Pregled:

PRODAJA, ZEMLJIŠTE, DUBRAVA, BEĐIĆI – NOVAČKA, 3572m2. Odlična građevinska parcela s izlazom na dvije ulice. Svi priključci se nalaze na cesti tik uz parcelu. Udaljenost do autobusne stanice cca 200 m. Dostupna lokacijska informacija. Urbanističko pravilo 2.2. moguća gradnja dva samostojeća objekta svaki do 400m2 na parceli minimalne površine 1.200m2. Vlasništvo 1/1, bez tereta. Do glavne prometnice Avenija Dubrava 5 minuta autom.

Više detalja

PRODAJA, ZEMLJIŠTE, DUBRAVA, MIROŠEVEČKA CESTA, 1113m2. Odlična građevinska parcela s pogledom prema Medvednici u mirnom naselju punom zelenila. Svi priključci se nalaze na cesti uz samu parcelu. Udaljenost do autobusne stanice cca 200 m. Dostupna lokacijska informacija. Urbanističko pravilo 2.2. gradnja samostojećeg objekta do 400m2 na parceli minimalne površine 600m2. Vlasništvo 1/1, bez tereta.

Više detalja

PRODAJA, ZEMLJIŠTE, Donje Prekrižje. Građevinsko zemljište za izgradnju kuće do 400 BRP-a. Na parceli se nalazi struja i kanalizacija, te voda i plin koji su udaljeni 20 metara. Uz zemljište ide dio koji je pogodan za 2 parkirna mjesta uz parcelu.

Više detalja

PRODAJA, ZEMLJIŠTE, PANTOVČAK. Zemljište od ukupno 2.379 m2 na zapadnoj strani Pantovčaka. Sastoji se od dvije čestice, od kojih prva ima 391 m2, nalazi su S (stambenoj) zoni (urbano pravilo 1.3 sa iznimkom), te je na njoj postojeća poluugrađena kuća iz 1973., površine cca 250 m2 (za kompletnu renovaciju). Druga parcela ima 1.988 m2, cijela je u Z (zelenoj) zoni, a u stvarnosti se radi o zelenoj površini na laganoj padini. Ova nekretnina predstavlja veliki potencijal za kupce koji traže kuću ili zemljište za gradnju kuće na prestižnoj lokaciji u miru i zelenilu Pantovčaka.

Više detalja

ZEMLJIŠTE, PRODAJA, VRAPČE Prodaje se zemljište na traženoj lokaciji, otvorenog predivnog pogleda na grad. U neposrednoj blizini nalaze se svi bitni sadržaji (dom zdravlja, škola, vrtić, tržnica, autobusna stanica…).

Više detalja

Prodaja zemljišta, Svetonedeljski breg, zemljište, 1017m2. Odlična građevinska parcela sa pogledom prema zapadu(Samoboru). Tlocrtna izgrađenost je 30%. Priključci na ulici(struja i voda).mir i privatnost, parcela je pretežno ravna. Blizina centra Svete Nedelje(2 km). Naslovna stranica

Više detalja

Građevinsko zemljište površine od 170 m2 nalazi se na otoku Krapnju preko puta Brodarice kod Šibenika. Jedinstvena prilika i rijetkost na Jadranskoj obali. Zemljište ima dozvolu za gradnju od konzervatorskog odjela Šibenika. Dozvoljena gradnja kuće za odmor, prizemlje + kat i to na način da je maksimalna tlocrta površina objekta 73,50 m2, odnosno 147 m2 bruto korisne površine. Gabariti predmetnog objekta su 6.40 m X 11.65 m2, dok visina objekta do pročelja iznosi 5.71 m. Građevna čestica se treba urediti na način da se uz kuću postavi nenatkrivena terasa od koje će se stazom ići prema drugoj terasi. Na njoj…

