KREDITNIM POSREDOVANJEM DO NOVOG DOMA

Svatko od nas se u jednom trenutku nađe pred najvećom investicijom u životu: kupnjom vlastitog doma, zato je važno razmotriti sve mogućnosti financiranja. Hoće li kupnja biti isključivo gotovinom, možda nekim kreditom ili kombinacija plaćanja gotovinom i kreditom?

U trenutku kada shvatite i odlučite da ćete kupnju nekretnine financirati djelomično ili u cijelosti kreditom banke, Opereta kreditno posredovanje će i u tom procesu biti Vaš partner i vodič.

  • Što nudi usluga kreditnog posredovanja?

UVJETI KREDITA VIŠE BANAKA NA JEDNOM MJESTU
Ako odete samo u svoju banku, ne znate što nude druge banke. Razgovor s kreditnim posrednikom najbolji je način da saznate sve što vas zanima o kreditima i ponudama više banaka. Nakon razgovora s kreditnim posrednikom odaberite ponudu kredita koja vama najviše odgovara.

KREDITNI POSREDNIK ZNA SVE O KREDITIMA
Kreditni posrednik je specijaliziran za kreditno poslovanje. Uz kreditnog posrednika lakše će te se snaći s bankarskim terminima (npr. koja je razlika između rate i anuiteta, što je efektivna kamatna stopa i zašto je bitna) i saznati sve o potrebnim koracima kao i troškovima povezanim s realizacijom kredita te lakše usporediti uvjete i ponude kredita.

  • Saznajte sve uvjete kreditne ponude i sve troškove povezane s realizacijom kredita

STRUČNO VOĐENJE KLIJENTA KROZ CIJELI PROCES KREDITIRANJA
Kreditni posrednik će vam pripremiti ponude više banaka. Napravit će informativni izračun kreditne sposobnosti, maksimalni iznosa kredita, visinu mjesečnog obroka. Kreditni posrednik će vam pomoći prilikom popunjavanja kreditnog zahtjeva te u pripremi kreditne dokumentacije.

  • Uz dobru pripremu i stručnu pomoć realizacija kredita je jednostavnija i brža

VRIJEME POSVEĆENO SAMO VAMA
Uz individualni pristup, kreditni posrednik uvažava vaše potrebe i mogućnosti financijskog zaduženja. Dogovorite termin kada vam odgovara. U kratkom vremenu, na jednom mjestu, izaberite za vas najoptimalniju ponudu kredita.

  • Ušteda Vašeg vremena i novca – na jednom mjestu više ponuda

USLUGA KREDITNOG POSREDOVANJA JE POTPUNO BESPLATNA USLUGA!

PREPORUKA
 usporedite uvjete više banaka (npr. nominalnu i efektivnu kamatnu stopu, referentnu kamatnu stopu, trajanje fiksne kamatne stope, rok otplate kredita)
 saznajte sve uvjete kredita, do kraja roka otplate (npr. uvjeti kredita nakon isteka razdoblja fiksne kamatne stope)
 zatražite pojašnjenje bankarskih termina (npr. interkalarna kamata)
 ne donosite odluku o izboru kredita na temelju početne kamatne stope

Važno je informirati se i razmotriti sve uvjete financiranja. Samo ćete tako moći pravilno odabrati ono što je za vas najbolje!

Autor: Martina Mataić Škugor

Compare listings

Compare