Agent Tomislav Zanoški preporučuje stan na Bukovcu

Dobrodošli u prekrasnu vilu na Bukovcu, gdje se luksuznost spaja s  privatnošću. Naš agent Tomislav s ponosom preporučuje ovu impozantnu nekretninu – prodaju stana od 200m2 raspoređenog na čak 4 etaže

Ova urbana vila, s tek tri stambene jedinice, osigurava ekskluzivnost i intimnost. Na prostranoj parceli od 1548m2 nalazi se očaravajući zajednički vrt s dječjim igralištem, idealan za obiteljska okupljanja. Tu je i poseban prostor za druženje, opremljen roštiljem, te šarmantna vrtna kućica koja pruža dodatnu privatnost.

Suteren ove luksuzne nekretnine oduševljava velikom prostorijom koja može poslužiti kao igraonica ili fitness prostor. Prizemlje nudi dobrodošlicu s prostranim ulazom, gostinjskim WC-om te velikim open space boravkom i kuhinjom.

Na prvom katu nalaze se hodnik, tri spavaće sobe, kupaonica s kadom i tušem te praonica opremljena perilicom i sušilicom. Drugi kat pruža prostran hodnik s ugradbenim ormarom, dodatnu kupaonicu s kadom te veliku roditeljsku spavaću sobu koja se otvara prema zatvorenoj lođi površine 30m2.

Ova nekretnina nudi mirnu lokaciju i visoki stupanj privatnosti, stvarajući savršen dom za one koji traže spoj luksuza, udobnosti i tišine. Ne propustite priliku iskusiti sofisticiranost ovog prostora – kontaktirajte našeg agenta danas i zakoračite u svoj novi život u oazi mira na Bukovcu.

Saznajte više: https://www.opereta.hr/nekretnina/stan-zagreb-maksimir-bukovac-prodaja-200-00m-i25997/

Compare listings

Compare