I20691, Zemljište, Podgora, Živogošće, Stambeno, 3102.00m2 Podgora, Podgora, Splitsko-dalmatinska

465.000 €
ID nekretnine: I20691
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
3102.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 149.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Dozvole: Lokacijska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište, 200 m do mora s pogledom,3.102 m2, Živogošće

Zemljište s panoramskim pogledom na more s blagim nagibom, nalazi se u Živogošću i površine je 3.102 m2. Pristupni put je riješen i zemljište je mješovite namjene, te se na njemu mogu izgraditi vile s bazenom ili apartmanski objekt.

Infrastruktura, odnosno struja i voda su udaljeni 150 m od parcele.

Magistrala je iznad zemljišta gdje postoji mogućnost za kupnjom drugog dijela zemljišta gdje se može napraviti parking.

U blizini parcele se nalazi trgovina, restorani i kafić. Šljunčana plaža Porat udaljena je nekoliko minuta od zemljišta.
Živogošće je priobalno naselje u Makarskom primorju, koje administrativno pripada općini Podgora. Sastoji se od 3 manja (Porat, Mala Duba i Blato), međusobno udaljena oko 1,5 km naselja smještena uz obalu. Pedesetak metara više, uz staru cestu, nalaze se stari dijelovi naselja (Strnj i Murava). Više od 6 km uređenih povezanih plaža sa sitnim šljunkom privlači mnogobrojne turiste, te su učestala putovanja s otoka Hvara barkama do Živogošća.

Živogošće je udaljeno 20 km od Makarske, 80 km od Splita i 120 km od Dubrovnika.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.