Hvala Opereti što postoji. Hvala njezinim agentima. Naš zadnji kontakt je bio sa gđom. Tatjanom Vučemilović. Oduševljeni smo po svim temama koje su vezane uz kupnju stana.
by Đurđica Pušić
Kupac
Prije svega zahvaljujem gospodinu Luji na profesionalnosti i stručnosti. Od prvog kontakata pa sve do prodaje nekretnine, izuzetna ljubaznost sa njegove strane i svakodnevno izvještavanje o svim informacijama bitnim za nekretninu. Uvijek dostupan za sva pitanja, stručan, iskren. Zbog izuzetno pozitivnog iskustva, svakako želim nastaviti s njim suradnju i kod daljnjih kupnji / prodaje vlastitih nekretnina.
by Željko Mužević
Prodavatelj
Htio bih pohvaliti gospodina Hrvoje Srkulj koji je svojom profesionalnošću, susretljivošću i ljubaznošću poslovao samnom. Svakome bih preporučio baš njega, jer zbilja ostavlja dojam da sve ostavljate u sigurnim rukama.
by Danijel Gradski
Prodavatelj
Imam vrlo lijepo iskustvo sa prodajom garaže preko Agencije Opereta. Posebno bih pohvalila vaše agente, Danijelu Bastu i Ivana Karatovića koji su svojom ljubaznošću i profesionalnim pristupom uvelike pridonijeli da čitav proces prođe glatko i na obostrano zadovoljstvo. . Imate moju preporuku
by
Moje iskustvo s Operetom bilo je samo zadovoljstvo. Imao sam veliku sreću što sam bio u kontaktu s Helenom, koja je bila više nego korisna u pružanju pomoći oko svih pitanja i nedoumica koje sam imao. Bila je savršena. Odabrao sam Operetu kao ekskluzivnu agenciju i nisam mogao biti zadovoljniji svojom odlukom.
by M.D.
Prodavatelj
Prilikom potrage za našim novim domom smo naišli na kompleks stanova u Kostreni - Kostrena Hills. Svidio nam se na prvu te smo kontaktirali Operetu preko kontakta na web stranici od same zgrade (koja nam je dala sve potrebne informacije u tom trenutku). Odgovor je vrlo brzo stigao. Vrlo brzo smo preko našeg kontakta - gospodina Filipa došli do svih dodatnih potrebnih informacija, te uz fluidnu i pravodobnu komunikaciju vrlo brzo rješili predugovor s investitorom. Pravodobno smo bili sa svime upoznati te upiti su se rješavali odmah ili u roku par dana. Gospodin Filip je bio na raspolaganju kad god smo trebali nešto te je ljubazno odgovara na sve naše upite. Suradnja je bila na profesionalnoj razini od početka do kraja te nakon svega nemamo zamjerki ili bar nisu vrijedne sjećanja i spomena. Kako god, sve pohvale za predstavnika Operete gospodina Filipa Borovec. Hvala na svemu.
by Mateo Čakarun
Kupac
Jako smo zadovoljni agentom Markom Kozićem. Jako je srdačan,susretljiv i profesionalan. Uvijek je bio dostupan za sva naša pitanja i molbe. Bilo je ugodno surađivati s njim i od nas ima sve preporuke i pohvale.
by Marija Tatarević
Kupac
Nakon što sam zatražila zahtjev za kupnjom stana na zapadnom dijelu Zagreba, Opereta me spojila s agentom Lukom Ribarićem. Od samom početka pa sve do kraja Luka je bio iznimno angažiran, informiran o svim bitnim stavkama, pomogao mi sa svim obavezama i učinio kupnju stana bezbrižnijom. Osim što je ugodan i drag, Luka je vrlo profesionalan. Svakako bih preporučila Luku kao i Operetu svim budućim kupcima :)
by Paola Mužić
Kupac
Preko Opereta agencije kupili smo divnu nekretninu u širem centru Zagreba. Cijeli proces je bio vrlo brz i jednostavan zahvaljujući Opereti.
