I14835, Kuća, Zadar, Kožino, Put Ladićke, 390.00m2 Zadar - okolica, Zadar, Zadarska

1.150.000 €
ID nekretnine: I14835
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
390.00
Površina zemljišta
812.00
Kupaonice
6

Nekretnina

 • Cijena po m2: 2948 EUR
 • Tip objekta: Samostojeća
 • Stanje: Luksuzno
 • Parking: Garaža
 • Godina gradnje: 2017
 • Grijanje: Električno
 • Voda: Gradska
 • Plin: Nema
 • Dozvole: Uporabna
 • En. certifikat: A

Pogodnosti

 • Blizina vlaka

Opis

Vila, Kožino, Zadar, 390 m2
Moderna i očaravajuća vila smještena na svega 30m do mora, jugozapadno orijentirana i građena prema najvišim standardima. Nalazi se u rezidencijalnom naselju Kožino, nedaleko od svih potrebnih sadržaja koje nudi grad Zadar. Osim same blizine grada Zadra, dobra je povezanost sa zračnom lukom te autocestom. Završena je 2017. godine, a tijekom izgradnje koristili su se kvalitetni materijali te je posebna pažnja usmjerena na funkcionalnost i završne detalje. Vila je prostrana, ravnih linija, s velikim staklenim stijenama s kvalitetnom aluminijskom stolarijom. Smještena je na zemljištu površine 812 m2, a sama vila ima prostranih i funkcionalnih 390 m2. Sastoji se od dvije etaže, prizemlja i prvog kata na kojem se nalazi krovna terasa koja je zamišljena da se koristi kao sunčalište te predviđena je mogućnost postavljanja jacuzzija. Dnevni boravak ima visoke stropove koji daju na prozračnosti i otvorenosti s dekorativnom pregradom koja ga dijeli od kuhinje. Iz samog dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu ispred koje je veliki bazen i pogled na more. Stubište u sredini dijeli četiri spavaće sobe i dnevni boravak. U lijevom dijelu vile je smješten dnevni prostor, a u desnom dijelu vile su pomoćne prostorije i garaža. Garaža je prostrana i namijenjena za dva automobila. U dijelu vile gdje se nalazi garaža nalaze se i pomoćne prostorije kao što su praonica, kotlovnica, spremišta, kupaonica te vinoteka i velika prostorija koja može imati različite namjene, ali prije svega je zamišljena kao prostor za druženje. Iznad dnevnog boravka, na katu je velika krovna terasa te se na katu iznad garaže i pomoćnih prostorija nalaze spavaće sobe. Spavaće sobe imaju vlastite kupaonice i terasu. U svim prostorijama postavljena je keramika, osim u spavaćim sobama gdje je postavljen parket od masivnog drveta, instalirano je podno grijanje (preko toplinske pumpe) te su za zagrijavanje sanitarne vode predviđeni solarni paneli. Osim modernog dizajna, vila ima lijepo uređenu hortikulturu u mediteranskom stilu. Kao potvrda energetske učinkovitosti vila ima energetski certifikat A.
Pogledajte virtualnu šetnju nekretnine: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBYz_H-mQ/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Virtualna šetnja

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.