I21153, Zemljište, Senj, Stinica, Stambeno, 1148.00m2 Senj, Senj, Ličko-senjska

190.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21153
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1148.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 165.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Dozvole: Građevinska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Zemljište s dozvolom za vilu, 2. red do mora, 1.148 m2, Josinovac

Rijetka, posebna i intimna lokacija smještena je u malom mjestu Josinovcu, odmah pokraj Stinice sa svega 15-tak kuća. Parcela se nalazi u 2. redu do mora na površini od 1.148 m2.

Zemljište posjeduje važeću građevinsku dozvolu koju je zbog posebitosti lokacije jako teško ishoditi i potreban je dugotrajan proces. Građevinska dozvola omogućuje gradnju vile koja se proteže na 3 etaže, a sa svake se širi pogled prema moru i prirodnim stijenama.

Zemljište se sastoji od 2 čestice, od kojih je veća predviđena za gradnju, površine 849 m2, a manja, površine 299 m2 je dodatna prednost koja se može koristiti za parking. Postoji mogućnost otkupa još jedne dodatne manje susjedne čestice.
Budućoj vili je moguće pristupiti s gornje strane parcele, gdje je i asfaltirana cesta. Priključak struje se nalazi pokraj parcele, a za vodu i kanalizaciju su potrebna alternativna rješenja dok priključci za iste ne dođu.

Lokacija je odlična za nekoga tko želi miran i neometan odmor, zanimljive krajolike i panoramske poglede na more. Zbog toga je odlična i za investicijske prilike obzirom da buduća vila na ovakvoj lokaciji može stvarati odlične rezultate kao obližnji susjedi.

Mjesto Stinica je u sastavu grada Senja i nalazi se samo 5 km prije Jablanca. U blizini je pristanište za trajekt prema otoku Rabu, a prilično blizu su i poznati otoci Pag i Goli otok, te Karlobag.

Virtualna šetnja: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBecwFln4/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&intro_mouse_icon=false

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.