Nema komentara

Dubravka Ivanić

Poštovani!
Malo ćemo Vam uzeti vremena, ali samo zato da izrazimo našu zahvalnost prema Vama, Vašim djelatnicima, a posebna zahvalnost ide prema Vašem izuzetnom agentu gospodinu ZORANU ĐURĐEKU. U trenutku za nas važnom obratili smo se Vašoj agenciji za kupovinu stanu, tada su nam svi prijatelji govorili da nikako ne idemo preko agencija jer su one ovakve ili onakve.  Dobro da nismo poslušali, eto ukratko javili smo se na oglas za stan, nakon razgovora s Vašim agentom nismo ništa konkretno dogovorili, pa čak niti razgledavanje stana. Nakon dva dana nazvao nas je Vaš agent točno g. Zoran i ponudio, odnosno, rekao nam da bi imao stan koji bi nama odgovarao. Moram priznati da smo ostali zatećeni i iznenađeni, jer nismo očekivali da će nas kontaktirati nakon prvog razgovora.
Dogovorili smo sastanak s g. Zoranom i otišli pogledati stan. Odmah nam se stan svidio, sve, mjesto, okolica, zgrada, položaj, ma sve je bilo po našoj želji. Onda je na red došla i cijena. Eto tu nam je zaista puno pomogao vaš agent g. Zoran, svojim izuzetnim znanjem i iskustvom.
Ukratko mi smo postali vlasnici stana kakvog smo zaista i željeli i to u kratkom vremenu, svu dokumentaciju oko prijenosa vlasništva, komunalija, sve to određuje zaista jedna POŠTENA, UVIJEK DOSTUPNA agencija za nekretnine OPERETA.
Sada mogu svima Vama koji kupujete ili prodajete nekretnine u bilo kojem dijelu RH preporučiti,
zaista jednu izuzetnu agenciju OPERETA u Zagrebu. Mi ćemo im biti zauvijek zahvalni, i naravno, i ubuduće njihovi korisnici. Posebno bih izdvojili strpljenje, dobrodušnost, poštenje i iskrenost g. Zorana jer je nama zaista jako puno pomogao, ponajprije svojim savjetima. Veliko hvala još jednom svim djelatnicima u agenciji OPERETA koji su nam bili od velike pomoći.
S osobitim poštovanjem!
Obitelj IVANIĆ