I17829, Brtonigla, Investicija, Turini Brtonigla, Brtonigla, Istarska

1.350.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I17829
Vrsta nekretnine: Investicija
Površina (M 2)
280.00
Površina zemljišta
23769.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 56.80 EUR
  • Vrsta: Zemljište
  • Podvrsta: Mješovito
  • Stanje: Odlično
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Vlastita
  • Dozvole: Uporabna

Opis

Suha marina s kompletnom infrastrukturom, uhodanim poslovanjem, kućom i garažom, 23.769 m2 , Brtonigla.
Građevinsko zemljište mješovite namjene ukupne površine 23.769 m2 se nalazi u mjestu Brtonigla. Na zemljištu se nalazi katnica s tri stambene jedinice i poslovnim prostorom, pomoćnim objektom, podrumom i otvorenom garažom za brodove. Zemljište se koristi kao suha marina. Mogućnost akvizicije poduzeća i nastavak poslovanja. Kao dodatnu prednost treba istaknuti uspješno poslovanje preko 30 godina, likvidnost poduzeća, odličnu lokaciju i prometnu povezanost, mogućnost gradnje dodatnih objekata različitih namjena, mogućnost priključka na plin i gradsku kanalizaciju u neposrednoj blizini. Nije donesen Urbanistički plan uređenja (UPU) te je dozvoljena gradnja objekata različitih namjena ovisno o ambicijama i planovima budućeg investitora.
Pogledajte virtualnu šetnju:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBclt0R6s/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.