I18761, Zemljište, Orebić, Kučište, Stambeno, 5830.00m2 Orebić, Orebić, Dubrovačko-neretvanska

350.000 €
ID nekretnine: I18761
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
5830.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 60.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinska prilika za više luksuznih vila, Kučište, Orebić, 5.830 m2

Građevinska prilika na Pelješcu, lokacija Kućište, 3 km od centra Orebića nasuprot grada Korčule. Moguće izgraditi dvije veće luksuzne vile, svaka površine 450 m2, ili jedna velike od 600 m2 za što postoje idejni projekti. Također je moguće izgraditi tri manje luksuzne vile, svaka s bazenom na jedinstvenom zemljištu 3.380 m2 s direktnim privatnim kolnim pristupom (u započetoj gradnji) s javne ceste Orebić-Lovište.
Zanimljive i uređene građevinske parcele smještene su u 2. redu do mora na zemljištu u nagibu, pa imaju u cjelini nevjerojatni panoramski pogled na otvoreno more koji nije moguće zagraditi, kao i na grad Korčulu, te na cijeli Pelješki kanal i prirodu što upotpunjuje sliku Pelješca. Građevinske parcele su udaljene 30 m do mora, a također postoji građevinski dio zemljišta za uređenje privatnih stepenica za direktni pristup šljunčanoj plaži.

Zbog dugogodišnjeg truda i ulaganja, ova zemljišta parcelizirana su u pametnu strukturu korištenja zemljišta. Veliku dodatnu prednost parcelama daje i mogućnost izgradnje i četvrte vilu za što je već predan zahtjev za dopunu prostornog plana Općine Orebić. Svaka vila bi imala dovoljno okućnice za parkirališta i ostale potrebne sadržaje.

Trenutno se može graditi na 3.380 m2 zemlje, dok je ostatak zemljišta 2.160 m2 locirano u zoni iznad javne ceste, koja je kvalitetna perspektiva za budućnost.
Parcele se nalaze u mirnom i slabo naseljenom mjestu, što će budućim gostima izgrađenih objekata najviše odgovarati. Ostali bitni sadržaji, dućani, restorani i ostalo su na nekoliko minuta udaljenosti, kao i mjesta poput Orebića, Lovišta i otoka Korčule.

Poluotok Pelješac je pun različitih prirodnih bogatstva, gastronomske ponude, vinskih cesta i plaža za svaki ukus.
Ove parcele predstavljaju odličnu i uređenu građevinsku priliku za izgradnju više luksuznih vila koje tamo nedostaju.

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.