I21319, Zemljište, Primošten, Primošten, Stambeno, 2419.00m2 Primošten, Primošten, Šibensko-kninska

280.000 €
ID nekretnine: I21319
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
2419.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 115.75 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Strmo
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Vlastita
  • Plin: Nema
  • Dozvole: Građevinska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Zemljište s dozvolom za gradnju vilu s bazenom, 2.419 m2, Primošten

Građevinsko zemljište s gotovim glavnim projektom i dozvolom za gradnju vile s bazenom i prostranom okućnicom. Kuća bi bila bruto površine 284,49 m2 i prostirala bi se na 3 etaže, podruma, prizemlja i kata. Nalazi se na parceli površine 2.419 m2.
Parcela je pravokutnog oblika, a zbog nagiba i susjednih parcela, na kojima nije dozvoljena trenutna gradnja, iz vile bi se prostirao neometani pogled na more i okolinu.

U projektu je zamišljeno da najviša etaža vile bude u razini pristupne ceste dok ostale budu „sakrivene“ i ukomponirane u okolinu.
Podrum bi se sastojao od konobe, praonice i nusprostorija. Prizemlje je predviđeno kao dnevni dio koji izlazi na uređeno dvorište s bazenom i sunčalištem. Sastojao bi se od otvorenog koncepta blagovaonica s dnevnim boravkom, kuhinje, toalet, 2 terase, od kojih je jedna natkrivena, te prostor namijenjen za jacuzzi i saunu. Na katu bi se nalazile 4 spavaće sobe, svaka sa svojom pripadajućom kupaonicom i balkonom. Sa stražnje strane kuće nalazilo bi se stepenište koje vodi do natkrivenog parkirališta za nekoliko automobila.

Obzirom na mikrolokaciju i prednosti koje dolaze uz nju i zemljište, buduća vila će bit jedna od posebnih, a možda i unikatnih na tom području.

Iako je lokacija iznimno tiha i rijetka, potrebni sadržaji, restorani, kafići, dućani i plaže se nalaze u neposrednoj blizini.

Primošten je mjesto odavno jako cijenjeno, nalazi se između gradova Šibenika i Trogira, a često se naziva i “gradom plaža”, jer obiluje mnogim pješčanim plažama.

Karta

Kontaktirajte agenta

Filip Borovec

Licencirani agent
Filip je otvorena, vedra i aktivna osoba koja uvijek teži novim izazovima i uspjesima. U poslu je uvijek fokusiran na klijenta, njegove potrebe i želje. Primarno područje djelovanja mu je hrvatska obala. Slobodno vrijeme provodi putujući po Hrvatskoj i svijetu te u ugodnom društvu njemu dragih ljudi i obitelji.