U niti jednom trenutku nisam sumnjala da je Opereta pravi izbor kada sam trebala prodati stan, ali koliko god sam izvrsne preporuke imala, nisam ni sanjala da ću dobiti takav tretmani i susresti toliku profesionalnost. Karla je bila moj anđeo čuvar, čitala je moje misli i rješavala sve prepreke i probleme čak i prije nego sam ih ja bila svjesna. Nakon nekoliko ne tako lijepih iskustava s agencijama u drugim gradovima, ovo je bilo nadrealo iskustvo za koje, da budem iskrena, nisam vjerovala da postoji u našoj državi. Pouzdana, profesionalna, iskusna, mudra, ugodna - savršena! Moram napomenuti da je cijela agencija i svi djelatnici s kojima sam imala priliku komunicirati imala isti "professional code" što je za svaku pohvalu svima njima i na ponos vlasniku. Rade odličan posao i nadam se da će tako i ostati.
by Marica
Prodavatelj
Bilo je zadovoljstvo raditi sa gospođicom Helenom. Sve potrebne radnje su izvršene u obećanom roku. Helena je uvijek bila spremna da odgovori na sva pitanja sa maksimalnom ažurnosti bez obzira na vremensku razliku. Imajući vrlo pozitivno iskustvo za bilo prodaju ili kupovinu mogu preporučiti agenciju Opereta i gospođicu Helenu kao agenta Operete.
by D.B.
Prodavatelj
Poštovani, Zahvaljujući Vašem prodajnom agentu Luki Ribarić, naša kupnja stana realizirana je vrlo brzo i profesionalno. G. Luka Ribarić pokazao je veliki entuzijazam i pristupačnost te nam osigurao⁹ vrhunsku i kvalitetnu uslugu. Preporučit ćemo Vas svojim prijateljima i slučaju potrebe koristit ćemo i dalje Vaše usluge. Lijep pozdrav
by Gordana i Ivan Žutić
Kupci
Opereta kao agencija i Antonija kao agentica iskustvo prodaje nekretnine maksimalno su olakšali svojim pristupom nama kao klijentima. Profesionalnost, stručnost i neposrednost, od početka do kraja, uz maksimalan trud da tu jednu popriličnu veliku, životnu odluku, ne preispitujemo i da smo s ishodom itekako zadovoljni. Najljepše zahvaljujemo Opereta timu, a posebno uvijek vedroj i spremnoj pomoći Antoniji. Obratite im se s pouzdanjem :)
by Ana Pavelić
Prodavatelj
Sve preporuke za Operetu i agenta Filip Cerovečkog koji se maksimalno potrudio oko prodaje stana i u iznenađujuće kratkom roku pronašao kupca za stan... Jednostavna i otvorena komunikacija kao i susretljivost i profesionalizam bili su odlični od prvog do zadnjeg dana. Preporučam Filipa svakome tko se odluči za kupnju ili prodaju nekretnine.
by Goran Bokor
Prodavatelj
Jako lijepa i ugodna suradnja sa profesionalnim i ugodnim ljudima. Preporučila bih svima suradnju s Opereta d.o.o....Zadovoljna i presretna sam... Jako sam bila zadovoljna i lijepo surađivala sa gospođicom Helenom i puno mi je pomogla oko svega. Preporučila bih je bilo kome tko me pita za iskustvo...
by Ivana Baričević
Prodavatelj
Poštovani, zahvaljujem se na uspješnom posredovanju pri kupnji stana u Zagrebu. Posebno bih se zahvalila i pohvalila vašeg agenta gospodina Luku Ribarića, koji mi je nudio stanove prema mojim zahtjevima, obavještavao me o novim ponudama te ih prezentirao, uvažavajući moje vrijeme obilazaka. U vašu agenciju javila sam se početkom godine prema preporuci poznanika. Prva kontakt osoba s kojom smo razgovarali bio je gospodin Luka Ribarić. Ugodno sam se iznenadila na brizi i profesionalnosti gospodina Luke Ribarića, jer mi je vrlo često slao ponude za kupnju stanova koji bi mogli zadovoljiti moje zahtjeve koje sam postavila. Jedna od ponuda bio je i stan koji sam na kraju kupila. Bilo je vrlo jednostavno i ugodno surađivati s vašim agentom i agencijom. "Papirnati" dio ovog velikog (za mene) zahvata uspješno je riješen i trajao je kratko. Napominjem, da sam kontaktirala nekoliko agencija koje se bave posredništvom u prodaji stanova, međutim, nitko me nikada nije kontaktirao, a kamoli ponudio stan na prodaju. Na kraju, posebno se zahvaljujem gospodinu Luki Ribariću na ažurnosti tj. vašoj agenciji na profesionalnosti u posredovanju pri kupnji stana. Zahvaljujem.
