Ovim putem bih se želio zahvaliti za pružene usluge tjekom procesa kupnje nekretnine u Središću i pohvaliti Vašeg agenta gosp. Milana Brekala koji je pomogao svojom stručnošču da se proces obavi u rekordnom vremenu. Naime nekretnina je kupljena kreditom banke pa je izvrsna koordinacija gosp. Milana između banke, kupca i prodavatelja bila esencijalna za brzu i efikasnu kupoprodaju uzimajuči u obzir i državne praznike. Gosp.Milan je pružao gore navedene usluge po potrebi i izvan radnog vremena, stručan, nasmijan i ljubazan. Koristim ovu priliku da se zahvalim i gosp. Milanu ponaosob.
by Darko Primorac
kupac
Jako sam zadovoljan Vašom uslugom, vrlo profesionalno sve odrađenom, bili ste dostupni za svako pitanje i u svako vrijeme, čak i vikendom. Posebno se zahvaljujem gđi. Magdaleni koja je svojom ljubaznošću i znanjem zaslužila sve pohvale. Još jednom hvala na uspješnoj suradnji.
by Drazan Bilopavlović
Kupac
Draga naša Iva (Bandalo), neizmjerno ti zahvaljujemo na pomoći oko pronalska našeg doma. Proces si nam učinila izuzetno jednostavnim zato cijenimo tvoju stručnost i marljivost, ali nadasve bila si jako ljubazna i strpljiva. Tvoji uvidi bili su nam iznimno vrijedni i mislimo da ne bismo mogli bez tebe. Stoga bi te ovom prilikom toplo preporučili svakome tko se odluči na ovaj korak.
by Antonia i Marko Čurković
kupac
Izuzetno sam zadovoljan Vašom agencijom kao posrednikom u realizaciji kupoprodaje. Postignuta je prodajna cijena koja je realna i smatram da bi se bez Vašeg posredovanja bilo puno teže doći do ostvarenja cilja. Jako puno ste napravili u marketingu, komunikaciji s kupcima i bilo je pitanje dana kada će doći do prodaje nekretnine. Niti jednog trenutka nisam posumnjao da Vi to nećete uspjeti riješiti jer imate bezbroj načina da to postignete. Želim Vam uspjeh u daljnjem radu i ostanite broj 1 u Hrvatskoj. Od prvog kontakta kada ste mi priopćili da je Magdalena moja agentica u posredovanju prilikom kupoprodaje bio sam presretan. Već tada imao sam osjećaj da će te Vi kao osoba uspjeti realizirati moje namjere i želje vezano za prodaju nekretnine. Pukom slučajnošću poklopilo se da ste porijeklom iz Vinkovaca pa ste mi od prvog trena bili još simpatičniji. Sve vrijeme ste se izuzetno korektno i profesionalno odnosili. Posjedujete kao mlada osoba sposobnost komuniciranja, sposobnosti, znanja i jako dobro poznajete propise i zakone kao i psihologiju osoba. Uvijek je sve bilo dogovorno, ispoštovano i mislim da smo se za ovo vrijeme čuli minimalno stotinjak puta, izmijenili hrpu e-mailova i poruka preko različitih aplikacija. Niste slučajno u vodećoj agenciji u Hrvatskoj i želim Vam kao mladoj i sposobnoj osobi svako dobro i puno uspjeha u Opereti i privatnom životu. Za svaku pohvalu. Iskrene čestitke i nadam se nekom novom projektu kupoprodaje i naravno preporuke za potencijalne kupce i prodavatelje nekretnina. Lijep pozdrav!!!
by Franjo Renić
prodavatelj
Poštovani, želim pohvaliti profesionalnost agencije Opereta, a posebne pohvale agentu Marku Koziću na susretljivosti, iskrenoj komunikaciji i savjetima kod kupnje nekretnine.