by Mirjana Crnav
Kupac
Od pocetka suradnje pa do zakljucene kupovine stana, u svakom sam trenutku mogao podici telefon i cuti se s agentom. Pravovremeno sam dobivao sve informacije a Marko je, za svaku pohvalu, bio na raspolaganju za obilaske potencijalnih nekretnina. Sve u svemu, potrudio se maksimalno i organizirao sve da kupnja protekne kao jedno vrlo ugodno iskustvo.
by Igor Ralić
Kupac
Zahvaljujem agentu Milanu Brekalo za pomoć pri prodaji naše obiteljske kuće i zemljišta. Vrlo sam zadovoljna sa suradnjom! Milan je izuzetno profesionalno obavio svoj posao...kompetentan, ljubazan i uvijek na raspolaganju. Preporučam agenciju Opereta i agenta Milana budućim kupcima i prodavateljima!
by
Prodavatelj
Moje iskustvo sa g. Filipom je vrlo vrlo pozitivno. Ljubazan je, smiren, fokusiran na klijenta te daje sve od sebe. Događalo se u tijeku naše suradnje mi je pomogao u dosta nezgodnim situacijama koje nisu bile vezane direktno uz njegov posao. Stoga vrlo cijenim njegov rad i imam povjerenja u njega.
by Jelena Čargonja
Kupac
Vrlo sam zadovoljan s profesionalnošću vašeg menađera Samardžica. Osoba je vrlo ugodna i ozbiljna u poslovnom pogledu. Stoga ne sumnjam da će i u buduće biti perjanica u Vašoj cijenjenoj organizaciji.
by Jugoslav Šuljić
Poštovani g. Marko Kozić, Želio bih vas pohvaliti za izvrsnu uslugu koju ste nam pružili prilikom kupnje naše nove nekretnine. Hvala i veliko poštovanje na pažnji posvećenoj detaljima što je rezultiralo sigurnom i uspješnom kupnjom naše nekretnine. Održavajući visoke standarde, s ponosom ću preporučiti vas i vašu agenciju svima koji traže prvoklasnu uslugu i stručnost pri kupnji nekretnine. Hvala vam još jednom za sve što ste učinili za mene i moju obitelj. Nastavite i dalje s vašim izvrsnim radom.
by Ivan Barun
Veseli nas što možemo podijeliti svoje pozitivno iskustvo s Operetinim agentima. Agentica Magdalena Dukanović bila je izvrsna tijekom cijelog procesa, vrlo stručna i odlično se nosila s našom nestrpljivošću :) te se maksimalno trudila da se proces čim prije završi u korist obje strane, prodavatelja i (u našem slučaju) kupca. Svakako bismo ju preporučila budućim kupcima/prodavateljima. Dodatno, vrlo pozitivno iskustvo smo imali i s g. Zoranom Đurđekom koji se uključio pri kraju procesa i također vrlo profesionalno odradio dogovorene aktivnosti. Hvala za sve.
by
Kupac
Prodaja nekretnine odrađena brzo i profesionalno. Susretljiva i komunikativna agentica (Martina Mataić Škugor) nam je u svim fazama postupka (od inicijalnih dogovora do realizacije prodaje) asistirala i davala korisne informacije. Ugodno iskustvo.
by
Prodavatelj
Gospodin Zoran Ðurđek od prvog dana naše suradnje, odličan i profesionalan. Hvala Zorane na uspješnoj suradnji.
by Gordana Babić
Prodavatelj
Agencija Opereta vrhunski je odradila prodaju stana. Oglasila je stan sa fotkama u najboljem formatu, već prvi tjedan stan je bio prodan. Agent ljubazan i odlično educiran, radio u interesu kupca i prodavatelja, trudio se maksimalno da se postigne optimalna cijena, da dokumenti štimaju i isplata bude korektno odrađena. Svaka pohvala za Operetu i njen tim.
by Maja Krstić- Lukač
Prodavatelj
Prezadovoljna sam s Operetom i pogotovo s agenticom Karlom. S njom sam prodala stan koji sam uz njezinu pomoć i kupila koju godinu ranije. Vrlo je profesionalna i stvarno imam samo riječi pohvale.