by D.S.
kupac
Ovo je bio prvi put da kupujem nekretninu u Hrvatskoj. Bilo je komplicirano zbog činjenice da sam stranac. Valentina mi je objasnila cijeli proces kupovine i odgovorila na sva moja pitanja. Bila je vrlo strpljiva i htjela je biti sigurna da razumije sve moje zahtjeve za nekretninu. Valentina je uvijek bila na raspolaganju da odgovori na moja pitanja. Brzo je odgovarala, čak i izvan radnog vremena, što mi je jako važno. Osim pretraživanja nekretnina unutar portfelja Operete, bila je voljna potražiti mjesta za koja sam smatrao da su izvan portfelja. Povrh toga, pomogla je u rješavanju financiranja i znatno olakšala proces podnošenja zahtjeva za hipoteku. Cjelokupni proces kupnje nekretnine u Hrvatskoj ponekad je prilično složen i frustrirajući, ali Valentina ga je učinila mnogo lakšim. Svakako bih je preporučio, posebno za ljude u situaciji poput moje, gdje je potreban netko tko je spreman napraviti dodatan posao.
by Andriy
Kupac
Jako dobro, izuzetno sam zadovoljan. Pohvalio bih profesionalnost, srdačnost i susretljivost agentice Antonije kao i njenu procjenu vrijednosti nekretnine koju sam prodavao. Hvala
by K.V.
Prodavatelj
Proteklih mjeseci imao sam zadovoljstvo surađivati s Vašom agencijom i s Vašim zaposlenikom Milanom Brekalom. Ovim putem Vam se želim zahvaliti, te posebno pohvaliti gospodina Milana zbog njegove susretljivosti, dostupnosti i profesionalnosti. Termini razgledavanja, priprema dokumenata, raspoloživost, komunikacija, organizacija cijelog procesa, te strpljenje i savjeti koje je imao za mene kao kupca bili su na najvišoj razini.
by J.S.
Kupac
I would like to take this opportunity to thank the team at Opereta, who made the purchase of real estate much easier for me. I would especially like to praise the agent Marko Kozić, who was always at my disposal. He always answered the phone regardless of the time of day and always answered my million questions. Marko really advised me during the entire process of searching for and buying real estate, and if it weren't for him, the whole process would not only have taken much longer than it did, but it would have been much, much more stressful for me. I would also like to thank Tino Palanović, who also made the purchase process much easier for me. Without his professional advice, guidance and contacts in the bank, the realization of everything would have been much more difficult for me. And I don't even have to emphasize how kind and approachable Marko and Tin were. I am convinced that the help from Real Estate Opereta is worth every kuna.
by Lorena Draženović
Buyer
Ovim putem se želimo zahvaliti timu Opereta, a posebno Antoniji Postružin za svu pomoć koju ste nam pružili. Proces prodaje stana za nas je bio stresan i emotivno težak i imali smo samo 25 dana u Hrvatskoj da stan pripremimo i odradimo prodaju. Tu nam je Antonija bila neizmjerna pomoć. Svojom vedrinom, strpljenjem i stručnošću pristupila je svakom našem upitu, a bilo ih je jako puno jer već dugo ne živimo u Hrvatskoj i dosta toga nam je bilo nepoznato. Vrlo brzo smo dobivali odgovore i svu pomoć. Bilo nam je čisto zadovoljstvo raditi s njom. Imali smo jako lijepo iskustvo s Vašom agencijom i samo Vas možemo toplo preporučiti našim prijateljima. Puno Vam hvala.
