I21844, Kuća, Slivno, Kremeno, Kremena, 550.00m2 Slivno, Slivno, Dubrovačko-neretvanska

1.000.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21844
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
550.00
Površina zemljišta
2226.00
Kupaonice
3

Nekretnina

 • Cijena po m2: 1818.18 EUR
 • Tip objekta: Samostojeća
 • Stanje: Luksuzno
 • Parking: Garaža i parkirno mjesto
 • Godina gradnje: 2005
 • Grijanje: Lož ulje
 • Voda: Gradska
 • Kanalizacija: Vlastita
 • Plin: Ima
 • Dozvole: Uporabna
 • En. certifikat: C

Opis

Rezidencijalna kamena vila s bazenom, 2.226 m2, Kremena

Vrhunska prilika rezidencije s prostranom parcelom površine 2.226 m2, kamenom vilom s bazenom, konobom, bungalovima, te svojevrsnom hortikulturom. Nalazi se u mjestu Kremena, pokraj Kleka.

Masivna kovana električna ulazna dvorišna vrata uz zelenu živicu daju potpunu privatnost. Široki put u dvorištu popločen je za prolazak automobila od samog ulaza pa sve do uređene garaže s automatskim vratima u koju stane 5 automobila. Uz popločenu stazu postavljeno je 18 kamenih stupova, između kojih je posađeno ukrasno bilje i lavanda. Cijela okućnica ograđena je kamenom ogradom.

Na samoj parceli ispred kuće nalazi se bazen s uređenim sunčalištem, ležaljkama i suncobranima, vanjski tuš te kovana sjenica s barom. Sav kovani namještaj u vrtu i kući kao i ograde ručno su rađene. Vanjsko sunčalište uz bazen popločeno je pretežito španjolskim kamenom, dok je brački kamen korišten za terase i stepeništa oko kuće.

U prizemnom dijelu kuće nalazi se uređena garaža, u kojoj se nalazi prostrana praonica rublja, spremište, te prostor za stolni tenis.
S glavne terase na prvom katu silazi se u konobu koja je opremljena s tradicionalnim kaminom i roštiljem. Unikatna ručno rađena kuhinja u konobi sadrži sva kuhinjska pomagala. Uz konobu nalazi se drvenarnica. Iza kuće se nalazi prostrana okućnica površine veće od 700 m2 na kojoj su bungalovi u kojima je omogućen dodatni smještaj. Moguće je izgraditi teniski i košarkaški teren iza kuće.

Glavno stepenište ispred kuće vodi na prvi kat gdje se nalazi vanjska terasa površine 75 m2 od kojih je 45 m2 natkriveno. Dva kamena stola sa željeznim stolicama nalaze se pod natkrivenim dijelom terase. Staklena stijena odvaja dnevni boravak od terase. Neto korisna površina kuće je 520 m2, a sastoji se od tri etaže. Na prvom katu nalazi se ulazni hodnik, kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak s bibliotekom, 3 spavaće sobe, kupaonica, odvojeni toalet te stepenište koje vodi u prizemni dio i na drugi kat.
Na drugom katu nalazi se spavaća soba s kupaonicom iz koje se izlazi na terasu površine 12 m2 s koje se prostire pogled na otoke Pelješac i Hvar.

Prilikom izgradnje i uređenja kuće i okućnice pazilo se na svaki detalj te su korišteni najkvalitetniji materijali. Svi otvori na kući ručni su rad i izrađeni su od jasena. Parket u kući je od hrasta. Kamen, željezo i drvo glavni su motivi kuće. U dvorištu nalazi se 21 stablo maslina, limuni, kaktusi, lavande i sezonsko povrće.

Vila je kategorizirana s 4*. Grijanje i hlađenje je moguće pomoću klima uređaja, u dnevnom boravku nalazi se kamin od kamena te je u cijeloj kući provedeni centralno grijanje na lož ulje. Privatan vez za brod nalazi se u uvali Duba.

Do obližnjih plaža i uvala je svega 400 m.
Idilično mirno mjesto Kremena smješteno je u Dubrovačkom Primorju. Kod najpoznatije plaže Duba nalaze se kafići i restoran. U neposrednoj blizini nalaze se poznate vinarije. Ston koji je poznat po školjkama udaljen je svega 35 km. Dubrovnik je udaljen 80 km, a isto toliko je udaljena i Makarska. Najbliža zračna luka, Zračna luka Dubrovnik, udaljena je 96 km.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.