Nema komentara

Ana Vela

Poštovani,

kako su svi s kojima sam razgovarala imali samo riječi hvale za vašu agenciju, obratila sam vam se s punim povjerenjem.

Kupovina stana velika je odluka i korak u životu i samim time stresa tijekom tog razdoblja ne nedostaje. No kada su uz vas profesionalci, kao što je Antonija Mikšić i tim agencije za nekretnine Opereta, osjećate se puno sigurnije.

Antonija je agentica koju krase brojne poželjne osobine. Već pri prvom kontaktu njezin optimizam, ali i ogromno iskustvo u ovom području, ulijeva povjerenje. Izrazito je dobar komunikator koji vas usmjerava na poteze koji bi vam mogli oduzeti vrijeme i usmjerava vas prema realizaciji cilja i ostvarenju želja. Prepoznaje kad vas “uhvati panika” i zna prave riječi kako bi vas umirila. Izuzetno je proaktivna. Tako je iz naših razgovora, prepoznala nekretninu koja bi nam se mogla svidjeti i pozvala da je vidimo, iako kvart u kojem se nalazila nismo naveli među “poželjne”. Na kraju je ispalo da je naše potrebe prepoznala bolje nego mi sami. Tijekom kupoprodaje bili smo u stalnom kontaktu, što je za nas, koji nismo imali previše iskustva u poslovanju s nekretninama, izuzetno dragocjeno. Uvijek ima pravu informaciju i priprema vas za korak koji slijedi.

Uz Antoniju, u Opereti vam je na raspolaganju i cijeli tim pa tako moram pohvaliti i Tina Palanovića. U Opereti su, unatoč činjenici da postaju sve veća i značajnija agencija, zadržali prisan i prijateljski odnos s klijentima. Zbog visoke razine profesionalnosti i prepoznavanja potreba klijenata mogu toplo preporučiti tim agencije Opereta. Zahvaljujući vama konačno imamo svoj dom.

Hvala od srca,

Ana Vela