by Ratko i Irena Loncar
Prodavatelj
Ovo nam je druga suradnja s Operetom, obje su nam bile sjajne! Vješto su nas vodili kroz kompletan proces, uvijek spremni odgovoriti na naša pitanja, a uslužnost i ljubaznost agenata Helene i Mateja je bez premca. Obzirom da smo s njima najbliskije surađivali, moram rezervirati posebnu pohvalu za njihov angažman u ovome poslu. Opereta - za svaku preporuku.
by M. Nikolac
kupac
Ovom prilikom željela bih pohvaliti rad i profesionalnost agencije Opereta, a posebno istaknuti agenticu Sandu.  Cijeli proces, od razgledavanja nekretnine, dogovaranja cijene, potpisivanja Predugovora i Ugovora odlično sastavljenih od strane agencije, do realizacije kupnje stana putem APN kredita i prijenosa vlasništva i režija, prošao je u najboljem redu. Hvala još jednom agentici Sandi za svu pomoć oko prodaje stana i što je uvijek bila dostupna i susretljiva. Bilo je zadovoljstvo surađivati sa vama.
by Kristina Petohleb
prodavatelj
Želio bih pohvaliti i zahvaliti gđi. Tatjani na izrazito profesionalnoj i kooperativnoj suradnji tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine. Bilo je pravo zadovoljstvo poslovati s Vama.
by Ivan Župančić
kupac
Izvrsno iskustvo od pokazivanja stana kupcima, komunikacija tijekom prezentacije te tijek pregovora do prodaje. Sve pohvale i zahvale izvrsnoj agentici Gđi. Sandi na profesionalnosti i uljudnosti. Rado bih sve ponovio da trebam 😀
by Danijel Polanc
prodavatelj
Od prvog uspostavljenog kontakta i dogovora oko razgledavanja stanova pa do kupnje nađenog stana i potpisivanja ugovora, gospođa Martina Mataić Škugor je bila izuzetno profesionalna, pristupačna i susretljiva. Svojim kvalitetnim pristupom, zadobila je naše puno povjerenje. Cijeli proces je vodila bez ikakvih problema. Ostavila je jako pozitivan dojam na nas, sigurno ćemo ju preporučit svakome tko se nađe u potrazi za novi stanom. Opereta imate odličnog zaposlenika.
by Mara Tomasović
kupac
Vrhunski tim profesionalaca, na čelu sa g-dinom Vujovićem. Imali smo zadovoljstvo surađivati sa agentom Antom Dragovićem. I ako su svi ostali zaposlenici takvi onda je Boro Vujović sretan čovjek. Hvala Opereti na uslugama.
by Milan Bajić
prodavatelj
Naš poslovni odnos sa Operetom traje već dugi niz godina i sve te godine izrazito smo zadovoljni sa aktivnostima koje je Opereta sa svojim profesionalnim kadrom provodila. Posebno želim istaknuti zadnju transakciju, koja je isključivo pozitivno završila zahvaljujući gospodinu Krunoslavu Lisjaku i njegovom dugotrajnom i strpljivom vođenju projektne prodaje, te rješavanje svih izazova vezanih uz administriranje sa kupcem, kao i rješavanje usputnih prepreka koje su neminovne u tako kompleksnoj transakciji. Hvala Kruno, hvala Opereta, do nekih budućih realizacija.
by Danica Jelenić
prodavatelj
Agencija i pogotovo agentica Magdalena Dukanović uspjeli su obaviti težak posao sa zahtjevnom prodavačicom uz dugi proces kupoprodaje sa puno strpljenja i profesionalne izvedbe svakog koraka pregovora. S time puno hvala na obavljenom poslu, 5*, 12 points to Opereta!
by Jerko Salinovic
kupac
Poštovani, iako nisam kupio nekretninu preko Vas dužan sam Vam pohvaliti Vašu kolegicu Danijelu. Vrlo profesionalna angažirana a prije svega vesela komunikativna. Možete biti veoma sretni i ponosni na nju.
by Danijel Jajtić
kupac
Ovim putem bih se želio zahvaliti za pružene usluge tjekom procesa kupnje nekretnine u Središću i pohvaliti Vašeg agenta gosp. Milana Brekala koji je pomogao svojom stručnošču da se proces obavi u rekordnom vremenu. Naime nekretnina je kupljena kreditom banke pa je izvrsna koordinacija gosp. Milana između banke, kupca i prodavatelja bila esencijalna za brzu i efikasnu kupoprodaju uzimajuči u obzir i državne praznike. Gosp.Milan je pružao gore navedene usluge po potrebi i izvan radnog vremena, stručan, nasmijan i ljubazan. Koristim ovu priliku da se zahvalim i gosp. Milanu ponaosob.
