Sukladno potrebama naših kupaca i investitora na području obale, otoka i Istre razvili smo poseban Opereta Plus program. Velika baza kupaca i investitora iz inozemstva i Hrvatske daje nam temelj, dok osoban i proaktivan pristup nuđenju svake nekretnine uključene u program osigurava brzu realizaciju kupoprodaje.

Program se sastoji od desetak alata uključujući osobnog brokera za svaku nekretninu, najvećeg proširenog paketa oglašavanja u inozemstvu i Hrvatskoj, dvojezičnog kataloga kao i posebnog marketinga u tiskanim i digitalnim medijima. Veliki naglasak stavljamo na inozemne kupce i investitore pa smo se tako povezali s vodećim agencijama u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Poljskoj, Češkoj, UK i Švedskoj.

Ako imate stambenu ili komercijalnu nekretninu na ciljanim područjima koja bi zanimala naše investitore i kupce, javite nam se, kako bi naš tim stručnjaka napravio provjeru prodajnog potencijala Vaše nekretnine i izvijestio Vas jesmo li u mogućnosti uključiti Vašu nekretninu u naš posebni plus program.

Složenost programa zahtjeva naša iznimna ulaganja u prodaju vaše nekretnine.

Za sva pitanja i informacije na raspolaganju Vam stoji naš tim stručnjaka i vanjskih suradnika. Obratite nam se s povjerenjem i prodajte Vašu nekretninu sigurno i brzo, po najvećoj mogućoj cijeni.
    Compare listings

    Compare