I19596, Zemljište, Novalja, Caska, Stambeno, 1347.00m2 Novalja, Novalja, Ličko-senjska

120.000 €
ID nekretnine: I19596
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1347.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 90.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište mješovite namjene sa pristupom na obalu, 1347 m2, Caska, Novalja
Građevinsko zemljište mješovite namjene, pretežito stambene namjene nalazi se u mjestu Caska, Novalja. Sa sjeverne strane parcele prolazi asfaltirana cesta, a sa južne strane sa parcele se preko pristupnog puta prilazi plaži i obali. Infrastruktura je u neposrednoj blizini. Sa parcele se proteže neometani pogled na more i plažu Casku. Idealna je za gradnju 2 stambena objekta od koje bi svaka stambena jedinica mogla imati pogled ili gradnju luksuznome kuće za odmor s bazenom i prostranom okućnicom koja bi imala vlastiti prilaz plaži. Do Novalje je 2.5 km gdje se nalaze svi potrebni sadržaji.
Caska je mirno malo mjesto bogate povijesti te je smješteno u istoimenoj uvali te je udaljeno 2.5 km od Novalje. Posznata je po istoimenoj dugoj i šljunčanoj plaži sa iznimno čistim morem koja je idealna za obitelj. Na prostoru današnje Caske nekad se nalazila Cissa koja je bila najveće rimsko naselje na otoku Pagu.

Karta

Kontaktirajte agenta

Franjo Redžić

Licencirani agent
Franjo je pristupačna i pro aktivna osoba. Lako prepoznaje i razumije potrebe i želje svog klijenta. Posao radi temeljito, s osmjehom. Dostupnost klijentima i odnos prema zastupanju njihovih interesa stavlja na prvo mjesto u djelovanju. Franjo ništa ne prepušta slučaju. Slobodno vrijeme provodi s prijateljima, a njegova strast prema gastronomiji rezultira ukusnim delicijama.