Vrlo smo zadovoljni s Operetom i gospođom Helenom!!!
by Tomaz Struc
Kupac
Jako dobro i ugodno iskustvo. Gospodin Franjo je odradio posao vrhunski i profesionalno. Kako je rekao da će biti tako je i bilo. Ugodno je raditi s osobom koja ima iskustva i znanja u svom poslu. HVALA FRANJO!
by Ante Jelić
Prodavatelj
Odlična suradnja i sa g. Cerovečkim i sa drugim agentima iz Operete, uvijek ljubazni i susretljivi za sva razgledavanja, vrlo angažirani u slanju ponuda i za istaknuti - bili su upoznati sa nekretninom koju su mi pokazivali
by S. Rojnica
Kupac
zahvaljujem se na uspješnom posredovanju pri kupnji stana u Zagrebu. Posebno bih se zahvalila i pohvalila vašeg agenta gospodina Luku Ribarića, koji mi je nudio stanove prema mojim zahtjevima, obavještavao me o novim ponudama te ih prezentirao, uvažavajući moje vrijeme obilazaka. U vašu agenciju javila sam se početkom godine prema preporuci poznanika. Prva kontakt osoba s kojom smo razgovarali bio je gospodin Luka Ribarić. Ugodno sam se iznenadila na brizi i profesionalnosti gospodina Luke Ribarića, jer mi je vrlo često slao ponude za kupnju stanova koji bi mogli zadovoljiti moje zahtjeve koje sam postavila. Jedna od ponuda bio je i stan koji sam na kraju kupila. Bilo je vrlo jednostavno i ugodno surađivati s vašim agentom i agencijom. "Papirnati" dio ovog velikog (za mene) zahvata uspješno je riješen i trajao je kratko. Napominjem, da sam kontaktirala nekoliko agencija koje se bave posredništvom u prodaji stanova, međutim, nitko me nikada nije kontaktirao, a kamoli ponudio stan na prodaju. Na kraju, posebno se zahvaljujem gospodinu Luki Ribariću na ažurnosti tj. vašoj agenciji na profesionalnosti u posredovanju pri kupnji stana.
by D.S.
Prodavatelj
Htjela bih vas samo pohvaliti kao agenciju, a posebno gđu Sandu. Dugo smo tražili stan na području Zagreba i na kraju smo ga kupili preko jedne druge agencije ( samo zato što je stan koji nam se svidio se prodavao preko te agencije), međutim moram pohvaliti profesionalnost , ljubaznost i stručnost gđe Sande. U svom procesu traženja, imali smo priliku biti u kontaktu s raznim agencijama i većina od njih je bila vrlo neprofesionalna. Ili se nisu danima javljali na poziv, ili su bili jako nametljivi, ili pak totalno nezainteresirani.. Gđa Sanda je kao prvo jedna vrlo ugodna osoba, profesionalna i ljubazna, i mjesecima nas je obavještavala o svim novim nekretninama koje bi se pojavile u Vašem ponudi. Rado bi bili kupili stan od nje,samo da je naišlo nešto što nam je pasalo.. Trenutne cijene nam nisu dopustile da kupimo stan kakav smo htjeli, pa smo morali odabrati drugu najbolju opciju.. Uglavnom, samo tako dalje, preporučit ću vas svima koji budu u potrazi za nekretninom, ili koje će prodavati svoju nekretninu.
by I.M.
kupac
nedavno sam odradio s Vašom agencijom kupnju stana u Zagrebu i htio bih ostaviti par lijepih riječi za agenta Luku Ribarića i Ivu Božića. Luka je bio vrlo profesionalan i pristupačan, uvijek na usluzi za bilo kakva pitanja, te se pobrinuo za to da cjelokupni proces kupovine stana prođe vrlo glatko. Ivo je odlično odradio posao kreditnog posrednika i pomogao mi je da bez velikih problema dobijem stambeni kredit s dobrim uvjetima.
by Bruno Bijelić
Kupac
Suradnja s agencijom Opeteta je pozitivno i koretan odnos. Gđa Karla vrlo profesionalno odradila nasu suradnju.Hvala i preporuka ako zelite brzo kupiti ili prodati nekretninu a da to bude bez stresa.. Opereta!!!
by Jadranka Aleksovski
Prodavatelj
U agentici Rošić pronašao sam osobu izuzetne emocionalne inteligencije, manira, te vještine za savjetovanje kupca kada je trebalo donijeti procjenu između potreba i mogućnost kupca te stanja tržišta nekretnina. O svim ponudama i stanju na tržištu bio sam redovito obaviješten i dobivao konzultacije kada sam god želio ili mogao razgovarati zbog poslovnih obveza. Djelovanje agencije Opereta pokazalo se u svemu profesionalno i transparentno, naročito u trenucima predstavljanja ugovora, dakle pravne osnove za dugogodišnje sigurno korištenje nekretnine. Ističem i fleksibilnost u organizaciji posjeta nekretninama kao i ekspeditivnost u slučajevima rješavanja sve "papirologije" kod kupovine prijenosa vlasništva. Sve su ovo razlozi zbog kojih toplo preporučujem suradnju s agenticom Rošić i agencijom Opereta.
