Nema komentara

Proljetni OPEN HOUSE u Opereti – Trešnjevka sjever – 4.5.2019.

Dolaskom proljeća dolaze i novi projekti u Opereti. Obzirom na uspješno realizirane dane otvorenih vrata nakon kraće stanke nastavljamo s našim projektom OPEN HOUSE.

U ovom prvom proljetnom izdanju u subotu 4. svibnja 2019. godine od 10 do 12 sati agenti Operete potrudit će se predstaviti vam obiteljsku, kompletno adaptirano kuću u jednom od atraktivnijih zagrebačkih naselje. Kuća površine 170m2 trenutno je koncipirana kao jedan stan te je smještena na Trešnjevci.

U subotu kroz razgledavanje moći ćete se osobno uvjeriti u kvalitetu adaptacije i funkcionalnost ove nekretnine koja se proteže na parceli od 191m2. Kuća je trenutno u konceptu jednog stana koji se sastoji o prizemlja sa spavaćom sobom, kupaonicom te odvojenog wc-a, ostave koja je trenutno u funkciji vešeraja, kuhinje te blagovaonice. Stepenicama iz blagovaonice kao i onim s vanjske strane moguće je doći na gornju etažu. Gornja etaža sastoji se od velikog komfornog dnevnog boravka, spavaće sobe te kupaonice s toaletom. Svakako neizostavan dio je napomenuti kako su sve instalacije postavljene te postoji mogućnost prenamjene prostora bez većih radova. Trenutno se tavan koristi kao walk-in ormar ali na tavanu postoji i toalet. Grijani podrum koristi se kao dodatna soba u kojoj je moguće organizirati druženje ili postaviti teretanu. Svoje osobne stvari možete odložiti i u spremištu koje se nalazi u dvorištu. Bitno za naglasiti je kako je energetski certifikat od prijašnjeg stanja dok kuća još nije adaptirana te svakako treba uzeti u obzir kako bi se energetski razred sada razlikovao od prijašnjeg isto tako i situacija s režijama. Ova idealna obiteljska kuća prometno je dobro povezana te svi sadržaji od dućana preko ljekarne pa do vrtića i škole nalaze u neposrednoj blizini.

Obzirom na sve navedeno svakako preporučujemo osobni dolazak na ovaj dan otvorenih vrata kako bi se i sami osobno uvjerili u sve navedeno. Sve dodatne informacije vezane za samu nekretninu moći ćete zatražiti od naših agenata koji će biti spremni dati vam tražene odgovore.

Za potvrdu dolaska molimo nazovite 01 3820 050
Radujemo se vašem dolasku!