U Opereti vjerujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Zato već više od 14 godina pomažemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspješno prodaju svoje nekretnine.

Naš stručni tim agenata i suradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalan trud da bi ostvarili našu misiju, etički i iskreno služiti ljudima kako bi osjetili snagu pravog doma.

 

Zadovoljstvo i sigurnost klijenta naši su prioriteti, što potvrđuju svi naši klijenti. Svakodnevno ulažemo u edukaciju svakog djelatnika, ali i svih sudionika na tržištu nekretnina kroz naš marketing. Sudjelujemo na inozemnim skupovima i imamo renomirane partnere u inozemstvu koji osiguravaju globalno djelovanje. Za sva pravna pitanja i poslove brine naš vrhunski pravni tim, dok Vam Opereta Projektiranje sa timom arhitekata stoji na raspolaganju za projektiranje, uređenje interijera i ostalo.

 

Ako ste odlučili kupiti ili prodati nekretninu u Hrvatskoj, ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi Vas informirali, zaštitili i za Vas dogovorili najbolje poslove.

Sve naše nekretnine pažljivo su odabrane i provjerene.