by Krešimir Tušek
Kupac
Kao vaš klijent jako sam zadovoljna s ekipom koja je vodila moj slučaj kupnje i prodaje stana, a naročito sa gospodinom Lujom Kunčevićem koji mi je u svakom pogledu uskakao i pomagao što mi je god trebalo. Nakon sto su Ivan i Zoran prodali moj stan na brz i efikasan način, s Lujom smo obišli preko 20 stanova te sa strpljenjem i dobrim savjetima koje nam je davao na kraju kupili svoju novu nekretninu. Hvala vam još jednom, Svaka preporuka!
by Štefanija Šmidt
Kupac
Robert i Sunčica su nam tražili stan. Preko telefona smo dogovorili sve naše potrebe, a pri prvom susretu kada smo gledali stan još smo dodatno definirali uvjete kupnje stana koje smo supruga i ja željeli. Riječ je zaista o pravim agentima koji rade za vas. Na tjednoj bazi sam dobivao detaljne izvještaje i ponude stanova te s lakoćom dogovarao preglede stanova s njima. Bez gnjavaže i natezanja, jednostavno i s povjerenjem.
by Boris Divjak
Kupac
Poštovani, Koristim priliku da vam se ovim putem zahvalim na kupoprodaji nekretnine te profesionalnom pristupu i angažmanu od strane agenta za nekretnine, gđe. Antonije Postružin. Želio bi istaknuti, od samog početka prezentacije nekretnine i obostranog dogovora oko zastupanja u prodaji te do finalizacije i sklapanja kupoprodajnog ugovora, gđa. Antonija Postružin je cijelo vrijeme bila dostupna i u kontaktu za sve detalje i dogovor oko načina prodaje. Proaktivno i nadasve odgovorno je pristupala u svakom detalju uzimajući u obzir moje vrijeme i raspored kako bi se obostrano mogli uskladiti u svim aktivnostima. Njena fleksibilnost i mogućnost da se brzo koordiniramo u svim prodajnim aktivnostima je rezultirala da u vrlo kratkom roku realiziramo kupoprodaju na obostrano zadovoljstvo. Nisam imao prilike do sada angažirati agenciju za nekretnine, ali s obzirom da se prodajom bavim u većoj korporaciji i imam brojne poslovne klijente, moram istaknuti da iskustvo koje sam imao s vama je jako pozitivno i za svaku referencu. Još jednom se zahvaljujem vama i gđi. Antoniji Postružin te ne sumnjam da će još biti prilike za suradnju.
by I.S.
Prodavatelj
Ovom prilikom željela bih pohvaliti rad i profesionalnost agencije Opereta, a posebno istaknuti agenticu Karlu. Cijeli proces, od razgledavanja nekretnine, dogovaranja cijene, potpisivanja Predugovora i Ugovora odlično sastavljenih od strane agencije, do realizacije kupnje stana putem APN kredita i prijenosa vlasništva i režija, prošao je iznimno brzo i učinkovito. Agentica Karla je pri tome uvijek bila ljubazna, susretljiva i spremna odgovoriti na sva moja pitanja i nedoumice, objasniti mi sljedeće korake u samom procesu, a sve administrativne komplikacije rješavala je u najkraćem mogućem vremenu. Stoga svakako preporučujem agenciju Opereta, a agentici Karli najiskrenije zahvaljujem što mi je kupnju stana učinila lijepim i ugodnim iskustvom.
by Kristina Dominko
Kupac
Želim zahvaliti cijelom stručnom timu Operete koji se angažirao u prodaji trosobnog stana u Donjoj Kustošiji (fotograf, administracija, agenti), a posebno bih pohvalila agenticu Karlu koja je svojom profesionalnošću, upornošću i kvalitetom uspjela u vrlo kratkom roku prodati stan (puno prije no što sam očekivala), maksimalno se angažirajući od samog početka do krajnje realizacije kupoprodaje nekretnine. Također, moram naglasiti da sam zahvaljujući agentici Karli prošle godine i kupila stan tako da mogu reći i kao kupac i kao prodavatelj da savršeno obavlja svoj posao te bih je uvijek svakome od svojim prijatelja rado preporučila kao izvrsnu agenticu. Uspješnu agenciju poput Operete čine upravo osobe kakva je gđa Karla kao prva osoba koja svojim znanjem i profesionalnošću ostvaruje najvažniji, prvi kontakt s kupcem odnosno prodavateljem. Još puno daljnjih uspjeha Karli i Opereti želim od srca.
