Opereta d.o.o.


Opereta d.o.o. osnovana je 2003. godine i od tada uspješno poslujemo na tržištu nekretnina, pouzdan smo partner i podrška klijentima u važnim životnim odlukama.

Primarno smo agencija za promet nekretninama koja se bavi rezidencijalnim nekretninama i pripremom lokacija za građevinske projekte. Područje djelovanja je Zagreb, a od 2016. i kompletna obalu.

Godišnje realiziramo oko 400 kupoprodaja i više od 100 najmova / zakupa. Izdajemo svoj časopis – koji besplatno distribuiramo u 12.000 primjeraka, od toga 3.500 kao prilog Poslovnog dnevnika.

Stručni tim


U Opereti vjerujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Pomažemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspješno prodaju svoje nekretnine.

Naš stručni tim od preko 40 agenata i suradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalan trud za ostvarenje naše misije, etički i iskreno služiti ljudima kako bi osjetili snagu pravog doma.

Pažljivo odabrane nekretnine


Sve nekretnine u našem portfelju pažljivo su odabrane i provjerene jer su zadovoljstvo i sigurnost klijenta naši prioriteti, što potvrđuju svi naši klijenti.

Svakodnevno ulažemo u edukaciju svakog djelatnika, ali i svih sudionika na tržištu nekretnina kroz naš marketing. Sudjelujemo na inozemnim skupovima i imamo renomirane partnere u inozemstvu koji osiguravaju globalno djelovanje.

Za sva pravna pitanja i poslove brine naš vrhunski pravni tim, dok vam Opereta Projektiranje s timom arhitekata stoji na raspolaganju za projektiranje, uređenje interijera, izradu certifikata i ostalo.

Ako ste odlučili kupiti ili prodati nekretninu u Hrvatskoj, ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi Vas informirali, zaštitili i za Vas dogovorili najbolje poslove.

Compare listings

Compare