Pregled:

NAJAM POSLOVNOG PROSTOPRA, CENTAR, PRERADOVIĆEVA, vrlo lijep i ugodan poslovni prostor od 74m2, koji se sastoji od tri prostorije, ulaznog djela i wc-a. Parkirno mjesto pod rampom u dvorištu. Dostupan od 1.09.2019

Više detalja

NAJAM STANA, ČRNOMEREC, KUNIŠČAK 100 m2. Stan se nalazi u zgradi VMD-a, potpuno novo opremljen. Sastoji se od dvije spavaće sobe, 2 kupaone, ulaznog hodnika s ugradbenim ormarima, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom iz kojih se izlazi na lođu s pogledom prema zapadu. Parkirno mjesto u garaži. Prekrasan novi stan s klimom, alarmom, zgrada visokog standarda i opremljenosti, do tramvaja 3 minute hoda.

Više detalja

NAJAM, CENTAR, TRG KRALJA TOMISLAVA, prekrasan dvoetažan stan s terasom od 15 m2. Stan se sastoji na prvoj etaži od ulaznog djela, kuhinje (opremljene perilicom suđa) s blagavaonom i dnevnim boravkom, gostinskog wc-a, kupaone i spavaće sobe, dok je na gornjoj etaži spavaća soba, wc, otvoreni prostor koji može služiti kao radni dio, dnevni boravak ili kao još jedna spavaća soba. S gornje etaže izlazi se na terasu koja gleda prema jugu, istoku i zapadu, tako da ju sunce obasjava čitav dan. Stan je kompletno renoviran 2015 godine ( od instalacija, izolacija, uređenja, a ima biološko grijanje niske potrošnje koje…

Više detalja

Najam, stan, centar, Deželićeva, 120m2. Odličan 4sob stan na izuzetoj lokaciji s prekrasnom terasom od 39m2. Stan se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, 3 spavaće sobe i kupaonom, te prekrasnom terasom okrenutom prema jugu i zapadu. Parking na ulici.

Više detalja
I17912, Zemljište, Novalja, Novalja, , 2850.00m2 Novalja, Novalja, Ličko-senjska
228.000 €

Više detalja Kvadratura - 2850.00 M 2 Okolno zemljište - 2850.00 M 2

Građevinsko zemljište stambene namjene 2850 m2, Novalja Građevinsko zemljište 2850 m2 sa mogućnošću gradnje individualnih i višestambenih građevina ukupne površine od 2850 m2 nalazi se u Novalji. Parcela je smještena uz samu asfaltiranu prometnicu te sva infrastruktura je u neposrednoj blizini. Parcela je ograđena suhozidom. U neposrednoj blizini parcele nalazi se novoizgrađeni luksuzni objekti sa bazenom. Iza parcele se nalazi neuređeni pristupni put. Do mora je 1000 m. Novalja svake godine bilježi rast novogradnji s naznakom na luksuzne objekte zbog svoje lokacije i brendiranja kao prijestolnica noćnog života na Jadranskom moru.

Više detalja

Prodaja kuće, Perivoj, Samobor, 300 m2 Nkp-a, 527 m2 parcela. Prodaje se kuća sa 4 etaže, 4 zasebna stana povezana unutarnjim stubištem. Sastoji se od suterena: 2 sobe, wc, terasa ; prizemlja: 3 sobe,kuhinja kupaonica, wc ; 1.kata: 3 sobe,kuhinja,kupaonica,wc, 2 balkona ; i potkrovlja: 3 sobe, kuhinja, kupaonica,wc,balkon. Kuća je u vrlo dobrom stanju, odličan potencijal za posao(urediti za najam stanova) ili topao dom za veliku obitelj. Odlična prometna povezanost, blizina izlaza/ulaza na autoput. Preporučamo!

Više detalja

Prodaja stana, Malešnica, Milivoja Matošeca, 63 m2, 2 kat, 3 soban. Prodaje se simpatičan stan na traženoj lokaciji, 2008 godine su izmijenjene sve instalacije zajedno sa keramikom.2 sobe,kuhinja,kupaonica, lođa. Stanu pripada cca 4 m2 (spremište na tavanu-nije u kvadraturi). Pun svijetla, lijepi pogled, uredna zgrada!

Više detalja

NAJAM UREDSKOG PROSTORA SIGET 1.654.00 m2. Na prometno odlično povezanoj lokaciji u poslovno-stanbenoj zgradi sa zasebnim ulazom nalazi se prostor koji se sastoji u prizemlju od veće dvorane i dva ureda, te na katu od 17 ureda, tri veće dvorane, čajne kuhinje, sanitarnog čvora. Idealan prostor za škole, starački dom, različita uredska poslovanja. Prostor se može iznajmiti i po katovima ili razdijeliti.

Više detalja

STAN ZA NAJAM, CVJETNO NASELJE, Veslačka, 73m2 Iznajmljuje se uredan, prostran, trosoban stan, na odličnoj lokaciji sa dobrom prometnom povezanošću (neposredna blizina autobusne i tramvajske stanice). Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe od kojih jedna izlazi na balkon, kupaonice, kuhinje sa blagovaonicom, te dnevnog boravka sa izlazom na balkon. Stan se iznajmljuje potpuno namješten i opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima. Stanu ne pripada vlastito parkirno mjesto, ali parking oko zgrade se ne naplaćuje.

Više detalja
I17897, Stan, Zagreb, Centar, Mrazovićeva, 77.00m2 Centar, Zagreb, Grad Zagreb
195.000 €

Više detalja Kvadratura - 77.00 M 2 Okolno zemljište - 77.00 M 2

PRODAJA, STAN, CENTAR, MRAZOVIĆEVA. Kompaktan građanski stan od 77m2, na atraktivnoj lokaciji u najužem centru grada. Trenutno koncipiran kao ured. Sastoji se od 4 sobe, čajne kuhinje, wc-a te balkona. Pripada mu i spremište u podrumu.

Više detalja
I17893, Stan, Zagreb, Centar, Kneza Mislava, 116.00m2 Centar, Zagreb, Grad Zagreb
280.000 €

Više detalja Kvadratura - 116.00 M 2 Okolno zemljište - 116.00 M 2

PRODAJA, STAN, CENTAR, KNEZA MISLAVA. Lijep, prostran i prozračan građanski stan od 116m2 na odličnoj lokaciji, u samom centru grada. Čine ga dnevni boravak, 3 spavaće sobe, radna soba, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica, wc i zatvorena lođa. Stanu pripada spremište na tavanu od 15m2 te jedno u podrumu od 10m2. Mogućnost parkinga u dvorištu. U vlasničkom listu je navedena površina od 111m2.

Više detalja

PRODAJA, STAN, CENTAR, PETRINJSKA/PAVLA HATZA. Prostran građanski 4,5soban stan, na atraktivnoj lokaciji, u najužem centru grada. Sastoji se od 4 sobe, kuhinje s blagovaonicom, “djevojačke sobe”, ostave, kupaonice, wc-a. Stanu pripada i udio u tavanu te spremište u podrumu. Potrebno kompletno renoviranje.

Više detalja