by Željka Tomić
Iskustvo rada sa Operetom bilo je odlično! Surađivao sam sa savjetnicom Helenom Krulc koja mi je pomogla oko kupnje stana u Pločama i uvijek bila spremna dati savjet. Moji roditelji, koji su stariji, su u potpunosti dobili povjerenje u nju i prepustili cijeli posao njoj u ruke i sve je super prošlo. Preporučam svima da se jave Opereti i olakšaju proces kupoprodaje!
by Mate Petrušić
Kupac
Ovim putem htjela bih pohvaliti agenta Zorana Đurđeka koji nam je značajno olakšao put do naše prve nekretnine. Od prvog kontakta Zoran je bio profesionalan i uvijek pri ruci. Javljao se i van redovnog radnog vremena ili bi poslao poruku pa se javio naknadno. U rekordnom roku je sredio sve poteškoće na koje smo naišli. Jedan papir je nabavio toliko brzo da smo se i mi i bankarica čudili kako je to uspio. Na samom početku je za nas kao kupce uspio ispregovarati nižu cijenu nekretnine od početne, što nam je bilo jako važno i na tomu smo mu naročito zahvalni. S obzirom da smo se prijavili na APN natječaj, nismo mogli dozvoliti da neka papirologija ne bude dobra, zato nam je drago što smo svoje povjerenje dali Zoranu koji je osigurao da sve prođe u najboljem redu i da ostvarimo subvenciju bez ikakvih poteškoća. Sve je bilo onako kako smo na početku definirali i nije bilo nepredvidivih situacija. S obzirom da sam ja rješavala stambeno pitanje u visokom stupnju trudnoće, Zoran se pobrinuo da se što manje stresiram, komunicirao je s mojom bankaricom, mislio nekoliko koraka unaprijed i sredio dodatnu punomoć da, ukoliko rodim (što se i dogodilo), ne moram osobno neke stvari rješavati nego to može moj opunomoćenik. Drago mi je što smo svoje povjerenje dali Zoranu. S njim je bilo jako ugodno surađivati i svaka pohvala na tome što je uvijek ostao smiren i izrazito ljubazan i drag.
by Petra Kuzele
Kupac
Poštovani, Obraćam Vam se kako bih kao klijentica iskazala pohvale na rad Vaše agencije, kao i zahvalnost za iznimno profesionalan angažman Vašeg kolege, gosp. Milana Brekala. Gosp. Brekalo posredovao je kao agent pri kupnji stana u Zagrebu, u Ul. Grada Vukovara. Tom prilikom gosp. Brekalo pokazao je izuzetnu profesionalnost, uključujući razumijevanje potreba obje strane u predmetnoj kupoprodaji, kao i iznimnu ažurnost u radu. Također, svojim korisnim savjetima, kao i efikasnom organizacijom značajno je olakšao cjelokupni proces kupoprodaje. Zahvaljujući pozitivnom iskustvu s Vašom agencijom, a posebice zbog profesionalnog angažmana gosp. Brekala, rado ću ponovno koristiti Vaše usluge, ovaj put za najam kupljene nekretnine te sa zadovoljstvom gosp. Milana Brekala dalje preporučiti kao iznimno posvećenog i etičnog agenta. S poštovanjem, Jasmina
by Jasmina
Kupac
Poštovani, ovim putem želim da se svima vama u Opereti zahvalim na vašim uslugama, koje ste mi pružali unazad nekoliko mjeseci i time omogućili da pronađem i u konačnici kupim stan u Zagrebu. Bez vaše pomoći zbilja sumnjam da bi uspio u ovako kratkom roku pronaći, dogovoriti, te realizirati kupoprodaju i prenijeti vlasništvo na moje ime. Posebno se zahvaljujem Luki i Antoniji na blagovremenoj i iskrenoj komunikaciji, a pogotovo Luki koji mi je u svako doba dana bio na raspolaganju sa svojim preporukama, savjetima i odgovorima na česte upite s moje strane. Rekao bih da je upravo podrška Luke bila ključna u cijelom procesu, jer je uspio održati moju fokusiranost i motivaciju u određenim trenutcima kada sam čak mislio i odustati, jer nisam očekivao da će kupovina stana u Zagrebu biti toliki izazov. Još jednom, hvala Opereta timu. Ne sumnjam niti sekunde da ćete i u budućnosti biti vrlo uspješni u svom radu. Potvrdit ću svom prijatelju iz Zagreba koji mi je vas preporučio: zbilja jeste broj 1!
