I16333, Zagreb, Investicija, Grižanska Istok, Zagreb, Grad Zagreb

4.900.000 €
Prodaja
ID nekretnine: I16333
Vrsta nekretnine: Investicija
Površina (M 2)
4871.33
Površina zemljišta
6000.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 816.67 EUR
  • Vrsta: Zgrada
  • Podvrsta: Poslovna
  • Stanje: Za adaptaciju
  • Dozvole: Građevinska

Opis

Nedovršeni poslovni objekt predviđene bruto razvijene površine od 26.686,22m2 (NKP 19.346,80m2) se nalazi u istočnom dijelu Zagreba, u samom srcu gradske četvrti Dubrava. Poslovna namjena određena je oznakom K1 – poslovni, upravni, uredski, trgovački i uslužni sadržaji, gradske robne kuće, proizvodnja bez negativnog utjecaja na okoliš, komunalno-servisni i prateći skladišni prostori, hoteli.
Planirana izgradivost od -1, prizemlje do 4 kata.

Frekventna lokacija uz koju se odvija gust promet motornim vozilima, a gust je i pješački promet zbog velikog broja stambenih zgrada te blizine tramvajske pruge.
U neposrednoj smješten je Dom zdravlja, kulturni centar, pošta i policija, a po izgradnji bi lokacija trebala zaživjeti kao centar tog dijela grada.

Predmetna građevina u izgradnji sadrži podrum, prizemlje i 2 kata. Objekt je u zatečeno stanje doveden prije nekoliko godina i od tada na njemu nisu vršeni građevinski radovi radi dovršetka istog. Cjelokupna nosiva armirano-betonska konstrukcija je izvedena, krovište i fasada su dijelom izvedeni od aluminijskog trapeznog lima i stakla, te unutar objekta postoje djelomično izvedene instalacije električne energije i strojarstva. Stanje nedovršenog objekta u zatečenom stanju je zadovoljavajuće, ali prije nastavaka bilo kakvih radova preporuča se ispitati sadašnje stanje izvedene nosive konstrukcije kako bi se utvrdilo da li je potrebna sanacija dijelove iste.
Naručitelj također ima pripremljene eskalatore i dizalo za ugradnju u objekt.
Budući da je u tijeku izmjena projekta koji je predviđen građevinskom dozvolom iz 1995. godine, opis budućeg sadržaja biti će specificiran prema izmjenama projekta koji predviđa dogradnju još jedne etaže (3. kat) i garaže uz sjeverni dio objekta.
Podrumska etaža sadržavat će garažu sa 29 GPM, prodajni prostor sa spremištem, tehničke prostorije i zajedničke dijelove „mall“.
Prizemna etaža će sadržavati trgovački dio s ugostiteljstvom, uredima, „mall“-om i sanitarnim prostorijama. Također će sadržavati i garažu s 32 GPM, a na ovom se nivou planira i ulazak u garažu za automobile te pješački pristup trgovačkom dijelu objekta.
Zbog velike svijetle visine trgovinsko-poslovnog dijela, garaža će imati nivoe u polukatovima, tako da se na prvom polukatu nalazi garaža s 34 GPM.
Na 1. katu nalazit će se trgovački dio s ugostiteljstvom, „mall“-om i sanitarnim prostorijama te garaža s 34 GPM.
Slijedi još jedan polukat garaže s 34 GPM, a na 2. katu nalazit će se opet trgovački dio s ugostiteljstvom, „mall“-om i sanitarnim prostorijama te garaža s 34 GPM.
Slijedeći polukat garaže također će sadržavati 34 GPM, a na 3. katu nalazit će se uredski prostor, ugostiteljstvo, prostorije za zaposlenike centra te garaža s 34 GPM.
Zadnje dvije etaže garaže sadržavat će ukupno 68 GPM, a posljednja uvučena etaža poslovnog dijela sadržavat će ugostiteljski prostor i tehničku etažu.
Opisani centar biti će moderno uređen sa svim pratećim sustavima standardnima za slične objekte. Moguće su i izmjene u odnosu na glavni projekt ovisno o željama budućeg investitora
Detaljne površine u prilozima.

Kontaktirajte agenta

Krunoslav Lisjak

Razvoj projekata
Krunoslav je zadužen za razvoj projekata i odnose s financijskim i institucionalnim investitorima. Na prvo mjesto stavlja povjerenje klijenata koji su za svog partnera na tržištu nekretnina odabrali Operetu, a koja im svojom sveobuhvatnom i kvalitetnom uslugom pomaže u njihovom potrebama i daljnjem poslovnom razvoju. Raduju ga obiteljska druženja, glazba i sport, kao i otvorenost prema novim znanjima i vještinama.