by Duje Jerković
Kupac
Jako srdačni, angažirani i spremni pomoći u skladu sa svim postavljenim kriterijima. Jako lijepo iskustvo.
by Matej Kramarić
Kupac
Najljepša hvala Sandi Martinčević koja je uvijek profesionalna, točna, ugodna. Sanda poštuje i kupca i prodavatelja i s njom se čovjek osjeća sigurnim. Pomaže i ne odustaje, a i razumije sve što i najzahtjevniji kupac traži. Ona je agent koji uvijek nosi nazuvke za sve i s njom je razgledavanje svake kuće ljepše.
by Sanela Grazia
kupac
Ne mogu se oteti dojmu da je gospođa Helena koja se brinula i još uvijek se brine o nama......NE SAMO PROFESIONALNA PREDIVNA ,KOREKTNA I IZVANREDNA OSOBA,NEGO ZAISTA LJUDSKO BIĆE KOJE ZASLUŽUJE SVE POHVALE OVOGA SVIJETA.POUZDANA USLUŽNA U SVAKOM SMISLU,I ZNAM DA ĆE NETKO REĆI....AHA DA, JE OVOGA JE NETKO PLATIO DA TAKO PIŠE,ALI AKO NETKO BUDE IMAO PRILIKE UPOZNATI TU DIVNU OSOBU SHVATIT ĆE DA SAM VRLO SKROMNO OPISAO TU AGENTICU.Neka je Bog nagradi za njezinu ljubaznost,profesionalnost i sve što radi sa puno ljubavi i poštovanja.Nadam se da će netko iz agencije OPERETA odgovornih,znati cijeniti njezin rad. Hvala Vam gospođo Helena za sve što ste napravili i još radite.
by Stjepan Polgar
Prodavatelj
U niti jednom trenutku nisam sumnjala da je Opereta pravi izbor kada sam trebala prodati stan, ali koliko god sam izvrsne preporuke imala, nisam ni sanjala da ću dobiti takav tretmani i susresti toliku profesionalnost. Karla je bila moj anđeo čuvar, čitala je moje misli i rješavala sve prepreke i probleme čak i prije nego sam ih ja bila svjesna. Nakon nekoliko ne tako lijepih iskustava s agencijama u drugim gradovima, ovo je bilo nadrealo iskustvo za koje, da budem iskrena, nisam vjerovala da postoji u našoj državi. Pouzdana, profesionalna, iskusna, mudra, ugodna - savršena! Moram napomenuti da je cijela agencija i svi djelatnici s kojima sam imala priliku komunicirati imala isti "professional code" što je za svaku pohvalu svima njima i na ponos vlasniku. Rade odličan posao i nadam se da će tako i ostati.
by Marica
Prodavatelj
Bilo je zadovoljstvo raditi sa gospođicom Helenom. Sve potrebne radnje su izvršene u obećanom roku. Helena je uvijek bila spremna da odgovori na sva pitanja sa maksimalnom ažurnosti bez obzira na vremensku razliku. Imajući vrlo pozitivno iskustvo za bilo prodaju ili kupovinu mogu preporučiti agenciju Opereta i gospođicu Helenu kao agenta Operete.
by D.B.
Prodavatelj
Poštovani, Zahvaljujući Vašem prodajnom agentu Luki Ribarić, naša kupnja stana realizirana je vrlo brzo i profesionalno. G. Luka Ribarić pokazao je veliki entuzijazam i pristupačnost te nam osigurao⁹ vrhunsku i kvalitetnu uslugu. Preporučit ćemo Vas svojim prijateljima i slučaju potrebe koristit ćemo i dalje Vaše usluge. Lijep pozdrav
by Gordana i Ivan Žutić
Kupci
Opereta kao agencija i Antonija kao agentica iskustvo prodaje nekretnine maksimalno su olakšali svojim pristupom nama kao klijentima. Profesionalnost, stručnost i neposrednost, od početka do kraja, uz maksimalan trud da tu jednu popriličnu veliku, životnu odluku, ne preispitujemo i da smo s ishodom itekako zadovoljni. Najljepše zahvaljujemo Opereta timu, a posebno uvijek vedroj i spremnoj pomoći Antoniji. Obratite im se s pouzdanjem :)
by Ana Pavelić
Prodavatelj
Sve preporuke za Operetu i agenta Filip Cerovečkog koji se maksimalno potrudio oko prodaje stana i u iznenađujuće kratkom roku pronašao kupca za stan... Jednostavna i otvorena komunikacija kao i susretljivost i profesionalizam bili su odlični od prvog do zadnjeg dana. Preporučam Filipa svakome tko se odluči za kupnju ili prodaju nekretnine.
