I18980, Zadar, Investicija, Jadranska cesta Zadar, Zadar, Zadarska

4.000.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I18980
Vrsta nekretnine: Investicija
Površina (M 2)
210.14
Površina zemljišta
2282.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 1752.85 EUR
  • Vrsta: Turizam
  • Podvrsta: Hotel
  • Stanje: Luksuzno
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska
  • Plin: Nema
  • Dozvole: Uporabna

Opis

Jedinstvena novoizgrađena zgrada, 12 apartmana, zatvoreni bazen 91 m2, Turanj

Luksuzni i kvalitetna, vrhunski opremljena i namještena, novogradnja dovršena u 2019. godini nalaze se u Turnju, na granici s sv. Filip Jakovom u blizini Biograda na Moru. Ukupna površina parcele je 2.282 m2, a ukupna površina objekata je 1.722 m2.
Sveukupno izvedeno 12 apartmana, apartmani su površine 45 m2, te se sastoje od sobe, dnevnog boravaka s kuhinjom, kupaonice s toaletom i lođe površine 7,2 m2. Apartmani su potpuno uređeni sa svim potrebnim, kvalitetnim namještajem i opremom, kao i svim potrepštinama za turistički boravak te klimatizirani.
U pomoćnom objektu nalazi se veliki zatvoreni grijani bazen površine 91 m2. Nakon opuštanja u bazenu moguće je otići na otvoreno sunčalište koje je ograđeno drvenim podlogama i na taj način pruža privatnost. Stubištem silazite u podzemni uređeni dio u kojem su garderobe, tuševi i toaleti, a sve spaja prostrani hodnik.
U drugom dijelu podzemne etaža nalazi se velika uređena konoba s kamenim podlogama i drvenim zidnim detaljima, kuhinja, kušaonica vina, vinoteka, šank, spremišta i pripadajući toaleti. Osim navedenih prostorija postoji i klima komora, ostava, hodnik, strojarska prostorija i strojarnica.

Objekt vrhunske izgradnje sa cijelim konceptom podzemne etaže, kao i s natkrivenim grijanim bazenom osmišljen je za vrhunski, potpuni i opuštajući odmor. Svi sadržaji su predviđeni za uspješne komercijalne rezultate kroz cjelogodišnji turizam. Odlična poslovna prilika.

Apartmani imaju pogled ka moru do kojeg je par minuta hoda.

U uređenoj i ograđenoj okućnici nalazi se 12 parking mjesta za svaki apartman, dodatan manji recepcijski objekt, zaseban objekt za sušenje rublja i dodatni prostor namijenjen za goste hotele. Objekt je osiguran video nadzorom i električnim ulaznim vratima te dodatno opremljen solarnim panelima.

Turanj je malo mjesto koje se smjestilo u srcu Dalmacije u blizini poznate turističke destinacije grada Zadra. Mjesto Turanj je prava atrakcija zbog svog čistog mora i predivnog arhipelaga. Idealno je za one koji žele provesti svoj odmor u miru i tišini, ali i u blizini većih gradova, kao što je Biograd na Moru i Zadar.
Šljunčane plaže u mjestu su spremne za svakoga tko traži svoje mjesto pod suncem.

Virtualna šetnja:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBcp6UPHU/e?hidehotspotlabels=true&hidetitle=true

Kontaktirajte agenta

Filip Borovec

Licencirani agent
Filip je otvorena, vedra i aktivna osoba koja uvijek teži novim izazovima i uspjesima. U poslu je uvijek fokusiran na klijenta, njegove potrebe i želje. Primarno područje djelovanja mu je hrvatska obala. Slobodno vrijeme provodi putujući po Hrvatskoj i svijetu te u ugodnom društvu njemu dragih ljudi i obitelji.