by Darko Primorac
kupac
Jako sam zadovoljan Vašom uslugom, vrlo profesionalno sve odrađenom, bili ste dostupni za svako pitanje i u svako vrijeme, čak i vikendom. Posebno se zahvaljujem gđi. Magdaleni koja je svojom ljubaznošću i znanjem zaslužila sve pohvale. Još jednom hvala na uspješnoj suradnji.
by Drazan Bilopavlović
Kupac
Draga naša Iva (Bandalo), neizmjerno ti zahvaljujemo na pomoći oko pronalska našeg doma. Proces si nam učinila izuzetno jednostavnim zato cijenimo tvoju stručnost i marljivost, ali nadasve bila si jako ljubazna i strpljiva. Tvoji uvidi bili su nam iznimno vrijedni i mislimo da ne bismo mogli bez tebe. Stoga bi te ovom prilikom toplo preporučili svakome tko se odluči na ovaj korak.
by Antonia i Marko Čurković
kupac
Izuzetno sam zadovoljan Vašom agencijom kao posrednikom u realizaciji kupoprodaje. Postignuta je prodajna cijena koja je realna i smatram da bi se bez Vašeg posredovanja bilo puno teže doći do ostvarenja cilja. Jako puno ste napravili u marketingu, komunikaciji s kupcima i bilo je pitanje dana kada će doći do prodaje nekretnine. Niti jednog trenutka nisam posumnjao da Vi to nećete uspjeti riješiti jer imate bezbroj načina da to postignete. Želim Vam uspjeh u daljnjem radu i ostanite broj 1 u Hrvatskoj. Od prvog kontakta kada ste mi priopćili da je Magdalena moja agentica u posredovanju prilikom kupoprodaje bio sam presretan. Već tada imao sam osjećaj da će te Vi kao osoba uspjeti realizirati moje namjere i želje vezano za prodaju nekretnine. Pukom slučajnošću poklopilo se da ste porijeklom iz Vinkovaca pa ste mi od prvog trena bili još simpatičniji. Sve vrijeme ste se izuzetno korektno i profesionalno odnosili. Posjedujete kao mlada osoba sposobnost komuniciranja, sposobnosti, znanja i jako dobro poznajete propise i zakone kao i psihologiju osoba. Uvijek je sve bilo dogovorno, ispoštovano i mislim da smo se za ovo vrijeme čuli minimalno stotinjak puta, izmijenili hrpu e-mailova i poruka preko različitih aplikacija. Niste slučajno u vodećoj agenciji u Hrvatskoj i želim Vam kao mladoj i sposobnoj osobi svako dobro i puno uspjeha u Opereti i privatnom životu. Za svaku pohvalu. Iskrene čestitke i nadam se nekom novom projektu kupoprodaje i naravno preporuke za potencijalne kupce i prodavatelje nekretnina. Lijep pozdrav!!!
by Franjo Renić
prodavatelj
Poštovani, želim pohvaliti profesionalnost agencije Opereta, a posebne pohvale agentu Marku Koziću na susretljivosti, iskrenoj komunikaciji i savjetima kod kupnje nekretnine.
by Krešimir Tušek
Kupac
Kao vaš klijent jako sam zadovoljna s ekipom koja je vodila moj slučaj kupnje i prodaje stana, a naročito sa gospodinom Lujom Kunčevićem koji mi je u svakom pogledu uskakao i pomagao što mi je god trebalo. Nakon sto su Ivan i Zoran prodali moj stan na brz i efikasan način, s Lujom smo obišli preko 20 stanova te sa strpljenjem i dobrim savjetima koje nam je davao na kraju kupili svoju novu nekretninu. Hvala vam još jednom, Svaka preporuka!