by Bojan Jurina, Mostar, BiH
Kupac
Sehr zu empfehlen, diese Agentur ist ehrlich, schnell und regelt sofort auftretende Probleme, alles Top keine Beanstandungen. Franjo ist ein sehr ehrlicher und disziplinierter Makler, er erledigt alles schnell und zur absoluten vollsten Zufriedenheit. Der Schriftverkehr auf Deutsch verlief ohne jegliche Probleme. Also rundum ist Franjo ein Top Makler!!! _________________________________________________ Topla preporuka, ova je agencija iskrena, brza i rješava probleme koji se javljaju odmah, sve je super, nema zamjerki. Franjo je vrlo pošten i discipliniran agent, sve radi brzo i na vaše potpuno zadovoljstvo. Dopisivanje na njemačkom je prošlo bez problema. Dakle sve u svemu Franjo je vrhunski agent!!!
by Ralf Albert Willi Biewer
Kao kupac zadovoljan sam odrađenim poslom agencije. Sve pohvale agentu Dariju na ljubaznosti i strpljivosti u dogovaranju i papirologiji. Čovjek s guštom radi svoj posao! Još jednom hvala!
by Jadranko
Kupac
Preporučujem agenciju Opereta! Vrlo profesionalan i ljubazan tim ljudi koji brinu o svemu kako bi proces kupoprodaje nekretnine bio lakši. Posebno želim zahvaliti gospodinu Marku Koziću, djelatniku Operete jer je nastojao da nam kupnja nekretnine bude što ugodnija i sa što manje stresa. Od početka kupnje do završetka (od prvog razgleda pa do rješavanja zadnjeg papirića) bio je stalno na dispoziciji pun razumijevanja i strpljenja, spreman odgovoriti na sva naša moguća i nemoguća pitanja kao i uspješno riješiti sve nastale situacije, a bilo je situacija jako puno. Smatramo da je ovo iskustvo završilo na obostrano zadovoljstvo isključivo velikom angažiranošću Marka. Veliko hvala!
by Željko i Alana
Kupci
Ovim putem želimo zahvaliti gospođama Karli, Mirni i Tatjani, djelatnicama Operete jer su nastojale da nam kupnja nekretnine bude što ugodnija i sa što manje stresa. Od početka kupnje do završetka (od prvog razgleda pa do rješavanja zadnjeg papirića) bile su nam stalno na dispoziciji pune elana, razumijevanja i strpljenja, spremne odgovoriti na sva naša moguća i nemoguća pitanja kao i uspješno riješiti sve nastale situacije! Puuuuno vam hvala!
by Kristina i Irena
Kupci
Toplo preporučam agenciju Opereta! To je vrlo profesionalan i ljubazan tim ljudi koji brinu o svemu kako bi proces kupoprodaje nekretnine bio lakši. Posebno želim zahvaliti gospodinu Ivanu Karatoviću koji se vrlo profesionalno pobrinuo za cijeli proces i bio je uvijek dostupan i spreman razjasniti sva moja pitanja. Također i gospođi Danijeli koja me vrlo ljubazno pratila na primopredaju stana. Agenciji Opereta dajem najbolju ocjenu!
