I18156, Kuća, Vrbnik, Vrbnik, Risika, 194.00m2 Vrbnik, Vrbnik, Primorsko-goranska

302.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I18156
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
194.00
Površina zemljišta
549.00
Broj soba
5

Nekretnina

 • Cijena po m2: 1556.70 EUR
 • Tip objekta: Samostojeća
 • Stanje: Novouređeno
 • Parking: Garaža i parkirno mjesto
 • Godina gradnje: 1930
 • Grijanje: Kalijeva peć
 • Voda: Gradska
 • Kanalizacija: Vlastita
 • Plin: Nema
 • Dozvole: Uporabna
 • En. certifikat: B

Opis

Dvije kvalitetne kamene kuće na otoku Krku, rub naselja, intimnost, 194 m2, adaptirane 2012. g.

Dvije kamene kuće (manja i veća) se nalaze na istom posjedu, odvojene zelenilom u selu Risika.
Manja kuća od 67m2 ima 2 sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupaonu, te ima veliku kalijevu peć. U većoj, dvoetažnoj kući od 127 m2 se nalazi konoba, iznad nje je dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupaona, toalet, a ispred je bazen poršine 24 m2 i jacuzzi. Iznad garaže postoji projekt da se napravi sauna i teretana, po želji novih vlasnika, a na izlazu bi bio postojeći jacuzzi.
Kuća je građevina koja je ostatak tradicionalnog graditeljstva i renovirana je kompletno od roh-bau do kompletne moderne funkcionalnosti.
Bruto površina pomoćnih građevina (kameni roštilj, spremište i WC) iznosi 71 m2. Konoba, dijelom ukopana u zemlju, sačuvana je u autohtonom obliku debljine zidova 45-70 cm sa dvije prekrasne volte dubine 2 m.
Parkiralište za 4 automobila se nalazi u dvorištu preko puta kuće na posebnoj površini od 140 m2.

Objekti postižu izvandredne turističke rezultate, čak i u vrijeme pandemije, a također ostaje cijeli inventar za nastavak poslovanja.

Kuća je u blizini prekrasne pješčane plaže koja je udaljena je 1,7 km, a također je u blizini zelenilo i šumoviti predjeli. Mirna lokacija, na samome kraju stare jezgre što donosi mir i privatnost.
Mirno i životopisno selo Risika se nalazi na istočnoj obali otoka Krka između mjesta Vrbnik i Šilo. Otok Krk je odlično prometno povezan sa kopnom (most, aerodrom i blizina autocesta) te nudi sve sadržaje i udobnosti za kvalitetan odmor i život.

Udaljenost od grada Krka je 16 km, a do aerodroma 18 km.

Prošetajte se virtualno kroz kuću: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBcwXyI0k/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.