Agent Ivan Karatović preporučuje stanove na Lašćinskoj cesti

Agent Ivan Karatović preporučuje kupnju komfornog, peterosobnog stana na dvije etaže te dodatan dvorišni objekt kojeg čini trosobni stan s krovnom terasom

Glavni stan impresionira svojom prostranošću i funkcionalnim rasporedom. Na prvoj etaži nalazi se dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, spremište, lođa te mali balkon, dok se u potkrovlju prostiru četiri spavaće sobe i kupaonica. Odlično stanje nekretnine čini ovaj stan idealnim za brzo i bezbrižno useljenje, bez potrebe za dodatnim ulaganjima.

Dvorišni stan sastoji se od tri sobe, kuhinje, kupaonice, vanjskog spremišta te impresivne krovne terase površine 70m2 s prekrasnim otvorenim pogledom.

Ova jedinstvena kombinacija nekretnina predstavlja idealnu priliku kako za dvije obitelji, tako i za kombinaciju življenja i investiranja, budući da je dvorišni objekt potpuno odvojen i idealan za najam.

Nekretnina nudi niz dodatnih pogodnosti kao što je osiguran parking u dvorištu te iznimno povoljna lokacija u blizini autobusne stanice, škole, vrtića, bolnice te kazališta Žar ptica i ostalih sadržaja.

Ukratko, ovi stanovi ne samo da zadovoljavaju sve potrebe udobnog i praktičnog stanovanja, već predstavljaju i izvrsnu investicijsku priliku. Stoga, ne propustite ovu preporuku i dogovorite svoj obilazak što prije!

Saznajte više: https://www.opereta.hr/nekretnina/stan-zagreb-maksimir-lascina-prodaja-187-00m-i27298/

Compare listings

Compare