INTERNATIONAL REAL ESTATE EXPO – INTER-REE

Po prvi put u Češkoj, u Grandior Hotel u Pragu, 12.-13. travnja 2024 godine, održava se International Real Estate Expo na kojem će biti najveća ponuda nekretnina za investicije na jednom mjestu

Pod jednim krovom u dva dana susrest ćete najbolje developere i agencije za nekretnine iz cijeloga svijeta. A tijekom popratnog programa možete saznati sve informacije za donošenje odluka o ulaganjima u nekretnine i upravljanju vašim ulaganjima. Expo okuplja programere, agente za nekretnine i nekretninske stručnjake iz cijelog svijeta, s investitorima zainteresiranima za kupnju svog drugog doma ili investicijske nekretnine.

S radošću vas obavještavamo da će i Opereta postati sastavni dio izložbenog prostora na ovogodišnjem Expo-u za nekretnine! Naš štand broj 52 bit će mjesto gdje ćete imati priliku otkriti najnovije trendove i mogućnosti vezane uz nekretnine. Opereta će vam pružiti jedinstven doživljaj i uvid u vrhunske nekretnine koje odražavaju eleganciju i sofisticiranost. Pozivamo vas da nam se pridružite, istražite s nama i pronađete svoj savršeni kutak na ovogodišnjem Expo-u za nekretnine. Vidimo se na štandu 52!

Više informacija na: https://inter-ree.com/

Compare listings

Compare