I21511, Dubrovnik, Investicija, Put od Osojnika Dubrovnik - okolica, Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska

270.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21511
Vrsta nekretnine: Investicija
Površina (M 2)
182.00
Površina zemljišta
561.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 481.28 EUR
  • Vrsta: Zgrada
  • Podvrsta: Stambena
  • Stanje: Dobro
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska
  • Dozvole: Uporabna

Opis

Zgrada sa 2 stana i 3 studio apartmana, 142 m2, Mokošica, Dubrovnik

Zgrada s više potencijala nalazi se u Mokošici, nedaleko od Dubrovnika, ukupne površine 142 m2. Izgrađena je 2007. godine na parceli od 561 m2.

Sastoji se od prizemlja u kojem se nalaze 2 dvosobna stana i 3 studio apartmana, zajedničkog hodnika i stubišta iz kojeg se ulazi u svaku jedinicu te ravnog krova na kojem je 8 označenih parkirnih mjesta za automobile. Sve jedinice imaju otvoren pogled na rijeku Dubrovnik.

Prednost zgrade je okućnica površine 379m2 koja se nalazi ispod zgrade, koja se može urediti kao zajednički park sa dječjim igralištem, napraviti terasu sa vanjskim grilom i glorijetom ili bazen sa popratnim sadržajima.

Trenutno se koristi za dugoročni najam, a sve jedinice su namještene i opremljene. Brojila električne energije su odvojena.

Postoji mogućnost kupnje stana S-1 ili stana S-2 uz obvezu kupnje najmanje dva parkirna mjesta, a također postoji mogućnost kupnje više parkirnih mjesta i uz obvezu kupnje jednog ili više studio apartmana.

Susjedstvo je mirno i osvjetljeno.

Mokošica je prvo veće zapadno predgrađe Dubrovnika, udaljeno 7 km od Dubrovnika i smješteno tik iznad jadranske turističke ceste u smjeru Splita. Sa sjevera i istoka okružen je visokim primorskim kraškim brežuljcima, a s juga riječkim zaljevom dubrovačka i sjevernim padinama brda Srđ.

Virtualna šetnja: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBer4koko/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&intro_mouse_icon=false

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.