by Štefanija Šmidt
Kupac
Robert i Sunčica su nam tražili stan. Preko telefona smo dogovorili sve naše potrebe, a pri prvom susretu kada smo gledali stan još smo dodatno definirali uvjete kupnje stana koje smo supruga i ja željeli. Riječ je zaista o pravim agentima koji rade za vas. Na tjednoj bazi sam dobivao detaljne izvještaje i ponude stanova te s lakoćom dogovarao preglede stanova s njima. Bez gnjavaže i natezanja, jednostavno i s povjerenjem.
by Boris Divjak
Kupac
Poštovani, Koristim priliku da vam se ovim putem zahvalim na kupoprodaji nekretnine te profesionalnom pristupu i angažmanu od strane agenta za nekretnine, gđe. Antonije Postružin. Želio bi istaknuti, od samog početka prezentacije nekretnine i obostranog dogovora oko zastupanja u prodaji te do finalizacije i sklapanja kupoprodajnog ugovora, gđa. Antonija Postružin je cijelo vrijeme bila dostupna i u kontaktu za sve detalje i dogovor oko načina prodaje. Proaktivno i nadasve odgovorno je pristupala u svakom detalju uzimajući u obzir moje vrijeme i raspored kako bi se obostrano mogli uskladiti u svim aktivnostima. Njena fleksibilnost i mogućnost da se brzo koordiniramo u svim prodajnim aktivnostima je rezultirala da u vrlo kratkom roku realiziramo kupoprodaju na obostrano zadovoljstvo. Nisam imao prilike do sada angažirati agenciju za nekretnine, ali s obzirom da se prodajom bavim u većoj korporaciji i imam brojne poslovne klijente, moram istaknuti da iskustvo koje sam imao s vama je jako pozitivno i za svaku referencu. Još jednom se zahvaljujem vama i gđi. Antoniji Postružin te ne sumnjam da će još biti prilike za suradnju.
by I.S.
Prodavatelj
Ovom prilikom željela bih pohvaliti rad i profesionalnost agencije Opereta, a posebno istaknuti agenticu Karlu. Cijeli proces, od razgledavanja nekretnine, dogovaranja cijene, potpisivanja Predugovora i Ugovora odlično sastavljenih od strane agencije, do realizacije kupnje stana putem APN kredita i prijenosa vlasništva i režija, prošao je iznimno brzo i učinkovito. Agentica Karla je pri tome uvijek bila ljubazna, susretljiva i spremna odgovoriti na sva moja pitanja i nedoumice, objasniti mi sljedeće korake u samom procesu, a sve administrativne komplikacije rješavala je u najkraćem mogućem vremenu. Stoga svakako preporučujem agenciju Opereta, a agentici Karli najiskrenije zahvaljujem što mi je kupnju stana učinila lijepim i ugodnim iskustvom.
by Kristina Dominko
Kupac
Želim zahvaliti cijelom stručnom timu Operete koji se angažirao u prodaji trosobnog stana u Donjoj Kustošiji (fotograf, administracija, agenti), a posebno bih pohvalila agenticu Karlu koja je svojom profesionalnošću, upornošću i kvalitetom uspjela u vrlo kratkom roku prodati stan (puno prije no što sam očekivala), maksimalno se angažirajući od samog početka do krajnje realizacije kupoprodaje nekretnine. Također, moram naglasiti da sam zahvaljujući agentici Karli prošle godine i kupila stan tako da mogu reći i kao kupac i kao prodavatelj da savršeno obavlja svoj posao te bih je uvijek svakome od svojim prijatelja rado preporučila kao izvrsnu agenticu. Uspješnu agenciju poput Operete čine upravo osobe kakva je gđa Karla kao prva osoba koja svojim znanjem i profesionalnošću ostvaruje najvažniji, prvi kontakt s kupcem odnosno prodavateljem. Još puno daljnjih uspjeha Karli i Opereti želim od srca.
by Željka Tomić
Iskustvo rada sa Operetom bilo je odlično! Surađivao sam sa savjetnicom Helenom Krulc koja mi je pomogla oko kupnje stana u Pločama i uvijek bila spremna dati savjet. Moji roditelji, koji su stariji, su u potpunosti dobili povjerenje u nju i prepustili cijeli posao njoj u ruke i sve je super prošlo. Preporučam svima da se jave Opereti i olakšaju proces kupoprodaje!
by Mate Petrušić
Kupac

Compare listings

Compare