu šetnju gledate na računalu, za pomicanje u prostoru stisnite i zadržite desnu tipku miša i pomičite miš. Za sva pitanja i informacije vezane za virtualne šetnje nazovite nas na +385 95 4050495

Kontaktirajte nas i istaknite svoju nekretninu!