by Goran Bokor
Prodavatelj
Jako lijepa i ugodna suradnja sa profesionalnim i ugodnim ljudima. Preporučila bih svima suradnju s Opereta d.o.o....Zadovoljna i presretna sam... Jako sam bila zadovoljna i lijepo surađivala sa gospođicom Helenom i puno mi je pomogla oko svega. Preporučila bih je bilo kome tko me pita za iskustvo...
by Ivana Baričević
Prodavatelj
Poštovani, zahvaljujem se na uspješnom posredovanju pri kupnji stana u Zagrebu. Posebno bih se zahvalila i pohvalila vašeg agenta gospodina Luku Ribarića, koji mi je nudio stanove prema mojim zahtjevima, obavještavao me o novim ponudama te ih prezentirao, uvažavajući moje vrijeme obilazaka. U vašu agenciju javila sam se početkom godine prema preporuci poznanika. Prva kontakt osoba s kojom smo razgovarali bio je gospodin Luka Ribarić. Ugodno sam se iznenadila na brizi i profesionalnosti gospodina Luke Ribarića, jer mi je vrlo često slao ponude za kupnju stanova koji bi mogli zadovoljiti moje zahtjeve koje sam postavila. Jedna od ponuda bio je i stan koji sam na kraju kupila. Bilo je vrlo jednostavno i ugodno surađivati s vašim agentom i agencijom. "Papirnati" dio ovog velikog (za mene) zahvata uspješno je riješen i trajao je kratko. Napominjem, da sam kontaktirala nekoliko agencija koje se bave posredništvom u prodaji stanova, međutim, nitko me nikada nije kontaktirao, a kamoli ponudio stan na prodaju. Na kraju, posebno se zahvaljujem gospodinu Luki Ribariću na ažurnosti tj. vašoj agenciji na profesionalnosti u posredovanju pri kupnji stana. Zahvaljujem.
by D.S.
kupac
Ovo je bio prvi put da kupujem nekretninu u Hrvatskoj. Bilo je komplicirano zbog činjenice da sam stranac. Valentina mi je objasnila cijeli proces kupovine i odgovorila na sva moja pitanja. Bila je vrlo strpljiva i htjela je biti sigurna da razumije sve moje zahtjeve za nekretninu. Valentina je uvijek bila na raspolaganju da odgovori na moja pitanja. Brzo je odgovarala, čak i izvan radnog vremena, što mi je jako važno. Osim pretraživanja nekretnina unutar portfelja Operete, bila je voljna potražiti mjesta za koja sam smatrao da su izvan portfelja. Povrh toga, pomogla je u rješavanju financiranja i znatno olakšala proces podnošenja zahtjeva za hipoteku. Cjelokupni proces kupnje nekretnine u Hrvatskoj ponekad je prilično složen i frustrirajući, ali Valentina ga je učinila mnogo lakšim. Svakako bih je preporučio, posebno za ljude u situaciji poput moje, gdje je potreban netko tko je spreman napraviti dodatan posao.
by Andriy
Kupac
Jako dobro, izuzetno sam zadovoljan. Pohvalio bih profesionalnost, srdačnost i susretljivost agentice Antonije kao i njenu procjenu vrijednosti nekretnine koju sam prodavao. Hvala
by K.V.
Prodavatelj
Proteklih mjeseci imao sam zadovoljstvo surađivati s Vašom agencijom i s Vašim zaposlenikom Milanom Brekalom. Ovim putem Vam se želim zahvaliti, te posebno pohvaliti gospodina Milana zbog njegove susretljivosti, dostupnosti i profesionalnosti. Termini razgledavanja, priprema dokumenata, raspoloživost, komunikacija, organizacija cijelog procesa, te strpljenje i savjeti koje je imao za mene kao kupca bili su na najvišoj razini.
by J.S.
Kupac
I would like to take this opportunity to thank the team at Opereta, who made the purchase of real estate much easier for me. I would especially like to praise the agent Marko Kozić, who was always at my disposal. He always answered the phone regardless of the time of day and always answered my million questions. Marko really advised me during the entire process of searching for and buying real estate, and if it weren't for him, the whole process would not only have taken much longer than it did, but it would have been much, much more stressful for me. I would also like to thank Tino Palanović, who also made the purchase process much easier for me. Without his professional advice, guidance and contacts in the bank, the realization of everything would have been much more difficult for me. And I don't even have to emphasize how kind and approachable Marko and Tin were. I am convinced that the help from Real Estate Opereta is worth every kuna.