by Ines Stančić
Najzaslužnija za uspjeh je agentica HELENA KRULC, predivna, mlada žena, nadasve profesionalna, strpljiva, brižna i uvijek dostupna, koja je svojom brigom i predanošću učinila ovu suradnju uspješnom i manje stresnom za mene. Nikada neću zaboraviti naše beskrajne razgovore i njeno strpljenje i spremnost da sve pojasni 100 puta. Hvala draga Helena, a hvala i Mateju Samardžiću koji je bio dio naše suradnje. Opereti sve moje preporuke i uspjeh želim od sveg srca.
by Tanja Turina
Prodavatelj
Želio bih se zahvaliti mladom Gospodinu Marko Kozić na svoj pomoći koju je pružio pri kupnji moje nekretnine. Gosp. Kozić je vrlo profesionalan u svojem poslu, točan, uvijek na usluzi, uvijek dostupan s točnim i pravovremenim informacijama. Zadovoljstvo je bilo raditi s njime!
by Sanjin Dukic
Kupac
Posao odlično obavljen, zahvaljujući predanosti vaših djelatnika, Karle i Daria, uz personalizirani pristup prilagođen potrebama.
by Davor Alilović
Gospođa Valentina je agent za svaku preporuku, brza, učinkovita, korektna i profesionalna.
by Zdravko Majerić
Za Karlu imamo samo riječi pohvale. Predivna osoba koja je uvijek na raspolaganju za pomoć, čak i oko onih banalnih i očitih nedoumica. Zaista voli i živi svoj posao, pa ne čudi da je u njemu maher. Operetu preporučamo svima, kao pouzdanu i profesionalnu agenciju koja svoj dio posla odradi majstorski, uz ovakve zaposlenike. Karla, ti si zakon!
by Ivana S
Kupac
Eva Lisjak je bila vrlo uslužna, komunikativna i ažurna. Suradnja je bila ugodna i lagana, rado mi je odgovorila na sva pitanja i prenijela potrebne informacije. Rijetko ugodan i sposoban agent.
by Eyona Cvitan
Kupac
Posebno želim pohvaliti agenta Franju Redžića, koji je vrlo profesionalno i odgovorno obavio svoj posao. Uz to je bio ljubazan i uvijek dostupan za savjet. Imate moje preporuke !!
by Irena Lopandić
Prodavatelj
Jako dobro za svaku pohvalu Kari i Opereti na svemu učinjenom veliko HVALA
by Mladen Rešetar
Kupac
Iznimno sam zadovoljna suradnjom s Lukom Ribarićem tijekom cijelog procesa prodaje nekretnine. Posebno se založio kad su nastali problemi oko ugovora i kredita kupca, a zbog objektivne situacije sa sudovima. Cijelo vrijeme sam imala dojam da podjednako brine o zaštiti mojih prava kao i pravima kupca. A za mene je to primjer kvalitetnog poslovanja.
by Sonja Podgorelec
Prodavatelj
Upravo smo kupili stan u Zagrebu, u rekordno kratkom roku, preko agentice Antonije Postružin. Pedantna, savjesna, odgovorna, vrlo susretljiva. Prezadovoljni. Preporučujemo je svima.
by Ana
Kupac
Želio bih pohvaliti i zahvaliti gđi Katarini Rošić, koja nas je profesionalno, i nadasve ležerno i precizno provela kroz složen i poprilično dug proces kupoprodaje stana u Zagrebu. Sve čestitke.
by Srećko Medaković
Prodavatelj
Prodaja stana posredovanjem agencije pokazala se kao sjajno iskustvo. Agent Lujo Kunčević sjajno je odradio posao. Komunikacija kroz sve korake procesa je bila jednostavna i brza. Agent se zaista angažirao oko svega i u konačnici postigao ono što sam kao prodavatelj tražila. Pritom je vodio računa i o dobrobiti kupaca što je svakako poželjno. Iako je prodaja posao, ljudski faktor je bitan, a u ovom slučaju nije izostao. U konačnici agencija je dobila dvije zadovoljne stranke. Svaka preporuka!
by Mirela Pavić
Prodavatelj
Helena je maksimalno uslužna i komunikativna, sve je odrađeno kako treba i u vrlo kratkom roku.
by
Kupac

Compare listings

Compare