I17214, Zemljište, Novalja, Potočnica, Stambeno, 506.00m2 Novalja, Novalja, Ličko-senjska

90.000 €
ID nekretnine: I17214
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
506.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 177.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Ravno
  • Voda: Gradska
  • Dozvole: Građevinska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište 506m2 sa pravomoćnom građevinskom dozvolom za gradnju objekta 268m2,
Građevinsko zemljište sa pravomoćnom građevinskom dozvolom nalazi se u općini Novalja, naselje Potočnica. Dozvoljena je gradnja luksuznog objekta : podzemna etaža, prizemlje i kat ukupne neto površine 268,19 m2 zatvorenog prostora i 76,75 m2 neto otvorenog prostora. U podzemnom djelu se nalazi soba sa kupaonicom, sauna, tuš sa izlazom na bazen, fitnes prostorije, 2 vanjska i jedno unutarnje spremišta iz kojeg se ulazi garažu za 2 automobila. Prizemni dio se sastoji od velikog dnevnog boravka sa blagovaonicom, kuhinje i sanitarnog dijela, dok su na katu 3 spavaće sobe sa kupaonicom i garderobom, vešerajem i galerijom. Do plaže je 300 m, a do grada Novalje 8 minuta autom.
Potočnica ima dvije pješčane uvale te je smještena između poznatog turističkog grada Novalje i Luna. Idealno mjesto za opuštajući odmor za obitelji i pojedince kojima je potreban mir.

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.