by Clara Bunge
Svaka pohvala za prezentirana objašnjenja u vezi tržišta nekretnina, a posebno ističem stručno vođenje u definiranju svih klauzula u kupoprodajnom ugovoru. Iznimno poslovno! Iako sam od nekih poznanika imala sugestiju da možda nije najoptimalnije izabrati agenciju Opereta za dalmatinsko područje, moram priznati da im sugestija nije bila uopće na mjestu jer sam zaista bila pozitivno i ugodno iznenađena Operetinom suradnjom od početka do kraja procesa. Iznimno profesionalan i odgovoran pristup od prvog do posljednjeg kontakta od strane cijelog tima Operete. Pružili su nam i veći dijapazon usluga nego sto je bilo definirano našim ugovorom. Zaista svaka preporuka s moje strane!
by Dijana Madunić
Vrlo sam zadovoljan profesionalnim pristupom; od komunikacije, točnosti, pravovremenosti informacija i svega ostalog. Upravo na taj način, potencijalne neizvjesnosti u procesu kupoprodaje nekretnine smanjene su na minimum, što u konačnici čini zadovoljne kupce. Sve pohvale agentu Filipu na odlično obavljenom poslu te iznimnoj pomoći pri svakom koraku kupoprodaje. Svaka čast i hvala još jednom, definitivno za preporučiti!
by Alan Kečkeš
Poštovani, ovim putem htjeli bismo zahvaliti vašoj agentici Antoniji Postružin na podršci koju nam je pružala proteklih godinu dana koliko smo bili u potrazi za našom prvom nekretninom. U tom periodu Antonija je pažljivo osluškivala naše želje i kriterije, redovito nas informirala o aktualnoj ponudi te nam bezrezervno bila na usluzi oko svih nedoumica i pitanja. U moru različitih ponuda, agencija i agenata, svojom je angažiranošću, voljom i pristupom bila apsolutna iznimka. Hvala još jednom na podršci, radujemo se idućoj prilici za suradnjom.
by Gabrijela i Matija Draganović
Kupci
Draga Valentina, želim Vam se još jednom zahvaliti na odlično obavljenom poslu koji nije nimalo lagan i moram priznati da sam se pomalo pribojavala kako ćemo sve to obaviti. Ali, zahvaljujući Vašoj profesionalnosti, strpljenju i vedrini, sve je proteklo i više nego dobro. Želim Vam puno uspjeha kako u daljnjem radu tako i u privatnom životu.
by Andreja Obranković
Već drugi put kao kupac koristim usluge Operete i gđe. Karle Šejle Mačković i više sam nego zadovoljna suradnjom. Gospođa je elokventna, ljubazna, susretljiva (za nju ne postoji radno vrijeme jer je uvijek dostupna) i, što je najvažnije, PRAVI PROFEIONALAC u svom poslu. Sve je odrađeno brzo, na vrijeme i bez ikakvih kašnjenja. Tjedan dana nakon kupnje nekretnine već smo imali vlasnički list. Sve pohvale, i naravno - moje preporuke. Veliko hvala gđi. Karli i svima ću je preporučiti jer sam sigurna da će svi biti prezadovoljni.
by Suzana Stričić
Kupac
Poštovani, Ovim putem želja mi je iskazati iznimno zadovoljstvo suradnjom s gđom Martinom Mataić Škugor te gđom. Valentinom Benko Matijević. Uz veliku profesionalnost i efikasnost moram istaknuti iznimnu srdačnost i suradljivost. Naša situacija nije bila jednostavna niti se radilo o standardnom ugovoru o kupoprodaji nekretnine budući da je prodavač bio strani državljanin. Međutim, gđe. Mataić Škugor i Benko Matijević su nam izašle u susret u svakom pogledu te su i administrativno i pregovarački pokazale iznimno iskustvo i zavidne vještine. Nismo se susreli, zahvaljujući njihovoj kompetentnosti, niti s najsitnijim problemom ili preprekom. Bez oklijevanja preporučujem suradnju s navedenim predstavnicima agencije Opereta te se zahvaljujem još jedanput na svakom koraku ove ugodne suradnje. Srdačan pozdrav
by Žana Skejo-Škoric
Kupac
Nedavno sam kupila stan preko Operete te sam vrlo zadovoljna uslugom. Imala sam prilike surađivati s Danijelom i Tinom te bi svakako dala pohvalu sa svoje strane. Danijela mi je bila veliki support i pomogla mi je sa svojim savjetima i bila dostupna u svakom trenutku. Preporučila bi je kao osobu od povjerenja i da opet kupujem stan njoj bi se svakako javila.