Više detalja

ZEMLJIŠTE U INDUSTRIJSKOJ ZONI IVANIĆ GRAD Prodaje se zemljište u industrijskoj zoni Ivanić – Grad ukupne površine 12.847 m2. Parcela je pravokutnog oblika i pogodna je za gospodarske djelatnosti u dio zelene površine. Kompletna infrastruktura od zemljišta udaljena je za 3 parcele, a u planu je i daljnje dovođenje infrastrukture koje bi obuhvatilo i predmetno zemljište koje se nalazi u I1, I2, K2 i K3 zoni. Namjena je proizvodna – pretežito industrijska. Slobodno stojeći oblik gradnje. Cijena zemljišta iznosi 7,5 €/m2.

Više detalja

Nedaleko od centra mjesta (500m) Trpanj nalazi se građevinskog zemljište stambene namjene površine 661 m2. Parcela ima asfaltirani pristupni put sa svim potrebnom infrastrukturom u neposrednoj blizini. Parcela ja na blagom nagibu što osigurava neometani panoramski pogled na more, mjesto Trpanj i obalu. Parcela je stambene namjene te je idealno za gradnju apartmanskog objekta ili kuće s odmor s bazenom. U neposrednoj blizini se nalazi trajektna veza Trpanj – Ploče te brojne plaže i uvale za kupanje. Do Orebića je 20 minuta vožnje koja je ujedno i veza sa otokom Korčulom. Trpanj je slikoviti južnodalmatinski gradić koji se nalazi na…

Više detalja

ZEMLJIŠTE – KLARA – LUJE NALETILIĆA Prodaje zemljište u Klari u ulici Luje Naletilića ukupne površine 4.535 m2. Predviđena je mješovita, pretežito stambena izgradnja. Izgradivost parcele za samostojeći objekt je 30 posto, a ako je dvojni objekt onda može biti 40 posto. Mogućnost izgradnje je prizemlje, kat i potkrovlje. Parcela je pravokutnog oblika. Širina parcele sa zapadne strane iznosi 26m, a sa istočne 32m. Cijena zemljišta iznosi 165 €/m2. Postoji mogućnost i kupnje dijela parcele od 1.400 m2 zasebno, po istoj cijeni, uz glavnu prometnicu.

Više detalja
I20868, Zemljište, Zagreb, Remete, Stambeno, 1013.00m2 Maksimir, Zagreb, Grad Zagreb
300.000 €

Više detalja Kvadratura - 1013.00 M 2 Okolno zemljište - 1013.00 M 2

ZEMLJIŠTE, PRODAJA, MAKSIMIR Prodaje se zemljište na atraktivnoj lokaciji, otvorenog pogleda na samo nekoliko minuta vožnje do Maksimirske ceste. Zemljište je interesantno za izgradnju obiteljske kuće ili dva dvojna objekta u kojem slučaju bi svaki objekt bio na parceli od 506m2. Stanica za bus ( Svetice i Kaptol ) je na 50m od kuće. Preporuka!

Više detalja
I20852, Zemljište, Vir, Vir, Stambeno, 5646.00m2 Vir, Vir, Zadarska
750.000 €

Više detalja Kvadratura - 5646.00 M 2 Okolno zemljište - 5646.00 M 2

Građevinsko zemljište, prvi red do mora, površine 5.646 m2, Vir Rijetka prilika zemljišta se nalazi na vrlo blagom nagibu u prvom redu do mora na otoku Viru i površina mu je 5.646 m2. Oblik zemljišta je duguljast i dostatan za izgradnju nekoliko vila s bazenom ili apartmanskih objekata. Zemljištu se može pristupiti sa 3 strane. Na terenu je sva potrebna infrastruktura. Zemljište predstavlja rijetku priliku i mogućnost za kupnju, a budućem objektu osiguran pogled i uživanje na moru. Ispred parcele se nalazi plaža Mala Slatina, a u neposrednoj blizini nalazi se nekoliko restorana, a do trgovina, kafića i ostalih potrebnih…

Više detalja