Agent Luka Ribarić preporučuje luksuznu vilu uz obalu

Vila Šibenik

U našoj najnovijoj ponudi nekretnina, agent Luka Ribarić ističe jedinstvenu priliku za sve one koji sanjaju o životu uz obalu Jadranskog mora. Ovoga puta, predstavljamo vam luksuznu vilu smještenu u malom mjestu Zablaće, nedaleko od Šibenika

Vila se prostire na parceli od 2600 m2, pružajući prekrasan pogled na morsko plavetnilo. S ukupnom površinom od 1000 m2, vila je podijeljena na tri razine: podrum, prizemlje i kat. Podrum ove vile nudi prostor za razne aktivnosti i rekreaciju, pružajući idealno mjesto za druženje s prijateljima ili opuštanje uz omiljene hobije. Ali to je samo početak.

Liftom se dolazi do prizemlja, gdje se nalazi prostrani dnevni boravak s udobnim kaminom, savršenim za hladnije večeri. Tu je i moderno opremljena kuhinja s blagovaonicom, toalet, praonica, te garaža za tri automobila.Prizemlje vodi na prostranu terasu s prekrasnim bazenom koji se stapaju s horizontom mora. Ovdje se možete prepustiti suncu i osvježiti se u bazenu dok uživate u nevjerojatnom pogledu na okoliš.

Luksuz na Katu

Kat je podijeljen u dva dijela. U prvom djelu je smještena master spavaća soba s prostranom garderobom, kupaonicom, odvojenim toaletom i balkonom s nezaboravnim pogledom na more. Uz master sobu, tu su još tri dvokrevetne sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, osiguravajući privatnost i udobnost za sve članove obitelji ili goste.

Drugi dio kata sadrži dodatni apartman s dnevnim boravkom, dvije dvokrevetne sobe, kupaonicom, toaletom i balkonom.

Pametni Dom na Obali

Ono što ovu vilu čini posebnom je njezina funkcionalnost kao pametni dom, što je rijetkost na tržištu. S modernim tehnološkim rješenjima, vila omogućuje udoban i siguran život uz praktične funkcije koje olakšavaju svakodnevne aktivnosti.

Ne propustite priliku da ostvarite svoje snove o životu uz obalu Jadranskog mora. Kontaktirajte nas kako biste dogovorili razgled ove više jedinstvene nekretnine.

Saznajte više: https://www.opereta.hr/nekretnina/kuca-sibenik-prodaja-1000-00m-i27119/

Compare listings

Compare