by Mateja
Kupac
Imate stručnu ekipu, profesionalce, ne lutate tražeći agencije, imate brze informacije o interesantima za Vašu nekretninu, stalno ste u tijeku s događanjima i feedback od potencijalnih kupaca. Ne brinite za sastavljanje kvalitetnog KP Ugovora jer Vas Opereta štiti u svim segmentima kupoprodaje. Dostupnost, informacija, skraćuje vrijeme čekanja, i oni misle i rade za Vas.
by Jasminka
Kupac
Poštovani, suradnja s Operetom bila je više nego profesionalna. Odlična, brza i točna komunikacija bez odugovlačenja. Zaista je bilo ugodno surađivati sa gospodinom Filipom Borovcem. Profesionalan, točan, pedantan i smiren agent. Sve smo odradili bez muke i bez grča. Jedna od rijetkih agencija sa profesionalnim i srdačnim pristupom, kupili smo nekretninu bez da smo morali slati podsjetnike ili požurnice. Moja preporuka je da ukoliko ste u potrazi za nekretninom ili prodajete nekretninu da odmah idete u Operetu i nećete požaliti. Sve pohvale! Nikola Golubić
by Nikola Golubić
Poštovani, Želio bih se zahvaliti Opereti i njihovom timu, a prvenstveno agentu Zoranu Đurđeku s kojim sam od početka do kraja realizirao kupnju svoje prve nekretnine (stana). S njegove strane čist, korektan i profesionalan odnos i pristup prema kupcu i njegovim željama te cijeloj papirologiji što je potrebno za uspješnu kupnju. Uvijek dostupan i stručan, pristupačan za sva pitanja. Uz svu dokumentaciju koja je i potrebna zahvalio bi se i gospodinu Tinu Palanoviću na pristupačnosti za sve što je bilo potrebno za obradu. S poštovanjem, Vladimir Lovrenčić.
by Vladimir Lovrenčić
Ovim putem želimo zahvaliti Opereti, a posebno agentima Robertu Turčiću i Filipu Cerovečkom koji su nas u izazovnim vremenima i okolnostima uspješno proveli kroz proces prodaje nekretnine i to u rekordnom roku. Uloženo je puno truda, takta, strpljenja i angažmana kako bi svi u procesu bili zadovoljni. Nakon prodaje nekretnine proces je također brzo i uspješno doveden kraju. Hvala još jednom! Rima Deljkić
by Rima Deljkić
Poštovani, želim pohvaliti agenta Vladimira Mustapića iako smo na kraju nekretninu pronašli sami, a ne putem Vaše agencije. S Vladimirom smo bili u kontaktu nekoliko mjeseci i u raznim situacijama i u jednoj rečenici, on je čovjek kakvog bi svaki poslodavac poželio. To kažem kao netko tko ima svoju firmu i 15-godišnje iskustvo u zapošljavanju i upravljanju ljudskim resursima. Vladimir se odlikuje visokom razinom profesionalnosti, no to nije dovoljno za uspjeh. Njegova mala "tajna" je osjećaj za ljude i situaciju i sve ono što niti kupac niti prodavatelj često nisu u stanju artikulirati u smislu svojih želja i mogućnosti, a potrebno je da bi se desila uspješna kupoprodaja. I na kraju, posebna pohvala roditeljima jer je Vladimir, povrh svega, super pristojan i odgovoran, a to uopće nije lako postići s obzirom na sve izazove odgoja u današnjem svijetu. Mi imamo dva sina i ja samo mogu poželjeti da netko jednog dana tako njih opiše. Respect! Srdačan pozdrav, Ana Dijan
by Ana Dijan
Pozitivno iskustvo nakon kojeg nemam dvojbi oko izbora posrednika u budućim kupoprodajama. Pohvaljujem kolegu Zorana koji se zaista potrudio oko cijele kupoprodaje i bio dostupan u svakom trenutku. Dinko Č.
by Dinko Č.

Compare listings

Compare