Nema komentara

Petar Sopek

Poštovana gđo. Nikolina,

Vaš kontakt uz preporuku sam dobio od jako dobrog prijatelja kojemu ste nekoliko mjeseci ranije pomogli u posredovanju kod kupoprodaje stana. Već kod prvog kontakta mi se svidio Vaš profesionalni pristup, detaljno ste mi pojasnili cijelu proceduru i ohrabrili me oko moje odluke. Odlučiti prodati stan nikad nije lako, jer čovjeka uz nekretninu vežu brojne uspomene – lijepi trenuci provedeni u toplini vlastitog doma, dobri prijatelji koji su rado navraćali, ali i nemala odricanja zbog otplaćivanja stambenog kredita.

Od najvažnijih i najpozitivnijih stvari bi posebice istaknuo činjenicu da ste mi sugerirali kako pozicionirati cijenu stana, a sve temeljem Vašeg iskustva na terenu i kretanja cijena nekretnina u Zagrebu u tome trenutku. Uz to, olakšali ste mi probijanje kroz nevjerojatno kompliciranu hrvatsku birokraciju i uštedili mi vrijeme i živce. Profesionalnost u cijelom procesu prodaje i Vaša odlična komunikacija i prezentacija nekretnine prema potencijalnim kupcima je bila od velike važnosti za uspješan posao.

Ni u jednom trenutku nisam požalio što sam se odlučio angažirati Opereta agenciju za prodaju i smatram da sam značajno profitirao u usporedbi s onime kako bi samostalno uspio prodati stan. Ključan faktor svakog posla su ljudi i Vi ste taj posao odradili fantastično pa Vam ovim putem još jednom od srca zahvaljujem. Svakako ću Vas preporučiti i ostalim prijateljima.
Petar Sopek