I18968, Zemljište, Gradac, Gradac, Stambeno, 637.00m2 Gradac, Gradac, Splitsko-dalmatinska

62.000 €
ID nekretnine: I18968
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
637.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 97.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Vlastita
  • Kanalizacija: Gradska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište, stambeno- poslovna namjena, 637m2, Gradac

Građevinsko zemljište s uređenim i asfaltiranim pristupnim putem na atraktivnoj lokaciji s pogledom na more. Zemljište je pravilnog oblika te je kao takvo idealno za izgradnju vile s bazenom, stambeno-poslovnog objekta ili kuće za odmor. Obzirom da je zemljište blagog nagiba s nezaklonjenim pogledom kao takvo je idealno za izgradnju otvorenog tipa objekta s pogledom na rivijeru i mjesto Gradac.

Zemljište se nalazi 700m do mora i prekrasnih plaža na Gradac rivijeri. Gradac je mjesto poznato po ribarstvu, maslinarstvu i ugostiteljsku te je kao takvo idealno za uživanje u gastronomskim specijalitetima.

Gradac je poznat po prepoznatljivom stilu gradnje te povjesnim lokalitetima i utvrdama. Prvo spominjanje imena Gradac vezano je uz 1649. godinu. Na brdu Plani je kapela sv. Paškvala koja je jedna od najstarijih postojećih građevina na području Gradca.

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.