by Lorena Draženović
Buyer
Ovim putem se želimo zahvaliti timu Opereta, a posebno Antoniji Postružin za svu pomoć koju ste nam pružili. Proces prodaje stana za nas je bio stresan i emotivno težak i imali smo samo 25 dana u Hrvatskoj da stan pripremimo i odradimo prodaju. Tu nam je Antonija bila neizmjerna pomoć. Svojom vedrinom, strpljenjem i stručnošću pristupila je svakom našem upitu, a bilo ih je jako puno jer već dugo ne živimo u Hrvatskoj i dosta toga nam je bilo nepoznato. Vrlo brzo smo dobivali odgovore i svu pomoć. Bilo nam je čisto zadovoljstvo raditi s njom. Imali smo jako lijepo iskustvo s Vašom agencijom i samo Vas možemo toplo preporučiti našim prijateljima. Puno Vam hvala.
by Ratko i Irena Loncar
Prodavatelj
Ovo nam je druga suradnja s Operetom, obje su nam bile sjajne! Vješto su nas vodili kroz kompletan proces, uvijek spremni odgovoriti na naša pitanja, a uslužnost i ljubaznost agenata Helene i Mateja je bez premca. Obzirom da smo s njima najbliskije surađivali, moram rezervirati posebnu pohvalu za njihov angažman u ovome poslu. Opereta - za svaku preporuku.
by M. Nikolac
kupac
Ovom prilikom željela bih pohvaliti rad i profesionalnost agencije Opereta, a posebno istaknuti agenticu Sandu.  Cijeli proces, od razgledavanja nekretnine, dogovaranja cijene, potpisivanja Predugovora i Ugovora odlično sastavljenih od strane agencije, do realizacije kupnje stana putem APN kredita i prijenosa vlasništva i režija, prošao je u najboljem redu. Hvala još jednom agentici Sandi za svu pomoć oko prodaje stana i što je uvijek bila dostupna i susretljiva. Bilo je zadovoljstvo surađivati sa vama.
by Kristina Petohleb
prodavatelj
Želio bih pohvaliti i zahvaliti gđi. Tatjani na izrazito profesionalnoj i kooperativnoj suradnji tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine. Bilo je pravo zadovoljstvo poslovati s Vama.
by Ivan Župančić
kupac
Izvrsno iskustvo od pokazivanja stana kupcima, komunikacija tijekom prezentacije te tijek pregovora do prodaje. Sve pohvale i zahvale izvrsnoj agentici Gđi. Sandi na profesionalnosti i uljudnosti. Rado bih sve ponovio da trebam 😀
by Danijel Polanc
prodavatelj
Od prvog uspostavljenog kontakta i dogovora oko razgledavanja stanova pa do kupnje nađenog stana i potpisivanja ugovora, gospođa Martina Mataić Škugor je bila izuzetno profesionalna, pristupačna i susretljiva. Svojim kvalitetnim pristupom, zadobila je naše puno povjerenje. Cijeli proces je vodila bez ikakvih problema. Ostavila je jako pozitivan dojam na nas, sigurno ćemo ju preporučit svakome tko se nađe u potrazi za novi stanom. Opereta imate odličnog zaposlenika.
by Mara Tomasović
kupac
Vrhunski tim profesionalaca, na čelu sa g-dinom Vujovićem. Imali smo zadovoljstvo surađivati sa agentom Antom Dragovićem. I ako su svi ostali zaposlenici takvi onda je Boro Vujović sretan čovjek. Hvala Opereti na uslugama.
by Milan Bajić
prodavatelj
Naš poslovni odnos sa Operetom traje već dugi niz godina i sve te godine izrazito smo zadovoljni sa aktivnostima koje je Opereta sa svojim profesionalnim kadrom provodila. Posebno želim istaknuti zadnju transakciju, koja je isključivo pozitivno završila zahvaljujući gospodinu Krunoslavu Lisjaku i njegovom dugotrajnom i strpljivom vođenju projektne prodaje, te rješavanje svih izazova vezanih uz administriranje sa kupcem, kao i rješavanje usputnih prepreka koje su neminovne u tako kompleksnoj transakciji. Hvala Kruno, hvala Opereta, do nekih budućih realizacija.
by Danica Jelenić
prodavatelj
Agencija i pogotovo agentica Magdalena Dukanović uspjeli su obaviti težak posao sa zahtjevnom prodavačicom uz dugi proces kupoprodaje sa puno strpljenja i profesionalne izvedbe svakog koraka pregovora. S time puno hvala na obavljenom poslu, 5*, 12 points to Opereta!
by Jerko Salinovic
kupac
Poštovani, iako nisam kupio nekretninu preko Vas dužan sam Vam pohvaliti Vašu kolegicu Danijelu. Vrlo profesionalna angažirana a prije svega vesela komunikativna. Možete biti veoma sretni i ponosni na nju.
by Danijel Jajtić
kupac

Compare listings

Compare