Nema komentara

ODRANSKA ZAVRTNICA – ZELENA OAZA ZA MIRAN I KVALITETAN ŽIVOT

Koristimo priliku da s ponosom predstavimo novi, trenutno najpristupačniji projekt novogradnje u Novom Zagrebu, u Odri.

Riječ je o 3 stambene zgrade od kojih se svaka sastoji od prizemlja i dva kata, u kojima se sveukupno nalazi 39 stanova, odlično izbalansiranih rasporeda i tlocrta. U ponudi imamo  stanove s vrtom u prizemlju, samo jednu garsonijeru 34,69 m2  te jedan dvosoban stan od 43,63 m2 s obzirom na to da su ostali prodani zbog trenutno vrlo tražene kvadrature. Osim navedenog, možemo ponuditi  i trosobne stanove čija se kvadratura kreće od 67,61 m2 pa do 93,52 m2 , jednoetažne i dvoetažne ovisno o željama i preferencijama, te komforne četverosobne od 82,80 do 88,75 m2 i jedan peterosobni stan od 125,49 m2. Raspored prostorija, orijentacija koja omogućava pogled prema Sljemenu i prekrasno uređen okoliš zasigurno će posebno zanimati obitelji s djecom. U cijelom kompleksu je predviđen i prostor za druženje stanara uz koji je uređen dječji park. Svoj automobil moći ćete smjestiti na parkirna mjesta unutar kompleksa.

Kao najveću prednost ove novogradnje svakako valja istaknuti omjer cijene i kvalitete što najbolje govori kako se četverosoban stan može kupiti za 120.00,00 EUR, što je s obzirom na stanje na tržištu zaista rijetkost.

O kvaliteti govori i energetska učinkovitost: svakako moramo naglasiti da zgrada posjeduje B energetski certifikat. Uzimajući u vid i odvojena brojila, kvaliteta zgrade daje vam jamstvo da na mjesečne režije nećete morati izdvajati veliki novac. U gradnji su korišteni pomno birani materijali na kojima se nije štedjelo kao što su: BOSCH bojleri, Buderusovi radijatori, hrastov parket, keramika 60 x 60, DIERRE talijanska vrata, GELANOVI PVC otvori i sl. Sve navedeno pridonosi i potvrđuje da je riječ o višoj razini i kvaliteti samog projekta.

Lokacija ove ekskluzivne novogradnje nekada je bila podosta nepoznata široj publici no to sada nije slučaj. Dodatnu popularnost lokacija je stekla kada je Američka ambasada upravo ondje odlučila smjestiti svoje predstavništvo. Od samog centra grada do ove lokacije dolazi se za svega 20 minuta lagane, opuštene vožnje. Za sve one koji traže brzi izlaz iz grada, obilaznica koja se nalazi u neposrednoj blizini je pravi izbor. Ovakav tip nekretnine i novogradnje nije čest na tržištu uzevši u obzir omjer kvalitete i cijene, stoga svakako preporučamo na razmatranje zelenu oazu mira u Odri koja će vama i vašoj obitelji omogućiti lagodan, komforan i ugodan život izvan gradske vreve.

Sva prava pridržana © opereta.hr